Şimdi Ara

5S mi Note3 mü s4 mü htc one mı z1 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 senedir apple iphone kullanıcısıyım artık bıktım aynı şey aynı ekran herşey aynı 5 var şuan bende 5s alsam aynı kasa yarın alcam başka zaman alma imkanım yok sizce ne alıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android dusunuyorsan note 3 bu seçenekler içinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s ile s4'ün yüzüne hiç bakma alacaksan note 3 al yaklaşım 3.5 aydır kullanıyorum memnunum. Takılma felan yok
  • 5te çok güzel niye yeni telefon alıyorsun ki?

sıkıldım diyorsanda note 3 güzel olur. z1in ekran ve kamera kötü bizzat test ettim onu geç. lg g2de olabilir. htc one donanım eskidi ama yeni one+yı beklemeye değer bahar aylarında çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 9 Şubat 2014; 16:31:16 >
  • Android cephesinde z1 yada note3
  • Z1 kullanıcısıyım. Kesinlikle Z1 yok kamera kotuymus falan dinleme yazılımsal ve sadece geceleri öyle. Note 3 de touchwiz olduğu sürece ve o malzeme kalitesi olduğu sürece samsung hep ÇÖPTÜR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 al
    Samsung çöpüne bulaşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android istiyorsan Note3 veya Z1.
  • İphonedan vazgeçmemelimiyim z1 siyah önü beyaz olanı yok neden htc one değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

İphonedan vazgeçmemelimiyim z1 siyah önü beyaz olanı yok neden htc one değil

HTC One Snapdragon 600 barındıran bi telefon onu listeye bile koymamak lazım.
    Android hevesin varsa Note 3 aralarında en iyi telefon, ama ben fazla büyük olduğu için Note 3 almazdım. Z1 tercihim olurdu.
    Bu biraz keyife bağlı. Ama ben olsam elimde iPhone 5 varken yeni bir telefon arayışına da çıkmam.

Z1 veya Note 3 daha mantıklı olur. iPhone 5S almanın bir manası yok. 5S'in yaptığını şu an 5'te yapıyor. Aralarında pek fark olacağını sanmıyorum 64bit'e özel programlar daha yerleşmedi.

Boyu önemli değil dersen Note 3
    Çok fazla büyük olmasın, diğerlerinden aşağı kalır yanıda olmasın dersen Z1
  • Lumia 1520

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

Arkadaşlar 4 senedir apple iphone kullanıcısıyım artık bıktım aynı şey aynı ekran herşey aynı 5 var şuan bende 5s alsam aynı kasa yarın alcam başka zaman alma imkanım yok sizce ne alıyım?

Bir kere önce telefonda neler yaparsın genelde, hardcore kullanıcı mısın yoksa sosyal ağ tarzı mı takılırsın...vs Bunları söyle ona göre cevap verelim. Yoksa buradaki cevaplar bence senin için hiç bir anlam ifade etmemeli. Çünkü herkes kendi istediğini yazıyor. Anlayacağın önce beklentilerini söyle ona göre cevap verelim biz de
  • Ben sosyal ağlarda müzikte oyunda takılırım sürekli kullanırım annemin telfonu bozuldu bunu ona vercem ben yenisini alcam siyah olmamalı içim karardı

• Note 3 al.Her işini görür.
  • Yarın veya salı günü alacağım

• 5s stabilliği yeter
  • z1 al.
  • z1 compact
  • G2 öneririm beğenmezsen S4 iyidir.
    Yalnız İphone 5 var iken hakikaten yeni telefon arayışına girmezdim ben olsam. :) Çünkü zaten üst düzey bir telefon kullanıyorsun. 5s almanın bir mantığı yok 5 varken ille değişicem diyorsan Android cephesinde G2 veya S4. Öncelik G2. :)
  • Iphone 5 kullanıyoken 5S almanın hiç bi mantığı yok. Kaldı ki siz sadece müzik dinleyip sosyal ağlarda takılıcakmışsınız.Android cephesinde Z1 ve Note3 çatır çatır çalışan telefonlar hiç birşey denemez onlara. Z1 bana göre tasarımı kötü ailemdeki diğer fertlere göre ise çok güzel iş sizde bitiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.