Şimdi Ara

5S EKRAN PARLAKLIĞI KENDİLİĞİNDEN DÜŞÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 5S telefonumda uzun süreli kullanımlarda ekran parlaklığı sanki otomatikmiş gibi gözle görülür şekilde azalıyor. Ama menü çubuğunda en sonda gözüküyor. Bi 5 dk gibi sürede tekrar daha parlak hale geliyor. Bu sorun 7-8 kez tekrarladı. Ürünü mediamarkt'tan almıştım. Sizce değişim istemeli miyim?

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Otomatik parlaklık kapalıyken mi düşüyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Telefonu aldığımdan beri oto parlaklık kullanmadım. Hep max seviyede kullandım bazı istisna durumlar hariç. Mesela 20 dk boyunca whatsapptan sohbet ediyorum diyelim, 22. dk (süreyi tamamen sallıyorum) parlaklık 4/1 oranında azalıyor. Aşağı yukarı 5 dk içinde tekrar düzeliyor.
    Otomatik parlaklığı açıp kapatın hocam olmazsa tüm ayarları ve içeriği sıfırlamayı o da olmazsa iTunes üzerinden geri yüklemeyi deneyin değişim son çare olsun.

Not : Yedek almayı unutmayın.

• Hocam telefonu tamamen 0 layıp tertemiz bir kurulum yapmayı düşünüyorum. Bunu yapmak için izlemem gereken yollar nelerdir? Netten bulabilir miyim?
    Benim 5s'te aynı ama aşırı ısınınca kısıyor ışığı biraz soğuyunca normale dönüyor.kendini korumaya alıyor heraldi😕

• alpino kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz çok mantıklı
    Bilgisayara iTunes'u yükleyin cihazı bağlayın geri yükle tuşuna basın o herşeyi halleder ama unutmadan söyleyeyim yaklaşık 1.8 GB'lık dosya indireceği için internet hızınıza göre süreç uzun sürebilir o yüzden ayarlardan tüm ayarları ve içerikleri sil seçeneği ile başlarsanız daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.