Şimdi Ara

5M Migrosta çalışıyorum soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Todd

Hocam lise öğrencilerini alıyorlar mı (yaş 17) ?

bizim magazada calisan ya lise 3 ya da lise 4 olan bi arkadas var deneyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansic08 -- 3 Haziran 2014; 15:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TC-JJK

Hocam bu 26'sı için ikramiye demişsiniz. Bir de 3 ayda bir çift yatıyor demişsiniz ya 3 ayda bir yatacak olan full maaş olarak mı yatıyor yoksa 26 sında alınacak kısmı mı çift yatıyor?

26sinda yatan cift yatiyor butun maas degil

• sansic08 S kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun
  • sansic08 S kullanıcısına yanıt
    İşe alınma şartları neler,süreci anlatır mısın biraz.
  • Dostum universitede ikinci ogr olarak okuyorum daha onceden A101 de calistim gelecek donem tekrar calismayi dusunuyorum ve migros a da basvuracagim. Ders saatlerine gore bir ayar cekebilir miyiz, vardiya saatleri nasildir, part/full icin maas ve sosyal haklar nelerdir ? Reyonlara gore maas, ikramiye durumu degiskenlik gosteriyor mu ? 4. Siniflardan yetistirmek icin magaza yonetici adayi ilani gormustum bu tarz hic yonetici adayi geldi mi ? Geldiyse neler.yapiyorlar soyler misin.. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 3 Haziran 2014; 17:32:28 >
  • 4m den 5m e geçmeye değer mi birde 6 ne zaman çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dostum universitede ikinci ogr olarak okuyorum daha onceden A101 de calistim gelecek donem tekrar calismayi dusunuyorum ve migros a da basvuracagim. Ders saatlerine gore bir ayar cekebilir miyiz, vardiya saatleri nasildir, part/full icin maas ve sosyal haklar nelerdir ? Reyonlara gore maas, ikramiye durumu degiskenlik gosteriyor mu ? 4. Siniflardan yetistirmek icin magaza yonetici adayi ilani gormustum bu tarz hic yonetici adayi geldi mi ? Geldiyse neler.yapiyorlar soyler misin.. Kolay gelsin

reyon prim farki yok hedefi tutturan reyon primi alir full timelar 8 4.30 10 6 30 1.30 10 (cikislar hep aksam) ama asla surekli sabah 8 4 30 yapmazlar 3 gun oylevgelirsin 2 gun baska sekilde herkese esit vermeye calisirlar partlarda hep kapanisci olur universite okurken part time yonetici oluyorsun detaylarini hic bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sansic08

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dostum universitede ikinci ogr olarak okuyorum daha onceden A101 de calistim gelecek donem tekrar calismayi dusunuyorum ve migros a da basvuracagim. Ders saatlerine gore bir ayar cekebilir miyiz, vardiya saatleri nasildir, part/full icin maas ve sosyal haklar nelerdir ? Reyonlara gore maas, ikramiye durumu degiskenlik gosteriyor mu ? 4. Siniflardan yetistirmek icin magaza yonetici adayi ilani gormustum bu tarz hic yonetici adayi geldi mi ? Geldiyse neler.yapiyorlar soyler misin.. Kolay gelsin

reyon prim farki yok hedefi tutturan reyon primi alir full timelar 8 4.30 10 6 30 1.30 10 (cikislar hep aksam) ama asla surekli sabah 8 4 30 yapmazlar 3 gun oylevgelirsin 2 gun baska sekilde herkese esit vermeye calisirlar partlarda hep kapanisci olur universite okurken part time yonetici oluyorsun detaylarini hic bilmiyorum

Zor derslerin oldugu gunlerde sabahci diger gunlerde kapanisa kalabilirim bu sorun olmaz ama ayarlarlar mi orasi var iste tesekkurler.. Gelecek donem basvuralim, sansimizi deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

4m den 5m e geçmeye değer mi birde 6 ne zaman çıkacak

meyve reyonu sanırım
  • Iıııı sansic08 bey neden 5m ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakülteninReyizi

Iıııı sansic08 bey neden 5m ?

Bilmiyorumki form bıraktım oraya bölge de bu binada ama buraya aldılar 5M e firm birakip mjet de ise baslayanda oluyor tamamen sans

• Lindt çikolata ların hangi türleri mevcut ? fotoğraf çekip yollarmısın sana zahmet ?
  • form doldurduktan sonra ne süre beklediniz?

mağazada kime başvurdunuz en kısa zamanda bende başvuru yapmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 4 Haziran 2014; 12:44:30 >
  • Hocam evin yakınlarda bir migros mağazası var oraya başvursam kesin olarak orada işe alırlar mı, yoksa başka bir mağazaya atarlar mı, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

form doldurduktan sonra ne süre beklediniz?

başvururken mağazadaki danışmadan form isteyim doldurdum sanırım 3 gün sonra döndüler
  • hangi mağazada çalışmak istediğinizi belirtiyorsunuz ordaki kadroda açık varsa alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansic08

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

form doldurduktan sonra ne süre beklediniz?

başvururken mağazadaki danışmadan form isteyim doldurdum sanırım 3 gün sonra döndüler

peki samimi olarak şunu sorayım. Öğrencisin ve paraya ihtiyacın var, çalıştığına değer mi? aldığn part time için 500-600 lira yorulduğuna değer mi? çalışma şartları nasıl haftada kaç saat çalışıyorsun
  • bende profilo 2m migrosdayım avm olduğu için hergün yoğun oluyor 7 kasamız var toplasan en fazla 5 açık kasa görmüşümdür. bu ayın sonunda çıkıcam valla kasiyerlik çekilcek iş değil

birde bişi sorucam part çalışırken sigorta primin kaç gün yatıyor ? 18 gün yatıyor diye duydum geri kalanını biz kendimiz yatırıyomuşuz bu doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 7 Haziran 2014; 0:13:16 >
  • Zamaninda 20 tane cipsin 15 ini belese getirmistim jet kasada

• Hem okuyup hem çalışmak zor olmuyor mu ? bölüm ne ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.