Şimdi Ara

5M Migrosta çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5M migrosta çalışıyorum sorulari cevapliyabilirim
    part time calisiyorum
    eskiden kuru gida reyonlarina bakiyordum suan elektronikteyim sorulari bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

5M Migrosta Çalışıyorum Soruları: Kapsamlı Bir Kılavuz

Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biridir ve "M" harfi market anlamına gelen bir kısaltmadır. Migros'un başındaki "5M", şirketin beş temel değerini temsil eder: Müşteri Odaklılık, Güvenilirlik, Yenilikçilik, Sürekli Gelişme ve Topluma Katkı.

Migros'un daha küçük bir formattaki marketlerine "4M Migros" denir ve daha büyük formattaki marketlerine "5M Migros" denir. Migros'un "4M" marketlerinin sayısı zamanla azalmıştır çünkü şirket daha büyük ve kapsamlı "5M" marketlere odaklanmaktadır.

"5M Migros" marketleri, daha geniş bir ürün yelpazesi, daha fazla hizmet ve daha rahat bir alışveriş deneyimi sunar. Bu marketlerde taze ürünler, şarküteri ürünleri, fırın ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri ve elektronik eşyalar gibi çok çeşitli ürünler bulunur. Ayrıca, bazı "5M Migros" marketlerinde restoran, eczane ve kırtasiye bölümleri de mevcuttur.

5M Migros marketleri, müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyerek, müşterilerine kaliteli ürünler ve mükemmel hizmet sunmayı amaçlar. Sürekli olarak müşteri memnuniyetini geliştirmek için yenilikler yapar ve topluma katkı sağlamaya çalışır.

Eğer Migros'ta çalışmakla ilgileniyorsanız, "5M Migros" marketleri, kariyerinizi geliştirmek için çeşitli fırsatlar sunar. Migros, çalışanlarına kapsamlı eğitim programları, rekabetçi maaşlar ve kariyer ilerleme fırsatları sağlar. Çalışanlar ayrıca, şirketin beş temel değerine bağlı bir çalışma ortamında olmaktan faydalanırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yere düşen gıdaları napıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

Yere düşen gıdaları napıyorsunuz?
    money club kartın var mı
  • 1 m ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 3 Haziran 2014; 0:01:43 >
  • 5M 3M büyüklügünu ifade ediyor bildiğim kadarıyla bunların 1M,2M veya 4M varmı? Yoksa sadece 3 ve 5 mi

• Lumia 1320 ler ne kadar ?

• Niye sadece 3M ve 5M var? Sahipleri Trakyalı mı? (üj,bej)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansic08

5M migrosta çalışıyorum sorulari cevapliyabilirim
    part time calisiyorum
    eskiden kuru gida reyonlarina bakiyordum suan elektronikteyim sorulari bekliyorum.

Droppoint isimli kiosk var mı çalıştığın Migros'un içinde? Personele özel bir makine.
  • yere düşen kasiyerleri ne yapıyonuz
  • jet kasa'ları izliyor musunuz ?

kaçak geçenler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Yere düşen gıdaları napıyorsunuz?

Yere düşen patlayan kırılan paketli gıdaları imha veya iade posetine koyup agizlarini iyice baglayip arka tarafta bir soguk hava deposu olan iade imha odasina koyuyoruz
    haftada 1 ya da iki kere bunlarin iadelerini dusup firmalara geri yolluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansic08 -- 3 Haziran 2014; 14:27:03 >
  • Marco Hietala kullanıcısına yanıt
    evet var personel tanimli

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

5M 3M büyüklügünu ifade ediyor bildiğim kadarıyla bunların 1M,2M veya 4M varmı? Yoksa sadece 3 ve 5 mi

MJet 1 2 3 5 mler var
    MSayisi icerisindeki urun sayisiyla paralel olarak artar 5mde hırdavat elektronik sezonluk urunler kafe unlu mamuller kasap sarkuteri kuru gida manav balikci zuccaciye tekstil gibi cok genis urun yelpazesine sahip m sayisi dustukce urun cesitliligide azalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

5M migrosta çalışıyorum sorulari cevapliyabilirim
    part time calisiyorum

Droppoint isimli kiosk var mı çalıştığın Migros'un içinde? Personele özel bir makine.

bizim mağazamizda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

jet kasa'ları izliyor musunuz ?

kaçak geçenler oluyor.

evet jet kasalarda 3 tane kasiyer bekliyo 4lu bloklar halinde 8 jet kasa var 3 kisi bakabiliyor rahatlikla takip ediliyor

• Kangurulara mi tapiyorsunuz?

• iş başvurusunu internet üzerinden mi yaptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski

iş başvurusunu internet üzerinden mi yaptın?

mağazadan yaptım for istedim doldurdum verdim aradılar araya hiçbir tanıdık sokmadığımıda belirteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombfactory

Kangurulara mi tapiyorsunuz?

evet (orjinal olun bari eskidi bunlar)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski

iş başvurusunu internet üzerinden mi yaptın?

mağazadan yaptım for istedim doldurdum verdim aradılar araya hiçbir tanıdık sokmadığımıda belirteyim

peki iş zor mu okulla birlikte

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.