Şimdi Ara

5km yol gittik ama kapıdan kovdular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım içki içmem fazla en son 1-2 ay önce içmişimdir oda 35'lik votkayı 2 kişi içtik. Arkadaş aradı gel nargileye gidelim dedi tamam dedim evimin önündeki durağa geldi birlikte nargile içmeye gittik cebimizdede para var bayağı biriktirmiştik. Zaten çok az buluşuyoruz birde votka içelim dedik istanblue aldık gölün yanına indik içmeye başladık. Neyse tüm şişeyi bitirdik kafalarda hafif iyi. Kerhaneye bir gidelim dedik atladık otobüse yolun yarısında indik başka bir minibüse bindik oradan kerhanenin yolunu tuttuk otopark gibi biryer vardı bir amcanın cebine 40 lirayı soktuk girişte 2 güvenlik var adımı verin dedi güvenlikler biraz oflasada alacak gibilerdi otoparktaki amcanın adını duyunca ama içeriden yaşlı bir amca çıkmaz mı.. Yaşlarınız kaç sizin dedi 16 dedi arkadaşım hemen içimden aha sıçtık dedim zaten. Kimlikleri falan istedi salak gibi çıkarttı buda hemen ben evde kaldı diye sıyıracaktım. Adam bize 2-3 küfür etti geri döndük otoparktaki amcayla gittik bu sefer 40 lirayı almış geri verir mi hemen bu seferde almadılar sakalınız bıyığınız çıksın öyle gelin dedi gene küfür etti tabii. 40 lirayı geri verdi şüphelenmiştim ama geri almada sıkıntı çıkmadı atladık minibüse geri döndük.

Özet: Gençliğinde sakal çıkarmaya çalışıp işe yarayan yöntemleri olan abilerimden yardım istiyorum ben o mekana girmezsem kafayı yerim..

• bu mu ?
  • çıkınca gidersin kasma
  • İğrenç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ele devam et sen
    16 yasinda adam ne pesinde

• vur cileti

• Kerhaneye gidecek kadar iğrençleştiniz ha elim o kerhanedekilerden bin kat iyidir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapıdan çevirmeleri çok koydu o kadar yol gittik ağzımıza sıçmadılar diye seviniyorum birazda.
  • kerhaneleri kapatalım da vatandaş bizi mi tiksin
  • Jileti el ve yanağının üstünden hafifçe başla. Sonra boyundan itibaren tüm kafayı kes gitsin ilerde işe yaramaz zaten ...

• Blok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat!

Blok...

Sen ne diyorsun değişik bloklayacaksan konumu kirletme esas sana blok.
  • La oğlum oraya gidilir mi? Masaj salonuna falan gidin. Sizden önceki kamyoncu dayılar o ablaları bayağı bir yıpratıyor zaten
  • b viyamini al. olay bitmiştir.
  • Git sevgili yap ulen

• 16 yasindasin fazla icmiyorsun 35lik vodkayi iki kisi ictiniz...

• Mektep yazsaydin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

La oğlum oraya gidilir mi? Masaj salonuna falan gidin. Sizden önceki kamyoncu dayılar o ablaları bayağı bir yıpratıyor zaten

Aynen zaten sırayla adam giriyordu saat 8-9 gibi herkes işini halletmiş stres atmaya geliyor. En komiğide giriş ücreti 1 liradır yazıyordu güvenliğin parasını oradan çıkarıyorlar herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.