Şimdi Ara

5gb taahhütlü taraftar modem kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vodafone un vodemini kullanıyordum.Taahhütüm bitecek.Şimdi ben bu data hattını tekrar fatura gelmemesi için faturasıza çevirsem ardından aveaya taşısam ve 5gb lık taraftar modem jet tarifesine geçirsem, yeni hat açılış vergilerinden vs. muaf olurmuyum acaba?Yani yeni hat açtırmadan avea ya numaramı taşıyıp yeni hat açılış vergilerini vermeden aylık sadece 25tl den taraftar jet modemini kullanabilirmiyim ?

• Yeni hat deil ki,istediğiniz yere taşıyın,telsiz vergisi dışında vergi ödemezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Yeni hat deil ki,istediğiniz yere taşıyın,telsiz vergisi dışında vergi ödemezsiniz

Geçende avea bayisine sordum.Hattı taşımayla taraftar modem kampanyasına geçemezsin dedi.Yeni hat açtırman lazım dedi.
  • taraftar tarifeleri sadece numara tasimayla gecilebiliyor... Modem in varsa avea nin 4 ya da 5gb 19tl ye verdigi data hatti numara tasima kampanyasi vardi... Eger devam ediyorsa ona gecebilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

taraftar tarifeleri sadece numara tasimayla gecilebiliyor... Modem in varsa avea nin 4 ya da 5gb 19tl ye verdigi data hatti numara tasima kampanyasi vardi... Eger devam ediyorsa ona gecebilirsin...

Taraftar taahhütlü 5gb lık modem tarifesine numara taşımayla geçmek istiyorum.Ayrıca vodafone vodemim mevcut.Bu modemde aveanın data hattı çalışırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

quote:

taraftar tarifeleri sadece numara tasimayla gecilebiliyor... Modem in varsa avea nin 4 ya da 5gb 19tl ye verdigi data hatti numara tasima kampanyasi vardi... Eger devam ediyorsa ona gecebilirsin...

Taraftar taahhütlü 5gb lık modem tarifesine numara taşımayla geçmek istiyorum.Ayrıca vodafone vodemim mevcut.Bu modemde aveanın data hattı çalışırmı acaba?

olmuyor hoocam taraftar modem tarifelerine numara taşımayla geçilmiyor sadece yeni hat alarak katılabilirsiniz bu da ayda 5 küsür lira vergi ödemeniz demektir...
    dediğim kampanya linki aşagıda 5 gb 19 tl modem yok... vodafone k3770 modemle avea faturasız 3g paketi kullanıyorum sorun yok...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/DataHattiNumaraTasimaKampanyasi

• quote:

quote:

quote:

olmuyor hoocam taraftar modem tarifelerine numara taşımayla geçilmiyor sadece yeni hat alarak katılabilirsiniz bu da ayda 5 küsür lira vergi ödemeniz demektir...
    dediğim kampanya linki aşagıda 5 gb 19 tl modem yok... vodafone k3770 modemle avea faturasız 3g paketi kullanıyorum sorun yok...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/DataHattiNumaraTasimaKampanyasi

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluTaraftarModem
    İyide şurada detaylar kısmında ''Tekliften yeni aktivasyon, numara taşıma ya da tarife değişikliği yoluyla faydalanılabilir.'' demekte.Numara taşıma ile de geçerli değilmi kampanya ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/5GBTaahhutluTaraftarModem
    İyide şurada detaylar kısmında ''Tekliften yeni aktivasyon, numara taşıma ya da tarife değişikliği yoluyla faydalanılabilir.'' demekte.Numara taşıma ile de geçerli değilmi kampanya ?

öyle yazıyor da ben de bu tarifeye geçecektim bayii lere sordum olmaz dediler.. sebebi de modemle hattın birlikte veriliyor olması...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.