< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5G Türkiye’de aktif hale gelmeye başladı: 1 Nisan’da herkese açılacak (4. sayfa)
5 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Umarım öyle olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni test yaptim vfone 22mbit geliyor evde hiz istanbulda merkezi bir yerdeki hiz bu 5g olsa 2222 mi olacak hadi yaw
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Android 16 geldimi telefonuna ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
16'yı almadı galiba, en son 15 ancak zaten bilinçli şekilde 13'den yukarı çıkmıyorum hocam şarj ve performans nedeniyle. Yoksa kutusundan 13 ile 5G destekli olarak çıkıyor zaten. Şu an Play Store'da bulunmayan ve önceden indirdiğim Samsung Band Selection uygulaması ile baktığımda 5G seçili görünüyor üstelik, lakin arayüz ayarlarında sadece 4.5G çentiği var. Samsung'u anlamak mümkün değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Telefon 5G ye uyumlu ise ,Android 16 ile 5G seçeneği açılır baglanti ayarlarinda .boyle bir seçenek çıkacak. Android 16 gelmeden boyle seçenek açılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tekrarım yok iyi seyirler -
Benim sorunum hotspot sınırı zaten. Evde bilgisayarımdan internete giremeyeceksem bi anlamı kalmıyor.
_____________________________ 01000101 01110010 01100100 01100101 01101101 01000001 01111001 01100100 1101001 01101110 -
Csc dosyasını değiştirmen lazım böylece açılır türkiye dışında herhangi biri olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Android 14.
5G çeken yerlerde otomatik bağlanıyor.
Model arkadaşın ile aynı (m23)
Size bu bilgiler nereden geliyor anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Mart 2026; 22:24:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
İyi de hocam cihazı zaten Türkiye'den ve Samsung Türkiye garantili almıştık. CSC Türkiye iken neden başka ülkeye geçelim, bir mantığı yok. Kutudan 5G ile çıkıyorsa 5G menüsünün kendiliğinden aktif gelmesi gerekmez mi?
14 e güncelleyin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Arkadaşın telefonunda 5G seçeneği çıkmıyor oyle diyor ama
Siz android 16 gelmeden bu seçenek çıkmaz diyorsunuz. Bu bilgi yanlış.
Arkadaş yazılım güncellemesi yaptığı an sorun çözülecek.
Benimki Android 13 hocam, hattâ ana konusunda da yazışmıştık. Resmi, Samsung Türkiye garantili, kutulu bir cihaz. Android yükseltmesi yapmadık diye Samsung yazılımla 5G'yi kilitli tutuyorsa büyük şerefsizlik, ki menüde yeri yok.
Şu yönden dedim Samsung m15 ve A35 var arkadaşlar da Android 16 gelmeden 5G seçeneği gelmemişti o bakımdan dedim .
Android 14 geldi de yapmadın mi güncelleme?
Dün akşamki yarım saatlik denemeden görüntü. Acaba stabil olarak sürekli böyle 1gbit mi verecekler çok şaşırdım. Sim kartım da 2 senelik üstelik, turkcell mecbur sim değiştireceksiniz diyordu geçen ay sorduğumda
Telefon da s23
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt