< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Şubat 2026; 7:31:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5G SA(Standalone-Bağımsız) / 5G NSA(NON Standalone-Bağımsız Olmayan) (3. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Daha önceden o istasyonda 2100 varmıydı peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Sürekli 1800 yayın vardı 5g yaklastikca Ankara'nın çoğu yerinde 2100 gectikler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bölgemde çoğu yerde 1800 + 5g NSA 3500 yayın vermeye başladı TT 5g aktif değilse yakın istasyonlAr 2100 uzak yerlerde yada istasyon kurulamayan yerlerde 1800 den veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Şubat 2026; 7:52:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim burası için yazıyorum gece 1800 +800 çalışıyor hatta bazıları komple kapanıp tek taşıyıcılı farklı istasyon aktif oluyor .
Pcı numarasına bakın size yayın gelen istasyon da ne yazıyor
Gece gelen istasyonun numarasına bakın belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
2100 ile 1800 pcı farklı ama konum olarak ikiside aynı yerde görünüyor
Konumdan kastınızın nedir peki ?
bunu kesin olarak istasyon yanında anlayabilirsiniz
-
Uzun süredir ilk defa 900 dan yayın yaptığını gördüm vodafonun
uygulama tam konum vermez siz onagöre hareket etmeyin
Yaklaşık konuma bakıyorum bizim istasyon dan sonra en yakını 2 km uzakta
Selam yakın zamanda Turkcel'e numara taşıdım hazır kart aldım sim ve paketin üstünde 5G yazıyor galiba 5G özel sim. Acaba bu simle 4.5G ve 4G ve 3G gibi diğer çekim sistemlerini kullanabilir miyim? 5G falan nasıl çalışıyor tam anlamıyom ama yeni bişey muhtemelen aksaklık çıkarır diye hala 4.5G kullanma niyetindeyim bu simle geçebilirmiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
selam onbaşım. tüm frekanslar ile uyumlu o simlart, telefon ve gsm uygulama ayarlarından ister 4 ister 5 g kullanabilirsin,
Eyvallah binbaşım
Siz 5g’ye bağlanabiliyor musunuz? Ben ankara’da çok denedim ama hiç bağlanamadım. Sadece meclisin orda 5g yayını vardı bir ara ama en son o da gitti
-
Offload'da N78/28'de bekletmek yerine N3'te bekletmek daha mantıklı bence.
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
Gece eco moda giren sahaları biraz veri yakarak uyandırabilirsiniz.
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
Biraz degil baya yakmak gerekiyor hocam. Nperf de 60 saniye surekli 2-3 defa test yaparsam anca uyaniyor. Bu da 2-3 gb kota demek
Tabii ki. 4G kullanıcılarının birleştirme kombinasyonları biraz bozulmuş olacak tabi. :)

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt