Bildirim
5G İçin Sim Kart Değiştirmek Gerekli mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Turkcell beceriksizliği
Her 5g ki telefonda e sim varmış gibi bide yönlendiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
aynı mesajı bana da yolladı ama benim sim kartım uyumlu muhtemelen herkese yolluyorlar otomatik teknocana soru soran :)
_____________________________ -
Benim sim kart uyumlu ama telefon 4g. Uygulamasından bildirim geldi cihazınız 5g uyumlu dilediğiniz yerde kullanın diye:)
G99 işlemci bilmesek inanıcaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hepsini yönlendirmiyor. Düz sim kart ve uyumlu cihazla direk hazırsınız diyor. Ama komedi, kendi verdiği sim kart verisi altüstü. Artık cihaza veriyi yüklerken 5G desteklemeyecek bir komut mu yüklediler ne yaptılar. Yoksa santral tarafında kendi değiştiremedikleri bir şey olması garip.
_____________________________ -
Beni de geçen aradılar bayilerden veya uygulamadan geçebilirsin diye. Ben e-sime geçmiştim bikaç ay önce. Bir işleme gerek var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
E sim direkt uyumlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler