dostum 20 30 k beklerken geri attık lanet olsun uğraştığım duruma bak cevap için teşekkür ederim
Hocam bendeki durum sizinkiyle aynıı 30 beklerken aynı sıralama geldi. inşaAllah 52k lık gelir. Dua edicez artık bu arada 52k hangi bölüm hocamm
hocam 20 beklerken 50 geldi bana hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum obp 8k geri attı
yapacak bir şey yok arkadaşlar ben mezun bırakmıştım yine aynı sıralama geldi bir sene daha kalmak gibi düşüncem yok yıldırım beyazıt üniversitesi düşünüyorum da kimse tavsiye etmiyor ne b*k yicez bilmiyorum
Hocam 50 k civarı mf3-mf4 tüm bölümlere baktım nerdeyse , her bölüme b*k atılıyor , tıp diş okumuyorsak işsiz kalıcaz hiç bir halt beceremicez mantığı var.
Evet hocamm kimsee bir yerden memnun değil ben onu anlamıyorum. Ama en çok koyanda 30 20 40 beklerken sıralamanın böyle gelmesi oldu her şeyimizi çunku ona göre planlıyorduk.
Dostum geçen sene kaç yapmıştınız peki
74 k ydı 60 k yapmıştım geri attım yine. Yine geri attık sonuçta
Her şeyin hayırlısıı
quote:
Orijinalden alıntı: enesemre1963
Hocam bendeki durum sizinkiyle aynıı 30 beklerken aynı sıralama geldi. inşaAllah 52k lık gelir. Dua edicez artık bu arada 52k hangi bölüm hocamm
hocam çalışma temponuz nasıldı
Açıkçası çalışmayı seven bir kişiliğim ve cidden de çalıştım hocam 9 olsun 10 olsun 11in 2. dönemi zaten mat ygs falan bitmişti. Malum yayını bilirsiniz beyaz kitap yedim bitirmiştim resmen ee 12 ye geldik yine çalıştık denemeler iyidii. Sonra ygs günü bir kusmaa başladıı dedim onca çalışma burda biter o psikioljiyle 70 80 e girdim sonra ümidimi kesmedim tabi devam lys 37 flan bekliyordum işte sonuç bu hocam. Rabbim hayırlısını eylesinn. Yolumuza bakıcaz ümidimizi kaybetmiyeceğiz.
Obp kötü olsaydı zaman işler daha vahim olabilirdii hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme