Şimdi Ara

59 LVL, Oly Ardream karakterime ortak arıyorum(One step closer ile anlaştık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortaklık konusunda anlaştığım arkadaşa gerekçelerimi uzun uzun anlatabilirim, ortağım olacak kişi tahmin ettiğinizden daha fazla oynayabilecek oyunu ve birkaç isteğim olacak, çarla ilgili kararları beraber vereceğiz; şu anda tek istediğim güvenebileceğim bir ortak bulmak. Çarın premium unu falan eksik etmem.

Çarda +7 chitin set, +7 shard, +7 exp. shard, görev takıları, 1gb para, +7 eagles eye(500-600 arası, üzerine 1 gb de eklendiğinde 1 pp, 1 elf belt, dual kekuri +1 rahat rahat yapabiliriz)

Oyunda karakteri bulunmayan ve bu işe sıcak bakan arkadaşların mesajını bekliyorum. Çarda itemler kitli falan değil, güvenilir en azından beni bu konuda ikna edebilecek birini bulmalıyım. Zaten forumdan bir arkadaşla anlaşırsak ona msn de olayın iç yüzünü anlattığımda çarla ne kadar vakit geçirebileceğini ve ne kadar serbestlik bulabileceğini anlar ve bazı şeyler aklına yatar o arkadaşın.

Ortaklığa sıcak bakan buraya yazsın ya da bana özel mesaj atsın görüşelim.

Zaten oyuna başladığımdan beri karakterin en ufak bir bilgisini değiştirmedim, 2. el forumunda 18 tane referansım var, bu konuda benden yana pek şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 11 Mart 2008; 16:45:44 >

• İnş düzgün birini bulursun ne diim.. bu arada gold al ve kitle derim ben .. az para edicek item deil onlar .. hırlısı var hırsızı var.. kolay gele
  • Bir An Önce İtemlerini Kilitle Derim YOksa Basını COk VUrucaksın Taslara
  • bence ortak arama senin icin pek hayirli olcagini sanmiyorum itemlerde kilitli degil kesin bi yamuk yapar birisi simdi 1-2 karaktersiz bebe damlar soyma dusuncesiyle.msnde konusmayla bu isler olmaz itemler kilitli olsa hadi neyse yuz yuze gorusmeden ortak olma
  • Teşekkür ederim, zaten bu bronze bitince platinium almayı düşünüyorum ancak ortaklığın güven içerisinde olması lazım, itemleri kitlesemde ortağım bilmeli. Çarı soydursamda artık benim eşekliğimdir, gelip burada millete ağlamam.
  • Arkadaşlar benim için yaptığınız uyarılardan dolayı teşekkür ederim hepinize, zaten önüne gelene vermem id ve pass i, demin bir arkadaş talip oldu ama güvenemezdim o yüzden reddettim.
  • pm attım .areste 80 lvl maqemi yeni sattım(1 hafta falan oldu)
    areste nick:cursedofhemaqe
    msne ekle daha ayrıntılı konusalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herzaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

pm attım .areste 80 lvl maqemi yeni sattım(1 hafta falan oldu)
    areste nick:cursedofhemaqe
    msne ekle daha ayrıntılı konusalım

Arkadaşlar pm leri cevaplıyorum. Katokita sana güvenmem zor, forumdan referans gösterebileceğin birileri var mı? Daha doğrusu seni referans gösterebilecek?
  • ben ban yedim eer istersen olabiliriz ortak senin guwenine klmış ii gnler ztr dual +7 shard için gurunu satcak innnsanlar wars bırak çalsınlar kendi rezaletlerii neyseilgilenirsen pm at ii combocu bir asas playeriyimdir
  • ßirde Sana Bir Şey Söyleyim Mesaj Sayısı 200 ün Altındakılerle Ortak Olma CUnku Yenı Oldukları ICın Ne oldugu bellı degıldır tanıyan pek cıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Herzaman

Neyi kastettin? Talip misin ortaklığa?
  • neden 2006 dan beri forumda olup 100 ün altında olanlar napsın
  • Pm attım Kardes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanquat31

ßirde Sana Bir Şey Söyleyim Mesaj Sayısı 200 ün Altındakılerle Ortak Olma CUnku Yenı Oldukları ICın Ne oldugu bellı degıldır tanıyan pek cıkmaz

200 altı üstü ne farkeder ki insanın içi önemli Seçmeledin

berdush bro barman,lmustafal,cem1976 bana referans olur.su an sitede yoqlar sanırım.xigenonun unutulmaz kralı cem referansolur

cvp bqliorum

• Speedhunter ekledim msn e görüşelim. Yanlış anlama ama yaşın çok küçük yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanquat31

ßirde Sana Bir Şey Söyleyim Mesaj Sayısı 200 ün Altındakılerle Ortak Olma CUnku Yenı Oldukları ICın Ne oldugu bellı degıldır tanıyan pek cıkmaz

Forumda yeni olmak la bunun hic alakası yok.Adamın icinde varsa mesaj sayısı 1000 in uzerinde olan da yapar.
    @berdush
    Sana tavsiyem elindeki hesabi tek oynaman olur.Ortak arıyorsan itemleri kitle derim.
  • ben araya kYNAdım mı yws nodu:
  • Referans şimdi çok ayrı bişey.Oyunu iyi oynayıp forumca sevilmeyen biri oladabilirsin sonuçta mümkündür.Bence ortağınla gerçek hayatta yüzyüze görüşerek olsan daha iyi olur.Şahsen ben galiba 4 sene oluyor ko oynamaya başlayalı.Her karakteri az çok oynadım.72 mage vardı sattım.Asas daha çok private ve beta serverlarda oynadım.Kombom orta seviyedirYani çok iyi değil ama rahatlıkla çoğu bp/asası(eşit itemlardaki)yatırabilirim.Oyuna hafta sonları cumartesi yaklaşık 18 saat ayırabilirimDiğer günler bu tabi ki azalıcaktır çünkü okulum var(Lise 2 anadolu meslek).Tekrar referansa gelince kimseyi referans gösteremem galibaÇünkü bazen foruma 2-3 ay girmemişliğimde oluyor.Zaten çoğu konuya msj yazmam.Msnyi istersen pmden yollayayım seni güvenilirlik konusunda tatmin etmek için.

Biliyorum biraz uzun oldu ama sonuç olarak ortaklığa talibim.Eğer Ankara'da oturuyorsan yüzyüze de görüşebiliriz.

NOT:Şehir İzmir'miş görmemiştimAma yazları balçovada anneannem oturduğu için geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 10 Mart 2008; 22:33:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Speedhunter ekledim msn e görüşelim. Yanlış anlama ama yaşın çok küçük yav.

bencede yası cok kucuk daha olgun birisiyle anlasırsan senin icinde daha iyi olur bu yaslarda insanda cok hırs oluyor ve malesef istemiyerekde olsa bazı yanlıslar yapabiliyorlar tabi bu arkadasimiz belki kisilik olarak iyi bi insan olabilir bunu yuz yuze konusmadan bilemeyiz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.