Şimdi Ara

58uh635v Hakkı'nda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
6
Favori
19.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar Merhaba 58uh635v almayı düşünüyorum tv de kablo tv izliyormuş, netflix ile ve torrentten film izleyip Xbox oynayacağım ekran boyutu ve 4K beni etkiledi tv 3.650 380 TL hediye çeki var ufaksa olsa bir fikri verir misiniz acaba çünkü inanın hiç bi fikrim yok ve tv ile alakalı tr de neredeyse hiç yazı yok



  • Bende bu tv yi almayı dusunuyorum. Fiyat takkibindeyim. Tam bir fiyat performans ürünü. Renkleri çok doğru veriyor, siyahlar güzel. Birtek usb 3.0 eksik. Oda usb den film izlerken ne kadar etkili olur bilemiyorum. Tv ıps panel değil, va panel muhtemelen. 3d yok zaten 3d nin fazla bir cazibeside kalmadı.
  • Teknosada hediye çeki kampanyası ile çok cazipti kaçırdım tekrar bekliyorum yurtdışı sitelerde panel ile bilgi YÖK sanırım lg de panel hakkında bilgi vermiyor ben xbox için düşünüyorum usb 3.0 4K filmleri izlerken sorun olur mu acaba
  • Evet 3.0 olayı benim de kafami kurcaliyor. Bilen bir arkadas yazarsa iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Evet 3.0 olayı benim de kafami kurcaliyor. Bilen bir arkadas yazarsa iyi olur.
    Bu televizyonla ilgileniyorum. 50 inch olanını gördüm, görüntü harikaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Kelso -- 17 Ekim 2016; 21:00:08 >
  • Bu model benimde dikkatimi çekti ama hiç yorum,inceleme yok dediğiniz gibi.Ya samsung 55ku7000 ya da bu modeli alacağım ama karar veremiyorum.
  • Ürün bence tv de film izlemek ve oyun oynamak için ideal teknosada 3800 150 tl mağaza indirimi 380 tl çek vardı 3250 oluyordu kuponlada xbox one s alınır sistem tam olur ama kampanya bitti tekrarda etmiyor çıldırıcam
  • Teknosa da hediye çeki kampanyası tekrar başladı ben almayı düşünüyorum bir fikir verir misiniz acaba
  • Al bence çok fazla düşünme. Lg oled tv nin yanında duruyordu teknosada neredeyse olede yakın görüntü kalitesi vardı. Siyahlar çok net. Vatandada samsung ve philipsin arasında ben buradayım diyordu. Ilk fırsatta bu tv den bir tane alacağım inşaallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Al bence çok fazla düşünme. Lg oled tv nin yanında duruyordu teknosada neredeyse olede yakın görüntü kalitesi vardı. Siyahlar çok net. Vatandada samsung ve philipsin arasında ben buradayım diyordu. Ilk fırsatta bu tv den bir tane alacağım inşaallah.
    Arkadaşlar gerçek ekran yenileme hızı 50hz tv ips panel o kadar para vermeyin.Biraz daha verin Naturel(Doğal) renk veren 100hz sony alın pişman olmazsınız...Arasındaki farkı göreceksiniz.
  • murat725 M kullanıcısına yanıt
    50 hz doğru fakat ıps değil VA paneldir.
  • Üstad sony ler 4000 tl den başlıyor bu tv hediye çeki ile 3300 e geliyor birde yurt dışı bilet var f/p ürünü değil mi sizce
  • glukoz G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben ku7000 den daha iyi olduğunu düşünüyorum. 50 inç ini media markt ta görmüştüm görüntüsü oldukça iyiydi. Bence tam bir f/p ürünü.
  • Tv yi sipariş verdim hemen al seçeneği ile mağazadan teslim seçtim ama ürün stokda yok şaka gibi Teknosa ya dikkat edin
  • Hiç kimse işini doğru dürüst yapmaz olmuş.
  • Arkadaşlar televizyon geldi, nlayabildiğim kadarı ile sizinle bilgilerimi paylaşayım. Televizyon gerçekten büyük arkadaşlar. Bunun dışında normal yayınlar diğer lg fullhd televizyonuna göre kötü bu önce beni üzdü ama sonra digiplayden izlediğim filmlerde gayet iyidi görüntü sanırım normal kanallarda ki yayın kalitesinden kaynaklanıyor. Hareketli sahnelerde bir sorun görmedim. Direkt gzüme takılan sürekli lan kablosu takılı değil deyip hemen ardından lan kablosu takılı uyarı geliyor. Uzman olmadığım için yazabileceklerim bu kadar sorularınız olursa geçte olsa yanıtlamak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glukoz

    Arkadaşlar televizyon geldi, nlayabildiğim kadarı ile sizinle bilgilerimi paylaşayım. Televizyon gerçekten büyük arkadaşlar. Bunun dışında normal yayınlar diğer lg fullhd televizyonuna göre kötü bu önce beni üzdü ama sonra digiplayden izlediğim filmlerde gayet iyidi görüntü sanırım normal kanallarda ki yayın kalitesinden kaynaklanıyor. Hareketli sahnelerde bir sorun görmedim. Direkt gzüme takılan sürekli lan kablosu takılı değil deyip hemen ardından lan kablosu takılı uyarı geliyor. Uzman olmadığım için yazabileceklerim bu kadar sorularınız olursa geçte olsa yanıtlamak isterim.

    Bende bu ürünü satın aldım fakat henüz kurulumunu yaptırtmadım. Siz nasıl bir altlık kullanıyorsunuz ? Tv sehpası ? Standı ? duvara monte ?




  • Valla bende aynalı bir komidinin var aynayı sökecektim tv büyük olduğu için aymayı kapadı direkt onun üstüne koydum tv de ışık sızması denilen olay dışında sorun yok benim görebildiğim
  • ku7000 düşünürken uh635 lgyi görünce bende etkilendim.
    58 inç olan baya buyuk ve hd yayınlarda biraz kötü olabileceğini düşünüyorum.
    heleki sd kanallarda tamamen çamur olabilir büyük ekran. buyuzden 50inç 1 adım daha önde geliyor bana.
    alsammı almasammı bi kararsızlık var halen.
    Tvyi alıp kullanan arkadaşlar iyi-kötü yönlerini paylaşırlarsa sevinirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUTAF

    ku7000 düşünürken uh635 lgyi görünce bende etkilendim.
    58 inç olan baya buyuk ve hd yayınlarda biraz kötü olabileceğini düşünüyorum.
    heleki sd kanallarda tamamen çamur olabilir büyük ekran. buyuzden 50inç 1 adım daha önde geliyor bana.
    alsammı almasammı bi kararsızlık var halen.
    Tvyi alıp kullanan arkadaşlar iyi-kötü yönlerini paylaşırlarsa sevinirim..

    Hocam TV 'yi aldığım eve henüz taşınmadığım için deneme fırsatım olmadı. Şuan TV ünite / sehpası araştırıyorum zira 130cm genişliğinde olan bu tv için beklentilerime göre bir sehpa bulamadım. (1 tane beğendim o da 4binTL çıktı) O sebeple uygun fiyatlı , Modev 6004 140cm lik askılı yada Modev Trend 160cm lik askısız sehpa almayı planlıyorum.

    Evli olsam bu kadar büyük ekran bir tv'ye bulaşmaz kaliteli curved ekrana sahip 50" yada 55" tv alırdım Ama bekar evim için , biraz da arkadaşın gazı ile 49-50" bakarken 58" aldık :) Madem aldık yanına 4k Playstation patlatmadan olmaz değil mi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 10 Kasım 2016; 0:1:25 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.