Şimdi Ara

5800xm N-Gage Kurulumu|12 Oyun|Resimli Anlatım|Hackli Tlfnlar içindir| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler birol arkadaşım,çok fazla oyunla alakalı olmasam da ben de özendim,en kısa zamanda deneyeceğim.
    Ellerine sağlık.
  • DENEDİĞİM ÇALIŞTIRAMADIĞIM N-GAGE OYUNLARI
    BLT.Snakes Subsonic
    Boom Blox v0.0.69 (başka bir versiyonunu denemek gerek)
    Bounce Boing Voyage
    Crash Bandicoot Nitro Kart 3D
    Dirk_Dagger
    Dirk_Dagger_2
    Dirk Dagger And The Fallen Idol
    Hooked_on_Creatures_of_the_Deep
    Metal Gear Solid
    Midnight.Pool.v1.2.4 (değişik versyonunu denemek gerek)
    One N-Gage 2.0
    Powerboat_Challenge
    Reset Generation
    Starwars The Force Unleashed v1.0
    System_Rush
    Tetris

• en kısa zamanda deneyip yorum yapıcam teşekkürler
  • virtual key dosyasını tel hafızasına kurdum programa bir kez girdim sonra kapattım ancak bir türlü private dosyası oluşmadı önceki basamakları tek tek inceledim hepsi doğru rom patcher içindeki programlarda aktif ancak ne yaptıysam olmadı

edit: hafıza kartı yazacaktım tel hafızası demişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genmex -- 8 Mayıs 2010; 11:18:28 >
  • X-plorer programının ayarlarında gizli ve sistem dosyalarını da göster seçeneğini aktif et, ben de göremiyordum klasörleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

X-plorer programının ayarlarında gizli ve sistem dosyalarını da göster seçeneğini aktif et, ben de göremiyordum klasörleri.

Gözümden kaçmış bu ayrıntı bu bilgiyide ana konu içindeki anlatıma ekleme yapayım
  • 4. adımdaki olayı halledemedim bir türlü.
    Dosyaları atıyorum C:'ye. Açıp kapatıyorum fakat uygulama görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

4. adımdaki olayı halledemedim bir türlü.

PC üzerinden değil telefonun içindeki x-plorer üzerinden atılacak o dosyalar.Önce PCden HAFIZA KARTINA tavsiyem E:\others klasörüne atmanız x-plorer programının ayarları içinde olan gizli ve sistem dosyalarını göster seçenekleri aktif olsun. Rompatchers yamaların aktif olsun. Bunlar aktifse dosyaları sorunsuz birşekilde x-plorer programı ile aktarabilisiniz.
    Bir kez daha gözden geçirin yaptıklarını ve eksik birşey varmı diye bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 8 Mayıs 2010; 15:47:11 >
  • beyler bu işlemleri n 79 da yapsam aynı oyunları full oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beydur

beyler bu işlemleri n 79 da yapsam aynı oyunları full oynayabilirmiyim?

Hackliyse olur
    Ama zaten N-97 ait n-gage 2.0 Sis dosyasını n-gage orjinal sitesinden indir n97 n-gage desteği çıktı ama oyunlar sınırlı sayıda oyunlarıda siteden indirebilrisin.
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/home.html N-97 desteği ile ilgili bilgi.
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devicespecificdload/n97.html Buda kurulum sayfası ve talimatları.

• Birol ustam, ellerine sağlık, denedim ve kurulumları sorunsuz bir şekilde yaptım.

Yalnız pro golf kern exec 3 diye bir hata verdi ve patladı. Başka bir oyun daha deneyip bakıcam. Belki kurulumunda bir sorun olmuştur?

---

Edit, TRK kapalı olan oyunlarda illa ovi süit yüklü olmalımıydı? Bende yüklü değilde, sadece npc suite yüklüydü, genede bastim bowling'i tele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 8 Mayıs 2010; 17:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: beydur

beyler bu işlemleri n 79 da yapsam aynı oyunları full oynayabilirmiyim?

Hackliyse olur
    Ama zaten N-97 ait n-gage 2.0 Sis dosyasını n-gage orjinal sitesinden indir n97 n-gage desteği çıktı ama oyunlar sınırlı sayıda oyunlarıda siteden indirebilrisin.
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/home.html N-97 desteği ile ilgili bilgi.
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devicespecificdload/n97.html Buda kurulum sayfası ve talimatları.

evet cihazım hackli bir kaç güne kadar deneyeceğim teşekkürler...

• hocam çok güzel bi paylaşım yapmışsın telefonum hackli diil ama sertifikam var oyun fln kurarken sertifikalandırıp kuruom bu şekilde olabilirmi bunun kurulumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

4. adımdaki olayı halledemedim bir türlü.

PC üzerinden değil telefonun içindeki x-plorer üzerinden atılacak o dosyalar.Önce PCden HAFIZA KARTINA tavsiyem E:\others klasörüne atmanız x-plorer programının ayarları içinde olan gizli ve sistem dosyalarını göster seçenekleri aktif olsun. Rompatchers yamaların aktif olsun. Bunlar aktifse dosyaları sorunsuz birşekilde x-plorer programı ile aktarabilisiniz.
    Bir kez daha gözden geçirin yaptıklarını ve eksik birşey varmı diye bakın.

Tamamdır. X-plore kullanırken hata yapmışım.

Sinir bi' program aslında :D

Teşekkürler.

Tomb Raider ve Bowling'i denedim. Çalıştı sorunsuz.

• biroltr çalışan oyunların ismini yazabilirmisin acaba?
  • arkadaşlar 3. bölümde kaldım bitürlü xplore ile taşıyamadım E:\others e atıom sonra xplore programını açıom seçiorum e deki dosyaları cnin üstüne gelip taşı diom klasör oluşturulamıyor die bi hatayla karşılaşıorum nasıl yapıcam bi açıklık getirsek yardım edinde halledim yaf
  • arkadaşlar kurdum oyunlarıda bi hata alıyorum çalışmıyo oyunlarda misal bitanesi tomb raieder underworld exited witch ab error ve tomb raieder underworld closed KERN-EXEC3. bu hataları alıyorum neden acaba nerde yanlış yapmış olabilirm

Edit: hallettim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash20 -- 9 Mayıs 2010; 23:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

arkadaşlar kurdum oyunlarıda bi hata alıyorum çalışmıyo oyunlarda misal bitanesi tomb raieder underworld exited witch ab error ve tomb raieder underworld closed KERN-EXEC3. bu hataları alıyorum neden acaba nerde yanlış yapmış olabilirm

niyeymiş hocam ben de aldım da aynı hatayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

quote:

arkadaşlar kurdum oyunlarıda bi hata alıyorum çalışmıyo oyunlarda misal bitanesi tomb raieder underworld exited witch ab error ve tomb raieder underworld closed KERN-EXEC3. bu hataları alıyorum neden acaba nerde yanlış yapmış olabilirm

Ana konu içerisindeki bilgileri okusanız çözümü var aslında bazı yamalar oyunların açılmasına engel oluyor yamaları kapatın konuda da belirttim.
    Çözüm bulan arkdşta kendine sırf faydası Editledin bari nasıl çözümlediğinide yaz
    Neyse yamaları kapatın sorun düzelir
    Ama!!!
    Açılmıyan oyunlarda yamaları açsanızda kapatsanızda uyarı hata msj çıkacaktır her oyun cihazla uyumlu değil bunuda ana konuda belirttim zaten..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seffa

quote:

Ana konu içerisindeki bilgileri okusanız çözümü var aslında bazı yamalar oyunların açılmasına engel oluyor yamaları kapatın konuda da belirttim.
    Çözüm bulan arkdşta kendine sırf faydası Editledin bari nasıl çözümlediğinide yaz
    Neyse yamaları kapatın sorun düzelir
    Ama!!!
    Açılmıyan oyunlarda yamaları açsanızda kapatsanızda uyarı hata msj çıkacaktır her oyun cihazla uyumlu değil bunuda ana konuda belirttim zaten..

Anladım hocam teşekkür ederim..birde tomb raider trial demeye başladı anlamadım ?Birde hocam sanal klavyeyi kendimize göre nasıl ayarlayabiliriz ? kapama tuşu zor geliyor..ses kısmayla yer değiştrmek için ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 10 Mayıs 2010; 4:58:38 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.