Şimdi Ara

5800xm N-Gage Kurulumu|12 Oyun|Resimli Anlatım|Hackli Tlfnlar içindir| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bnm telefon yeni hackli deil yüklesem çalışmazmı illa hazklimi olacak?
  • biri bana yardım edebilirmi? x-plore hakkında? indiremiorum!
    3. şıktaki sıralamayı yapamıyorum sürekli hata verior. x-plore ile telefona attığım o dosyaları telefondaki c ye atamıorum oluşturulamıyor dior bilgisi olan yardım edebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motaro -- 14 Eylül 2010; 17:46:47 >
  • pc suit ile oyunları yüklemior. yüklenior dior ama hiçbir dolma gerçekleşmior. yüklenior dior ama kalıor öyle biri nerde hata yaptığımı söyleyebilirmi?
  • oncelikle saol birol tr ama ben bunu beceremedim ya

ben senin c6v11 tr ni kullaniyorum bunda bi sorunum yok zaten gayet iii ama

ompatchers içindeki "install server RP" ve "Open4All RP" AKTİF yapın.dedigin yerde install server yokki bende yeniden kurmam gerekiyo anlıyamadim ve ben normal bi sekilde tele kaydettim trk yi ve baglantimda problem yok dedigin gibi port 1 usb iste ama segmani kurmaya kalkıstıgımda not found hatası alıyorum malesef ve cozemedim yardimci olabilirmisin onerilerin nelerdir
  • install server RP bunuda bulup denedim ama gene olmadi ya:(
  • Bu ara worms cu oldum cıktım taktım kafaya 5800 olan lar cok guzel degıl soyle guzel goruntulu bır worms arıyordum eger bunda bır kasma donma vs olmuyorsa bunu bır denıyeyım msjım dursun aksam ılk mesajı konuyu okuyum eger arkadasım yorulma ben sana kasıyor kasmıyor dıye bılgı verırım ve oyunun gorselıde telefonda ahanda boyle derse de nıye yazdın aaa ben 2 sayfanın hepsını okuyacaktım demem
  • çooookkkk teşekkürler
  • Virtualkeydeki tuşları kendimiz düzenleyemezmiyiz acaba???
  • high seize ve civilzation oyunlarını deniyen var mı çalışıyor mu acaba?? birde bu oyunların uzantısı .sis yani .n-gage değil
  • herkese slm beyler bu sis uzantılı ları nasıl yuklicez peki acil yardım ve benim yukledigim baska symbian 3 oyun war cok guzel ama 5800 a yukluyorum simgesi gorunuyo ama acılmıyo lutfen yardımcı olurmusunuz :( cok gezindim bulamadim ...sis uzantılı lari yuklemeyide bulamadim
  • bu arada rtk sorunu yani port baglanma sorunu icin usb kablosunu taktıktan sonra bilgisayarım-ozellikler-aygıt yoneticisi-com ve lpt ye tıklayın ....orda asaıda baglkandıgınız usbnin portu war onlla girin mesela COM36 gibi...hocam 12 oyun wermissiniz ama sis uzantılari yuklemeyide ogretin lutfen:( ozellikle bekliyorum slmlar tekrar
  • link kırık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.