Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık Karar Verme Aşamasındayım Şöyle Bir Araştırma Yaptım.
    Modellerin Hepsi 5800 Tarzı Hangisi Sizce...

5800XM
    5530XM
    5235XM
    5230
    5228

EVET HADİ HANGİSİ MADEM 5800XM SORUNLU BUNLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM ÖZELLİKLE GOKMAY USTAT SENDEN BEKLİYORUM...
  • ben forumda nokia'nın servisinde 1.000'den fazla 5800XM tamirde ve değişim beklediklerini okumuştum sen anla artık az bir rakam değil bu! servise gittiğinde de nokia çok uğraştırıyor bence bulaşma benim düşüncem nokia artık bitti... hem Türkiye'deki servis garantisi hem de telefonlarının durumu nedeniyle... Ben yandım sen yanma. Ben tam bir Nokia fanatiğiydim nokia'dan başka telefon alınmaz diye düşünürdüm ama yanılmışım Nokia 2-3 sene önceki gibi iyi değil artık... Bence sen bir samsunglarada bak Se'lerde iyi ama nokia ile uğraşma diye düşünüyorum ben...
  • Hadi 58'i Geçtim Yazdığım Modellerdedemi Sorun Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Artık Karar Verme Aşamasındayım Şöyle Bir Araştırma Yaptım.
    Modellerin Hepsi 5800 Tarzı Hangisi Sizce...

5800XM
    5530XM
    5235XM
    5230
    5228

EVET HADİ HANGİSİ MADEM 5800XM SORUNLU BUNLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM ÖZELLİKLE GOKMAY USTAT SENDEN BEKLİYORUM...

Hepsinde zaten aynı işletim sistemi var..Hepsinin sorunları aynı.Birinde olan sorun öbüründe de var.Ki sorun bile denemez ya neyse.Sorduğun soru resmen saçmalık.Tabiki 5800 alacaksın bunların arasında.Hey Ya Rab ya!

quote:

Hadi 58'i Geçtim Yazdığım Modellerdedemi Sorun Var.

Bak kardeşim yazdığın telefonların hepsinde aynı yazılım var.Hatta 5800 bir sürü güncellemeden geçti.Diğerleri 5800'dan daha sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 23 Ekim 2010; 8:15:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

samsung corby pro alsan 375 tl civarı 5800 ile aynı özelliklere sahip tek fark flash yok ama yandan qwerty klavyeli ya da 570 tl gibi bir para verebilirim dersen lg arena al bu telefon hepsini ezer+

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-b5310-corby-pro-fiyati,130085.html

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-km900-arena-fiyati,029031.html

BENİM ÖNERİLERİME HİÇ BAKMAMIŞSIN BENCE LG ARENA SENİN İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖRECEK TELEFON

KARDEŞ HEM YARDIM İSTİYORSUN HEMDE HİÇBİR ÖNERİYE BAKMIYORSUN

• Telefonun tek bir sorununu görmedim şimdiye kadar sadece iki kere kendiliğinden açılış kapanış yapmıştı hepsi bu e o kadar cwf atıyoruz yan etki yapmış olabilir al sen beni dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffslayer

5800 kim ne derse desin iyi telefondur... Sorunları var ama abarttılacak kadar değil...

hatasız bir şey zaten yok ben aldıgımda v20'di yani hemen hemen ilk serilerden 1 yıl oldu hala sorunsuz
  • quote:

quote:

quote:

samsung corby pro alsan 375 tl civarı 5800 ile aynı özelliklere sahip tek fark flash yok ama yandan qwerty klavyeli ya da 570 tl gibi bir para verebilirim dersen lg arena al bu telefon hepsini ezer+

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-b5310-corby-pro-fiyati,130085.html

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-km900-arena-fiyati,029031.html

BENİM ÖNERİLERİME HİÇ BAKMAMIŞSIN BENCE LG ARENA SENİN İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖRECEK TELEFON

KARDEŞ HEM YARDIM İSTİYORSUN HEMDE HİÇBİR ÖNERİYE BAKMIYORSUN

Arkadaşım Baktım Telefonlara Ama Nokia Ve Sony Ericsson Markalarından Başka Kullanmam Malesef Yoksa Tellerde Güzele Benziyo Para B.k Oksa Gidicem Direk Bir Xperia 10 Alacam Adı Bile Güzel Gavurun.

• Valla Değerli Yorumlarınız Bana Karar Verdirecek Anlaşılan Öyle Görülüyo Bilmiyorum Ama Heralde Çarşıya Çıktığımda Alacam Gibime Geliyo Telefonuda Gördüğümdede Zaten Dayanamam Alırım Gibime Geliyo.
  • 5800 sorunlu bir telefon. Sorunlarına rağmen özellikleri 1.000 TL'lik telefona denk geldiğinden cazip geliyor. Eğer servisle uğraşmak kısmını kabul ediyorsanız, alın, yoksa; HTC tarzı problemsiz telefonlarla keyfinize bakın.

Teknoloji şans işidir; ancak Nokia 5800'larda bu böyle değil.
  • Şu elimdekı telefon kadar olamadı ya 5800 :) telefonun basına neler geldı neler arkadas tık demedı :) tel 5130 cevremde 2 aylık 58'ler var onlara bakıyom birde burda yazılanlara bakıyom acaba o bozulma sansı bana denk gelırmı dıye :)
  • 5800 cılar telefonda sorun yok, sorun kullananlarda diyorlar, ona göre :)
  • Allah allah.....
  • Ben alalı bir hafta oluyor şu ana kadar donanımsal bir problemini görmedim ,yazılımsal problemlerinden biri arada kasıyor olmasıydı , bu yüzdende CFW yi attım oda baştan çok kasıyodu , sonra hard format atıp tekrar sunride cfw sini attım , telefon şu an müthiş oldu elimden düşürmüyorum tek dezavantajı çok kurcaladığın için telefonunun bataryasının 24 saat dayanması

Gerçi askermişsin , tahminen gündüzleri oynayamazsın bu yüzden bi problem olacağını sanmam

Ama askerdeyken nerede CFW atacaksın bilgisayarların flash girişlerine bellek yada benzeri aygıtları bağlamak yasak
  • Burda hertürlü şeyi yaparım telefonada kalmıs 3 ay o sekılde k ullanıp eve gıdınce atarım flash dıye dusunuyorum ama daha almakta kararlı degılım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

5800 cılar telefonda sorun yok, sorun kullananlarda diyorlar, ona göre :)

• quote:

Valla Değerli Yorumlarınız Bana Karar Verdirecek Anlaşılan Öyle Görülüyo Bilmiyorum Ama Heralde Çarşıya Çıktığımda Alacam Gibime Geliyo Telefonuda Gördüğümdede Zaten Dayanamam Alırım Gibime Geliyo.

Arkadaşım kesinlikle ama kesinlikle bu telden uzak dur.Bu telefon ile aynı fiyata samsung i5700 var piyasada.Çok hızlı bir telefon.Android 2.1 güncellemesi yapınca müthiş oldu.Multi touch desteği bile geldi.Bende 5800xm de var.Ve o kadar pişmanım ki kırıp atasım geliyor.Çok yavaş ve sorunlu bir telefon.Arada kendini resetlemesi,bir menüyü açmanın bile işkence haline gelmesi telefon rehberinde sadece isimlerin gözükmesi, aynı numara farklı isimlerle kaydedilmişse arayan kişinin ismini görememek çıldırttı beni..Yani bu telefonu övenlere aldanma.Emin ol alınca bir iki ay geçmez pişman olacaksın. Hele samsung i5700'ü android 2.1 güncellemesi yapıp kullanınca 5800xm e verdiğin paraya acırsın söyleyim.

Ayrıca bu 5800xm in gps i tırı vırı.İşlemci tosba gibi olunca araba belli bir hızı geçtimi çok saçma sapan rotalar çiziyor ve çok geç uyarıyorç.Yolu geçiyorsun geçtikten sonra dönmeni söylüyor.İstanbulda otoyolda çıkışı kaçırmanın kaç litre yakıt ve ne kadar zaman kaybına neden olacağını tahmin edersiniz.Ayrıca haritası güncel deniyor ama ben bu gps ile girdiğim çıkmaz sokağın sayısını bilmiyorum.Beni kısa yoldan götüre göre bir uçurumun kenarına götürdüğü bile olmuştu.

3g görüşme desteği yok i5700'ün.Zaten bizi evire çevire öpen operatorlerin olduğu bir ülkede 3g görüşme yapmak çok mantıklı değil şu an için bence.

• Vazgeçtim elimdeki telefon bana yeter ya x6'ya yöneldım fıyatı bıraz dussun nasıl bılırsınız bu telı özellıkle gokmay ustat.
  • X6'yı hiç bilmiyorum, malesef.....
  • Anladım ustat saolasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.