Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana göre bir yorum, kendi yorumunu kendine sakla istersen.
    Ben kısa sürede kurtuldum, darısı sorun çekip de katlanmak zorunda kalanların başına....

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Yani ilahi adalet diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Ekim 2010; 23:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

bugun bır carsıya cıkma davasına 5800 almıs bulunmaktayım her ne kadar basınızın etını yemıs olsamda dayanamayıp aldım cok ıyıye aldım 2 tane tel verdım bırını 200 dıgerını 80 tl olarak 280 ordan geldı tel yok satıyo piyasada adam 150 tane sattım dedı tek sıkayet gelmedı dedı burdakı arkadaslarımda aynı sekılde kullanmakta zaten dayanmadım aldım bırde telefonun kutusundan 2 adet hafıza kartı cıkmasın sans ıste 2 tane 8 lık kartım oldu pazarlıkta yaptık yedek pıl koruyucu fılm derı klıf aldım hedıye ustede 200 verdım suan kullanmaktayım hakıkatten super bır cıhaz telefon 40 versıyonlu geldı yorumlarınızı beklıyorum...

hayırlı olsun nereden aldın?

bende senin düştüğün çelişkideyim ne yapsam diye düşünüyorum mükemmeli aramam ama ideal olmasını isterim. alma diyenler nedenini söylerlerse sevinirim

• 3310 ile başlayan Nnokia macerası, 6600 symbian ile devam etti. Nokianın E ve N serisinin hemen hemen hepsini kullandım ben arkadaşım. Tecrübe senin için önemliyse yazdıklarımı bir incele istersen. Durduk yerde neden bu telefonu almayın diyor olabilirim?
    Amacım insanları güzel şeylere yönlendirmek. Ben de nokiacıyım ve şuan da nokia kullanıyorum.
    Tekrar ediyorum, bu sorunlu telefondan uzak durun.
    Balım, cicim günleri/ayları geçtikten sonra pişman olsanız da fayda etmez...

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bende senin düştüğün çelişkideyim ne yapsam diye düşünüyorum mükemmeli aramam ama ideal olmasını isterim. alma diyenler nedenini söylerlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Ekim 2010; 0:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

bugun bır carsıya cıkma davasına 5800 almıs bulunmaktayım her ne kadar basınızın etını yemıs olsamda dayanamayıp aldım cok ıyıye aldım 2 tane tel verdım bırını 200 dıgerını 80 tl olarak 280 ordan geldı tel yok satıyo piyasada adam 150 tane sattım dedı tek sıkayet gelmedı dedı burdakı arkadaslarımda aynı sekılde kullanmakta zaten dayanmadım aldım bırde telefonun kutusundan 2 adet hafıza kartı cıkmasın sans ıste 2 tane 8 lık kartım oldu pazarlıkta yaptık yedek pıl koruyucu fılm derı klıf aldım hedıye ustede 200 verdım suan kullanmaktayım hakıkatten super bır cıhaz telefon 40 versıyonlu geldı yorumlarınızı beklıyorum...

muştan aldım askerim ben super bı tel keske daha once alsam dıyorum sımdı telefoncu tanıdık adam 150 tane sattım tekı gelmedı sorunlu dıye dedı cevremde 10 tana 2 aylhk tel var tekınde sorun yok bence almalısın

• Sorularıma cevap vermedin kardeşim....? Öyle birşeyler yazıp, sessiz kalmak hiç doğru değil....

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ne konuda ayıp etmişim? Sorunsuz deyip insanları kandıramazdım, kusura bakma...
    Biz çektik başkaları uğraşmasın istiyoruz ama, sen dinlemedin. Ne diyeyim sana arkadaşım....Bir gün hak vereceksin ama iş işten geçmiş olacak...
    Ben bu telefonu ilk çıktığı gün almıştım, yaklaşık 2 sene önce. Ve kurtulduktan sora da dönüp ilgilenmedim hiç. Ama kendi hazırladığım, imzamdaki konuya bir gözat istersen...
    Haketmişsin ne demek ayrıca?

quote:

şans işte adam 51 aldı aynı anda aldık keske basında alsaydım telefonu super bısımıs askerde oldugum ıcın ugrasamıyorum suandada sorunum yokta standart kullandıgım programlar var onları ındırmeye calıstıgımda baglantı hatası dıyo cevremde herkez 58 kullanıyo gokmay kardes ayıp ettın basına gelmıs o kadar telefonla ılgılı sorun haketmıssın demekkı sen sorun yasadın dıye ben kullanmıcammı yardım ıstedık sadece sana tavsıye edenler etsın dıyon bısı demıyom neyse......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Ekim 2010; 8:47:43 >

• hayırlı olsun f/p açısından çok iyi bir cihaz aldın.v51 üstüne kurulu bir n97 yazılımıda kurdunmu müthiş keyif alacaksın.Ben alalı 8 ay oldu telefonumdan bıkmak bir yana,esnekliği sayesinde sürekli birşeyler ekleyerek yetenekleri ve özellikleri geliştikçe daha çok seviyorum.
  • valla gokmay yani yardim etmek yerine sana al diyenler yardim etsin dedin ben kendi sorunlarimin hepsini cozdum teker teker butyn standart kullandigim programlarimida yukledim sorunum yok allaha sukur evime gittigimde update edicem allahin izni ile versiyonum dusuk sadece ondan dolayi oyle yazdim yani kusura bakma genede...
  • İyi bir seçim yaptığını zamanla anlayacaksın.Sen kulak asma.Kullanıcısında bu kadar destek gören bir telefon olmadı şu ana kadar.Çeşit çeşit hacklerle canın sıkılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ekim 2010; 7:09:03 >
  • komutanimda var 4 aylik tukir tikir arkadslarimda var 2 aylik tikir tikir bendekide suan tikir tikir askerde kullanilan telefon seklini gorsen kacarsin o durumda tikir tikir tek sorunu varsa bu telefonun oda yazilim yazilim isine girdiginiz zaman illa bisi cikiyo yani ama genede bilinmwz yani...
  • quote:

komutanimda var 4 aylik tukir tikir arkadslarimda var 2 aylik tikir tikir bendekide suan tikir tikir askerde kullanilan telefon seklini gorsen kacarsin o durumda tikir tikir tek sorunu varsa bu telefonun oda yazilim yazilim isine girdiginiz zaman illa bisi cikiyo yani ama genede bilinmwz yani...

Bir süre böyle kullan.Sonra kendi yazılımımım olan Sunrise'ı kurabilirsin.Telefon çok daha güzel bir hale geliyor.Zaten yeni almışsın bunu kurarsan bir yeni telefon daha almış gibi olursun Telefonun kamera ve klavye hariç tamamen N97 oluyor.Biraz daha sorunları giderilmiş oluyor.

İmzamdaki ikinci link =Sunrise
    İmzamdaki birinci link = 5800 hakkında sık sorulanlar ve cevapları Üst Konu

• Askerim üstad ya yoksa affetmem yardımlarından dolat.yı tesekkur ederım ustat..
  • quote:

Askerim üstad ya yoksa affetmem yardımlarından dolat.yı tesekkur ederım ustat..

Ha tamam o zaman.Hadi sana hayırlı askerler hayırlı tezkereler.
  • quote:

valla gokmay yani yardim etmek yerine sana al diyenler yardim etsin dedin ben kendi sorunlarimin hepsini cozdum teker teker butyn standart kullandigim programlarimida yukledim sorunum yok allaha sukur evime gittigimde update edicem allahin izni ile versiyonum dusuk sadece ondan dolayi oyle yazdim yani kusura bakma genede...

konunun başından beri yazdıklarım, görüşlerim yardım değilmiydi acaba? şuan E72 kullanıyorum, bu yüzden öyle dedim. Zaten normal haliyle kullanman zor. Hack, yazılım, format vs....bol bol akıl veren olur, merak etme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 28 Ekim 2010; 7:41:59 >
  • Bu sekıldede super bence yanı olmasada neden yok demem
  • Kullanıcısından başka destek veren yok zaten bu telefona Nokia bile bu telefon ile uğraşmaktan sıkıldı....
  • Teknik.Servis sen kendin kullandın şu ana kadar biliyorsun bi problem çıktımı şu ana kadar ? Mesajlarına göre çıkan sorunların tamamını çözmüşsün .

gokmay ın canı baya yanmış heralde , 5800 a saldırmaktan başka işi yok
  • En büyük sorunumuz okumamak, malesef. Ben 5800'ı ilk çıktığında aldım bir ay sonra sorunlar çıkmaya başladı (birçok kişide olduğu gibi), servis sürecinden sonra TSHH ve bedel iadesi....
    Okusaydın benim canımın yanmadığını anlardın yani.
    910 liraya aldığım telefonun bedel iadesini (Nokia cihazı 500 liralara düşürmek zorunda kaldığında) geri aldım zaten.
    Amacım sadece iyi niyetle uyarmak....

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Teknik.Servis sen kendin kullandın şu ana kadar biliyorsun bi problem çıktımı şu ana kadar ? Mesajlarına göre çıkan sorunların tamamını çözmüşsün .

gokmay ın canı baya yanmış heralde , 5800 a saldırmaktan başka işi yok

• Sorunum yok allaha şükür çevremde 4 aylık telefonlarda var tek sorunu yok he bu olmucak anlamınada gelmez elektronik işi çevremde kullanandan bir sorun görmediğimdendir bu teli alma sebebim bu konuyu açtığımdan dahada evel almayı düşünüyodum buraya konuyu açtıktan sonra dahada gecikti bu telefonu alma sebebim ben sorunların çoğunun kullanıcılardan olduğunu düşünüyorum sizi bilmemde inşallah herhangi bir sorunla karşılaşmamda gokmay kardeşi birazda olsa o senin telefon bu bizim telefon olduğuna inandıralım... 5800 ile yazmaktayım :)
  • satış rekorları kırmış bir telefonun elbetteki arızalıları çıkacak.diğerleri bu kadar çok satılmadığı için bu kadar hakkında konuşulmuyor.Birkaç tanesi hatalı çıktı diye tüm telefonlar hatalı demek değildir.5800 alamayanlar yada satıpta pişman olup vicdanını rahatlatmaya çalışanlara bakma sen
  • Sana ne diyeyim ben kardeşim, ya okumuyorsun yada yazılanı anlamak istemiyorsun.
    Bugüne kadar N ve E serisi birçok telefonu kullandım. 5800 kadar sorunlu olanını görmedim diyorum, sen neler yazıyorsun. Asla pişman olmayacağım ve hayatım boyunca yaptığım en iyi şey 5800 dan kurtulmak.
    Darısı sorun yaşayanların, yaşayıp da söyleyemeyenlerin, yaşayıp da katlanmak zorunda kalanların başına...

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

satış rekorları kırmış bir telefonun elbetteki arızalıları çıkacak.diğerleri bu kadar çok satılmadığı için bu kadar hakkında konuşulmuyor.Birkaç tanesi hatalı çıktı diye tüm telefonlar hatalı demek değildir.5800 alamayanlar yada satıpta pişman olup vicdanını rahatlatmaya çalışanlara bakma sen

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.