Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

merhaba

benim product code navi modelinde yani 0587676. fakat sizin firmware yamaları RM356_0559373_50.0.005_001.vpl şeklinde. şimdi benim bu dosyaların adını da kendi kodum ile değiştirmem mi gerekiyor doğru format için? örn: RM356_0587676_50.0.005_001.vpl gibi?

hayır ana başlığı okursan resmin üstünde de yazıyor ki sen rm-356 yı at gerekli klasörün içine daha sonra kuruluma geçtiğin zaman sana ilerke hangi ülkenin hangi rengini seçebileceğin pencere gelecek orda telinin rengine göre euro2-turkey RED-BLUE-NAVİ HANGİ RENKSE ONU SEÇECEKSİN...

kardeş tamam da benim gördüğüm kadarıyla bu 160mblık firmware paketindeki dosyalar her product code için ayrı dosyalarda ve isimlerde verilmiş. yani JAF yazılımı telefona atarken büyük ihitmal senin ürün kodunun geçtiği firmware dosyalarını atıyor. e bu durumda ben bu dosya isimlerini aynen kullanırsam benim kendi ürün kodum burdakinden farklı olduğu için orjinal firmware yüklemesi yapmış gibi bişey olacam. çünkü değişen dosyalar 0559373 ürün koduna sahip cihazların dosyaları olacak ve benim 0587676'ya ait dosyalar orjinal kalacak. yanlış mı düşünüyorum?

• Cıttt olmadı yıne ya ne yapalım degınızı aynen yaptım hard formatlar yenı yazılım fw derken olmadı sınır ett benı pc yede gunduz format attım sımdı depolama modunda baglanamıyorum pc suıte dedıgımde acılıyor serefszzz tel bosver artık sıkıldım pc ye format at ardından telefona off basım davul gıbı ollduu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

merhaba

benim product code navi modelinde yani 0587676. fakat sizin firmware yamaları RM356_0559373_50.0.005_001.vpl şeklinde. şimdi benim bu dosyaların adını da kendi kodum ile değiştirmem mi gerekiyor doğru format için? örn: RM356_0587676_50.0.005_001.vpl gibi?

hayır ana başlığı okursan resmin üstünde de yazıyor ki sen rm-356 yı at gerekli klasörün içine daha sonra kuruluma geçtiğin zaman sana ilerke hangi ülkenin hangi rengini seçebileceğin pencere gelecek orda telinin rengine göre euro2-turkey RED-BLUE-NAVİ HANGİ RENKSE ONU SEÇECEKSİN...

kardeş tamam da benim gördüğüm kadarıyla bu 160mblık firmware paketindeki dosyalar her product code için ayrı dosyalarda ve isimlerde verilmiş. yani JAF yazılımı telefona atarken büyük ihitmal senin ürün kodunun geçtiği firmware dosyalarını atıyor. e bu durumda ben bu dosya isimlerini aynen kullanırsam benim kendi ürün kodum burdakinden farklı olduğu için orjinal firmware yüklemesi yapmış gibi bişey olacam. çünkü değişen dosyalar 0559373 ürün koduna sahip cihazların dosyaları olacak ve benim 0587676'ya ait dosyalar orjinal kalacak. yanlış mı düşünüyorum?

bizim bu yazılımda prcodela işimiz yok kardeş yani biz procode müdahale etmiyoruz işimiz orjinal üzerinde değişiklik yapılmış ve sertifika sıkıntısı çıkarmayan yabir yazılım bu yazılımıda birol kardeş orjinali üzerinde bir kaç değişiklik yaparak hazrlıadı bizlere attığın yazılımın ana kodları gene orjinalle aynı ama orjinaldeki hantallık ve yavaşlık ayrıca sertifika sıkıntısı da yok edilmiş haliii. ve procode kullanmadığımız ve elmediğimiz için ne senin kodun değişecek nede başkasının kodu seninki olacak kardeşim...

• @blade22tr
    haklısın açıklamıştın ama yine anlamadım ben.malum hanım biraz asabi şu telefon işlerinden dolayı, o yüzden fazla takip edemiyorum. ben şimdi rom patherdeki seçenekleri aktif mi edicem yok sa etmeyecekmiyim bari onu sölesen anlarım.
    iyi akşamlar
  • blade ben tam anlatamadım herhalde kardeşim :) ben telfonumun ürün kodunu değiştirmekten bahsetmiyorum. ürün kodu değiştirmeye gerek olmadığını ben de biliyorum. fakat burada şöyle bir durum var:

benim anladığım kadarıyla gerek jaf olsun gerek phoenix olsun bu programlar ilk olarak bağlanan telefonun ürün kodunu okuyor ve sonra flash esnasında o ürün kodu ile ilgili firmware dosyalarını program filesta paketin yüklendiği yerden buluyor ve telefona atıyor. yani ben ürün kodumu değil, birol ustanın hazırladığı firmware dosyalarının isimlerini kendi ürün kodum olan 0587676'ya değiştirmem gerekmiyor mu onu soruyorum.

örneğin birolun verdiği firmware dosyalarının isimleri bunlar dimi:

RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
    RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
    RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin

şimdi bu dosya isimlerine dikkat edersen 0559373 geçiyor isimlerde ve biz bu dosyaları program filestaki orjinalleriyle değiştiriyoruz. buraya kadar tamam. fakat bu yapılan mantıkken bakarsak sadece 0559373 kodlu bir cihaz bağlandığı zaman geçerlidir. çünkü jaf flash atarken bu dosya isimlerine bakacaktır bence. ama benim ürün kodum 0587676 olduğu için JAF benim telefona bu dosyaları değil de şu isimlerde dosyaları arayıp onları atmaya kalkacaktır: (1.dosya ortak sorun yok fakat diğer ikisinde ürün kodu geçiyor.)

RM356_0587676_50.0.005_001.vpl
    RM356_0587676_50.0.005_001_signature.bin

ve bu dosyalar da halen program filesta orjinal halde bulunduğu için benim telefon hacklenemeyecektir. eğer böyle bişey yoksa niçin dosya adlarında ürün kodu geçsin? bu durumda da diyorum ki ben şimdi bu dosyaların isimlerini 2.de yazdıklarım gibi değiştirmem gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 13 Mayıs 2010; 22:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantürklü

@blade22tr
    haklısın açıklamıştın ama yine anlamadım ben.malum hanım biraz asabi şu telefon işlerinden dolayı, o yüzden fazla takip edemiyorum. ben şimdi rom patherdeki seçenekleri aktif mi edicem yok sa etmeyecekmiyim bari onu sölesen anlarım.
    iyi akşamlar

ROMPatcher programını çalıştır (tabi ilk önce Patches klasörünü hafıza kartının ana dizinine at), daha sonra Install Server RP+ seç yeşil olsun, sonra options seç Add to Auto seçeneğini seç..daha sonra ayını işlemleri Open4All RP+ için de yap....Auto yap dememin nedeni daha sonra program kurarken bunları aktif etmeyş unutabilirsin ve programalr sorun verir..bu ikisi sürekli açık dursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 13 Mayıs 2010; 22:31:57 >

• quote:

blade ben tam anlatamadım herhalde kardeşim :) ben telfonumun ürün kodunu değiştirmekten bahsetmiyorum. ürün kodu değiştirmeye gerek olmadığını ben de biliyorum. fakat burada şöyle bir durum var:

benim anladığım kadarıyla gerek jaf olsun gerek phoenix olsun bu programlar ilk olarak bağlanan telefonun ürün kodunu okuyor ve sonra flash esnasında o ürün kodu ile ilgili firmware dosyalarını program filesta paketin yüklendiği yerden buluyor ve telefona atıyor. yani ben ürün kodumu değil, birol ustanın hazırladığı firmware dosyalarının isimlerini kendi ürün kodum olan 0587676'ya değiştirmem gerekmiyor mu onu soruyorum.

örneğin birolun verdiği firmware dosyalarının isimleri bunlar dimi:

RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
    RM356_0559373_50.0.005_001_signature.bin

şimdi bu dosya isimlerine dikkat edersen 0559373 geçiyor isimlerde ve biz bu dosyaları program filestaki orjinalleriyle değiştiriyoruz. buraya kadar tamam. fakat bu yapılan mantıkken bakarsak sadece 0559373 kodlu bir cihaz bağlandığı zaman geçerlidir. çünkü jaf flash atarken bu dosya isimlerine bakacaktır bence. ama benim ürün kodum 0587676 olduğu için JAF benim telefona bu dosyaları değil de şu isimlerde dosyaları arayıp onları atmaya kalkacaktır: (1.dosya ortak sorun yok fakat diğer ikisinde ürün kodu geçiyor.)

RM356_0587676_50.0.005_001.vpl
    RM356_0587676_50.0.005_001_signature.bin

ve bu dosyalar da halen program filesta orjinal halde bulunduğu için benim telefon hacklenemeyecektir. eğer böyle bişey yoksa niçin dosya adlarında ürün kodu geçsin? bu durumda da diyorum ki ben şimdi bu dosyaların isimlerini 2.de yazdıklarım gibi değiştirmem gerekmez mi?

snadboy hoşgeldin bölüme bahsettiğin olay ilk bakışda mantıklı görünüyor, ama değil..ayrıntısını bilemem ama birol usta product code ile ilgili birşey olmadığını, hak olayının product code değiştirmediğini söylüyor...bende iki sefer yazılım kurdum product code muda değiştirmedim..yani ona takılma..senin product code aynen kalıyor değişmiyor ve telefon hackli oluyor merak etme..ayrıntısını birol usta anlatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 13 Mayıs 2010; 22:35:42 >

• side kardeş nerelerdesin gözükmüyorsunblade buralar da sen yoksun
    ekran kartınla mı uğraşıyorsun yoksa, geldi mi kartın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 13 Mayıs 2010; 22:49:00 >
  • kinetik scroolayarlarını geri almak için E den C ye private klasörünü ataryan X-plore den Can't create dir:
    C/private/
    uyarısı alıyorum.nedir bu x,ploreden çektiğim.lütfen yardımcı olun.kinetik sıkrol için.
  • arkadaslar cok acil yardım jaf emulatörü calıstırınca USB ERROR diyo ne yapmam gerek
  • SAYFADA GÖRDÜĞÜM ARKADAŞLARIN YAŞADIĞI SORUNLARA CEVABEN : (AKLIMDA KALDIĞINCA)

1. BİLGİSAYARINIZDA PC SUITE'IN SON SÜRÜMÜNÜ KURUN,
    2. JAF'I KURUN
    3. FIRMWARE EXE DOSYASINI KURUN (RM-356)
    4. C:\PROGRAM FILES\ODEON\JAF\JAF USB DRIVER ALTINDAKI DOSYALARI, C:\WINDOWS\system32 ALTINA ATIN
    5. EMULATOR'U AÇIN GEREKLİ AYARLARI YAPIN,
    6. TELEFONU BAĞLAYIN, FLASH'A BASMADAN TELEFONDA POWER TUŞUNA BASIN
    7. SÜRÜCÜLER YÜKLENİR, HATA VERİR
    8. SÜRÜCÜLER TAMAMEN YÜKLENİR, HATA VERMEZ.
    9. FLASH'A BASIN, NOT FOUND, BOX DRIVER VS.VS. HATALARI VERMEDEN YÜKLEME GERÇEKLEŞİR
    10. POOLING PHONE'DAN SONRA BEKLEYIN, DONE YAZISINI GÖRÜNCE TELEFONU NORMAL MOD'A ALIN
    11. NOKIA YAZISINI GÖRÜNCE TELİ ÇEKİN VE HARF FORMAT ATIN.

@snagboy;

VERİLEN DOSYALARIN HİÇ BİRİNİN PRODUCT CODE İLE İLGİLİ ALAKALI BİR DURUMU YOK. v40'TA DA YÜKLEME YAPTIM v50'DE DE YÜKLEME YAPTIM. HEM HACK'Lİ HEM DE NSU ÜZERİNDEN ORJ. KOD İLE BÜTÜN YÜKLEMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİM. ÜSTELİK KOD HALA AYNI.

@osmantürklü,

TELEFONUNUZA FIRMWARE'İ ATTIKTAN SONRA;

1. HARD FORMAT ATIN,
    2. İLK İŞİNİZ HAFIZA KARTI ALTINDA Patches (E:\Patches) ADI ALTINDA BİR KLASÖR OLUŞTURUN VE VERİLEN PATCH DOSYALARINI İÇİNE ATIN.
    3. TELEFONU AÇIN VE PATCH'LERİN ÜZERİNE GELİP BİR TIK YAPARAK AKTİF EDİN, SONRA SEÇENEKLERDEN ADD AUTO DERSENİZ, RESTART ETTİKTEN SONRADA ÇALIŞIRLAR OTOMATİK OLARAK.

BURASI ÖZELLİKLE ÖNEMLİ, X-PLORE VE G-FORCE ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLARA :

PATCH'LERİ YÜKLEMEDEN VE AKTİF ETMEDEN PYTHON PACK VE PYTHON ULTRAMODULE PACK ÇALIŞMAZ!!! YANİ YÜKLENEMEZ, BU YÜZDEN HATA ALIYORSUNUZ.

4. PATCHLER AKTİF OLDUKTAN SONRA YÜKLEME SIRANIZ;

- GELİŞTİRİCİLER,
    - PYTHON VE JAVA RUNTIME PAKETLERİ
    - ARKASINDAN İSTEDİĞİNİZ TÜM PROGRAMLAR.

BU YAZILARI BU SAYFALAR İÇERİSİNDE EN AZ 3-4 KERE YAZDIM, LÜTFEN BİRAZ DAHA OKUYARAK DENEMEYE DEVAM EDİN.

SAYGILAR,

@emkgks;

Yok be usta, bugün benim hatunun doğum günüydü, dışarlardaydık. İş kendimizin olunca serbestlik rahat oluyo böyle Ekran kartı olayı birazcık karıştı. Bende Connect 3D 4870 oc edition vardı, malesef patlamış kart. Sebebide sadece Metro 2033 oyununu yükleyip 4 dakka oynamak oldu..

Neyse, ellerinde 4870 yok zaten. Yerine 5770 vermeyi teklif ettiler, bende farkını vererek 5870 alsam olmaz mı falan dedim, bakalım yarın belli olacak. Ama fireball müş. memnuniyeti konusunda oldukça dikkatli ve iyi niyetliler. Başka firmalar olsa sürüm sürüm süründürür şerefsizim.

O bakımdan birazcık koptum ortamdan.

Ayrıca başka bir olayı açıklığa kavuşturdum şu iki gün içerisinde :

MESAJ YAZARKEN KLAVYEDE YA DA NUM. PAD'DE TAKILMAYA YAŞIYODUK BİLİYOSUNUZ... SAĞ, SOL VEYA SİLME TUŞU TAKILIYORDU. SEBEBİNİ BULDUM. TAMAMİYLE FLIP FONT'TAN KAYNAKLI.

SON FORMATTAN SONRA FLIP FONT KURMADAN, TÜRKÇE DESTEKLİ FONTLARI MANUEL OLARAK YÜKLEDİM, VE SONUÇ HARİKA. HEM TEL. HAFIZASI RAHAT ETTİ, HEM RAM RAHATLADI (quick info ile kontrollerimde ortalama 52mb'la çalışıyor), HEM PERFORMANS ARTTI, DİK VE YAN YATIRMALAR HIZLANDI VE TUŞ TAKILMALARI ORTADAN KALKTI.

DENEMEK BEDAVA... SORUNU YAŞANLARA MÜJDEM OLSUN EHEHEH

• Peki usb error hatasını nasıl düzelticem ? bilgin vrmı
  • @@side_effect

dediklerini aynen yaptım yapmaz olurmuyum konuya biraz hakimim ilk gunden beri takip ediyorum fakat sorun olmasa neden yazayım bir sey var sanırım telde yenıden wf yukledım yıne olmuyor

bu arada tus takılma olayına gelınce bende flip yuklu olmamasına ragmen arada takılma devam edıyor yanı sorun var gıbı bıraz

bısey daha sormak ıstıyorum bu xplore ve g-force h.kartına mı yoksa tel hafızasına mı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 14 Mayıs 2010; 0:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realowner

Arkadaslar yardım edın lutfen kayafı sıyırdım saat dortten berı uyrasıyorum h.kartına once format attım arkasından telefona hard format attım once python zımbırtılarını kurdum sonra ılk sayfada yazan uygulamaları sırasıyla yaptım bende xplore ve g-force calısmıyor. Bana en azından sıralamayı soyleyın yanı xlpore ve g-force yuklemeden once hard formattan sonra ne kurmam gerek

side_effect verdıgın tum gelistiricileri tek tek bır daha ındırdım 2.gelistirici paketini yukledım arkasından 3. python zımbırtılarını yukledım ve telefonu kapatıp actım g-force ve xplore calısmıyor bende

bende de aynı sorun var ve bulamadım kurulum sıram java phyton ve g force xplore 1.43 çalışmadı 1.42 gayet düzgün çalışıyor ve g force de çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

quote:

Orijinalden alıntı: realowner

Arkadaslar yardım edın lutfen kayafı sıyırdım saat dortten berı uyrasıyorum h.kartına once format attım arkasından telefona hard format attım once python zımbırtılarını kurdum sonra ılk sayfada yazan uygulamaları sırasıyla yaptım bende xplore ve g-force calısmıyor. Bana en azından sıralamayı soyleyın yanı xlpore ve g-force yuklemeden once hard formattan sonra ne kurmam gerek

side_effect verdıgın tum gelistiricileri tek tek bır daha ındırdım 2.gelistirici paketini yukledım arkasından 3. python zımbırtılarını yukledım ve telefonu kapatıp actım g-force ve xplore calısmıyor bende

bende de aynı sorun var ve bulamadım kurulum sıram java phyton ve g force xplore 1.43 çalışmadı 1.42 gayet düzgün çalışıyor ve g force de çalışmıyor

Bence sıkıntı verdıklerı en g-force programını paylasırken bır sıkıntı oldu yada bız donload ederken oldu bıseyler ama ne cozemedım yanı buradan vermıs oldukları programı ındırıp kurmayı deneseler kendı telefonlarına yada bıseyı atlıyoruz bız ama ne yada onlar soylemeyı unutuor

• dünki formatımdan sonra kurlum sıram aynen şöyle

rompatcherdaki 4 tane patch aktif

1-Open_C_LIBSSL_Common_for_S60_3.2_and_5.0
    2-Standard_C++_library_Common
    3-PIPS S60 v1.6 SS
    telefonu kapatıp açtım
    4-Python S60 v2.0.0
    telefonu kapatıp açtım
    5-PYTHON PACK
    6-PYTHON_ULTRAPOWERMODULEPACK.-E.SiGNED
    telefonu kapatıp açtım
    7-Java2_Beta_2_1_18
    telefonu kapatıp açtım
    7.5-ovi mağazayı kurdum yazmayı unutmuşum 7.5 olarak yazdık bakalım :D
    8-G-Force_v1.4
    9-FExplorer.Pro.v2.1Unsigned..aNL..Cracked-FoXPDA
    telefonu kapatıp açtım ve bu programları denedim.hiç bir sıkıntısı yoktu.
    ardından
    10-maps_installer_3.04_10wk15_b04_s60_5.0.Nocs (son sürüm ovi maps) not: tümleşik gps açık sadece konumlama sunucusu kapalı
    11-QuickInfo : kurar kurmaz denedim
    12-Nokia_Mobile_Dictionary_de
    13-Nokia_Mobile_Dictionary_tr
    14-Opera_Mobile_10_S60
    15-enCam_v1.0.2
    16-brightlight
    17-sykfire
    18-Flip Fonts -lemonade yi seçtim kurdum ve kapatıp açtım-
    19-adobe reader base package
    20-Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.496.S60v5.SymbianOS9.x.Cracked.Read.NFO-Symbian
    21-QuiceOffic6
    22-QuickOffice-5800crack
    bu işlemler bitince tüm programları denedim çalışıyor
    sonra telefonu pcye bağladım cities klasörünü fotoğraflarımı ve müziklerimi telefona attım ve mesajlar ajanda rehber yedeklerini geri yükledim.sonra telefondan aldığım yedekleride hafıza kartına attım ve orada sadece ayarları geri yükledim
    ardından temamı yükledim
    23- seven black tema
    telefonu kapatıp açtım
    24-ovi mağazadan fring i indirdim
    ve yüklemeleri bitirdim
    bunun ardından programlarımı test ettim hiç bir sıkıntım yok..
    ve g force u çalıştırdım.temizliği yaptı.telefonu kapatıp açtım.ram değerine baktım.63.küsür ram gösteriyor...her neyse uğraşırken uyuya kaldım :D sabaha sarj bitmemiş...açtım bir saat müzik dinledim sarj bitti kapalı halde sarj oldu..

saat 11den evden çıktım..gökyüzü pırıl pırıl açık.otobüse binmeden önce 10 dk bekledim gpsi anca buldu.kapasttım açtım tekrar denedim bulamadım.canım sıkıldı okula geldim tekrar denedim.5 dk da buldu.iyi tamam çalışıyor dedim kapadım açtım 2 dk sürdü
    akşam çıkışta tekrar denedim 30 dk da bulamadı mübarek içim sıkıntıdan patladı.
    ardından akşam çıktım evden açtım gpsi 10 sn sürdü Alla Alla dedim.telefonu kapadım açtım 1 dk sürdü bulması..herneyse abimlerin eve geçtim artık.apartmana girdim gps çekiyor.eve girdim hala çekiyor.Alla Alla ne oluyoz böyle..Kapattım telefonu açtım.Gps i açtım ve direk konumuu söylüyor daha saniye geçmedi mübarek..4 5 defa denedim en fazla 30 sn sürdü konum söylemesi.Eve gelene kadar gps açıkdı.yaklaşık olarak 7 saati geçkin gps açık ve telefonda 2 diş şarjım düşmüş.

kurulum sıram yaptıklarım ve başımdan geçenler.bunlarn yanında 1 saat telefon görüşmesi ve 30 dklık durmadan mesajlaşmak.

hiç bir sıkıntım yok...şimdilik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htayvali -- 14 Mayıs 2010; 1:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

dünki formatımdan sonra kurlum sıram aynen şöyle

rompatcherdaki 4 tane patch aktif

1-Open_C_LIBSSL_Common_for_S60_3.2_and_5.0
    2-Standard_C++_library_Common
    3-PIPS S60 v1.6 SS
    telefonu kapatıp açtım
    4-Python S60 v2.0.0
    telefonu kapatıp açtım
    5-PYTHON PACK
    6-PYTHON_ULTRAPOWERMODULEPACK.-E.SiGNED
    telefonu kapatıp açtım
    7-Java2_Beta_2_1_18
    telefonu kapatıp açtım
    7.5-ovi mağazayı kurdum yazmayı unutmuşum 7.5 olarak yazdık bakalım :D
    8-G-Force_v1.4
    9-FExplorer.Pro.v2.1Unsigned..aNL..Cracked-FoXPDA
    telefonu kapatıp açtım ve bu programları denedim.hiç bir sıkıntısı yoktu.
    ardından
    10-maps_installer_3.04_10wk15_b04_s60_5.0.Nocs (son sürüm ovi maps) not: tümleşik gps açık sadece konumlama sunucusu kapalı
    11-QuickInfo : kurar kurmaz denedim
    12-Nokia_Mobile_Dictionary_de
    13-Nokia_Mobile_Dictionary_tr
    14-Opera_Mobile_10_S60
    15-enCam_v1.0.2
    16-brightlight
    17-sykfire
    18-Flip Fonts -lemonade yi seçtim kurdum ve kapatıp açtım-
    19-adobe reader base package
    20-Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.496.S60v5.SymbianOS9.x.Cracked.Read.NFO-Symbian
    21-QuiceOffic6
    22-QuickOffice-5800crack
    bu işlemler bitince tüm programları denedim çalışıyor
    sonra telefonu pcye bağladım cities klasörünü fotoğraflarımı ve müziklerimi telefona attım ve mesajlar ajanda rehber yedeklerini geri yükledim.sonra telefondan aldığım yedekleride hafıza kartına attım ve orada sadece ayarları geri yükledim
    ardından temamı yükledim
    23- seven black tema
    telefonu kapatıp açtım
    24-ovi mağazadan fring i indirdim
    ve yüklemeleri bitirdim
    bunun ardından programlarımı test ettim hiç bir sıkıntım yok..
    ve g force u çalıştırdım.temizliği yaptı.telefonu kapatıp açtım.ram değerine baktım.63.küsür ram gösteriyor...her neyse uğraşırken uyuya kaldım :D sabaha sarj bitmemiş...açtım bir saat müzik dinledim sarj bitti kapalı halde sarj oldu..

saat 11den evden çıktım..gökyüzü pırıl pırıl açık.otobüse binmeden önce 10 dk bekledim gpsi anca buldu.kapasttım açtım tekrar denedim bulamadım.canım sıkıldı okula geldim tekrar denedim.5 dk da buldu.iyi tamam çalışıyor dedim kapadım açtım 2 dk sürdü
    akşam çıkışta tekrar denedim 30 dk da bulamadı mübarek içim sıkıntıdan patladı.
    ardından akşam çıktım evden açtım gpsi 10 sn sürdü Alla Alla dedim.telefonu kapadım açtım 1 dk sürdü bulması..herneyse abimlerin eve geçtim artık.apartmana girdim gps çekiyor.eve girdim hala çekiyor.Alla Alla ne oluyoz böyle..Kapattım telefonu açtım.Gps i açtım ve direk konumuu söylüyor daha saniye geçmedi mübarek..4 5 defa denedim en fazla 30 sn sürdü konum söylemesi.Eve gelene kadar gps açıkdı.yaklaşık olarak 7 saati geçkin gps açık ve telefonda 2 diş şarjım düşmüş.

kurulum sıram yaptıklarım ve başımdan geçenler.bunlarn yanında 1 saat telefon görüşmesi ve 30 dklık durmadan mesajlaşmak.

hiç bir sıkıntım yok...şimdilik :)

Ellerine sağlık kardeşim mükemmel olmuş Güle güle kullan.

• Usta kimdi hatırlıyamıyorum ama rompatcher için 1-2 patch verilmişti konuda telin kapatma düğmesine 1 kez basarak hızlı açma ve uzun süre basarak reset atmayla ilgili noldu o patchlere?

Bu arada tüm ustalara tekrar tekrar teşekkürler tel resmen pcye döndü dadından yenmiyo walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

Usta kimdi hatırlıyamıyorum ama rompatcher için 1-2 patch verilmişti konuda telin kapatma düğmesine 1 kez basarak hızlı açma ve uzun süre basarak reset atmayla ilgili noldu o patchlere?

Bu arada tüm ustalara tekrar tekrar teşekkürler tel resmen pcye döndü dadından yenmiyo walla

bendim o patch'i veren
  • Sanırım benım hatam oldu dedıklerınızı aynen yaptım fakat h.kartını pc dırek baglayamadıgım ıcın depolama modun da baglıyorum ve once rompactlerı atarken yedeklerımı de atıyorum (muzık vıdeo resımler) belkı sıkıntı bundan dogdu cunku bende hala g-force calısmıyor sımdı artık tum kurulumları yaptım ayarlarımı falan daha sonra format attıgımda sıralamayı daha duzgun bır sekılde yaparım gps patladı eskıden daha hızlı buluyordu sımdı bıraz yavasladı ılgınız ıcın tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.