Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birol usta o şebeke değiştirme olayını hiç düşünmedim. şebeke tabanlı güncelleştirme kapal,izmirdeyim istanbulu seçtim şehir olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

@Side malesef calısmadı verdıgın program senın daha once verdıgın xplore 1.43 te calısmamıstı bende buda calısmadı yanı kurulumda bır sıkıntı yok ıcona tıkladıgımda calısır gıbı yapıp calısmıyor

dostum kusura bakma ama sorun sende... ben kullanıyorum, en azından 2 kişi yukarda kurduğunu ve kullandığını yazmış... telefonunu kontrol et. Çalıştığı %100 garanti olan bir programı veriyorum, direk çıkıp çalışmıyor diyorsunuz. Başta bi yapılandırmalarınızı kontrol edin. G-force python uygulaması, pythonlarınız çalışmıyorsa o da çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 13 Mayıs 2010; 13:59:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkforce

Çok güzel Bir çalışma. Emeği geçen herkese Teşekkürler. Ben telefonumu V50 olarak hackledim. Yanlız bir iki sıkıntım var

1. Bu kineticsrool onu eski haline söndürmek istiyorum. Çok hızlı akıyor ekran :)

2. Rompatcher yazılarda uzun uzun geçiyor. Ama bende romptahcer ikonunaa tıkladığımda bir web adresi çıkıyor o kadar.

3. Ayarlar kısmındaki Tel ayarları çalışmıyor.

4. Telefona tema ve oyun atmamın en kolay yolu nedir .

1- ANA KONU içinde 1nci sayfada bununla ilgili açıklama ve kod mevcut ordan yararlanabilirsin.
    2- Rompatcher çalışması için indirdiğin dosyada ve konu içerisinde bilgi mevcut. E:\Patchers klasörüne yamalarını kopyalamadığın sürece ROMPATCHERS çalışmaz! İndirdiğin paketlerde bu yamalar PATCHERS klasörü şeklinde hazır direk telefonun HAFIZA KARTINA AT klasör olarak!
    3- Ayarlar kısmında Tel.Ayarı yok sanırım UYGULAMAR kısmındaki Tel.Ayarlarından bahsediyorsunuz. Bu kısım yazışlımdan çıkarılan NOKİA hoşgeldin ekranı ve ilk yapılandırma ayalrından sonra nokianın otomatik SMS yolladığı karşılama menüsü. Dediğim gibi Bu yazılımdan o kısım çıkartılmıştır uygulamalar içinde olan o kısayolu kaldırabilirsiniz. Bunun bi zararı varmı telefona sorarsanız hayır Çıkarılmasının bir sakıncası yoktur.
    4- SiS veya SiSX uzantılı hazır tema ve oyun paketlerini kurmak en kısa yoldur telefonunuza uygun "s60 v5 " tema ve oyunları cihaza kurabilrisniz.

Güle güle kullanın.

@realowner
    Python yazılımını ve ek paketlerini kontrol et gerekirse yeniden yükle daha sonra g-force kur çünkü denedim çalışıyor bi yerde bişe atlamış olabilirsin. Birde python hangi hafızaya kurduysan python yazılımı ile çalışan programlarıda o hafızaya kurmanda fayda var düzenli ve doğru çalışması için bu gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 13 Mayıs 2010; 15:11:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: cenkforce

Çok güzel Bir çalışma. Emeği geçen herkese Teşekkürler. Ben telefonumu V50 olarak hackledim. Yanlız bir iki sıkıntım var

1. Bu kineticsrool onu eski haline söndürmek istiyorum. Çok hızlı akıyor ekran :)

2. Rompatcher yazılarda uzun uzun geçiyor. Ama bende romptahcer ikonunaa tıkladığımda bir web adresi çıkıyor o kadar.

3. Ayarlar kısmındaki Tel ayarları çalışmıyor.

4. Telefona tema ve oyun atmamın en kolay yolu nedir .

1- ANA KONU içinde 1nci sayfada bununla ilgili açıklama ve kod mevcut ordan yararlanabilirsin.
    2- Rompatcher çalışması için indirdiğin dosyada ve konu içerisinde bilgi mevcut. E:\Patchers klasörüne yamalarını kopyalamadığın sürece ROMPATCHERS çalışmaz! İndirdiğin paketlerde bu yamalar PATCHERS klasörü şeklinde hazır direk telefonun HAFIZA KARTINA AT klasör olarak!
    3- Ayarlar kısmında Tel.Ayarı yok sanırım UYGULAMAR kısmındaki Tel.Ayarlarından bahsediyorsunuz. Bu kısım yazışlımdan çıkarılan NOKİA hoşgeldin ekranı ve ilk yapılandırma ayalrından sonra nokianın otomatik SMS yolladığı karşılama menüsü. Dediğim gibi Bu yazılımdan o kısım çıkartılmıştır uygulamalar içinde olan o kısayolu kaldırabilirsiniz. Bunun bi zararı varmı telefona sorarsanız hayır Çıkarılmasının bir sakıncası yoktur.
    4- SiS veya SiSX uzantılı hazır tema ve oyun paketlerini kurmak en kısa yoldur telefonunuza uygun "s60 v5 " tema ve oyunları cihaza kurabilrisniz.

Güle güle kullanın.

@realowner
    Python yazılımını ve ek paketlerini kontrol et gerekirse yeniden yükle daha sonra g-force kur çünkü denedim çalışıyor bi yerde bişe atlamış olabilirsin. Birde python hangi hafızaya kurduysan python yazılımı ile çalışan programlarıda o hafızaya kurmanda fayda var düzenli ve doğru çalışması için bu gerekli.

Herşey tamam ama uygulamalarda hiçbir kısayolu kaldıramıyorum. Düzenle dedikten sonra kısayolu tıklıyorum, seçeneklerde menüsünde kaldır diye birşey çıkmıyor. Normal de böyle yapılmıyormuydu? :(

• side_effekt öncelikle anlatımın için çok teşekkürler hepsini yaptım gerçi benim sistemim win7 home 64 bitti ama uyarılara rağmen bir sorun çıkmadı gayet kısa zamanda güncellede ama benim asıl sorunum olan telefonun kendi kendine reset atma sorunu gitmedi bende nokia shopa götürdüm orda format attılar tekrar hakkatende nsu veya wifi ile yapılandan farklı olarak telefonda extralar çıktı.sorduğumda ise noki shoptaki nokia elamanına nsu veya diğer güncellemelerin sadece bir arayüz güncellemesi olduğu asıl yapılanın veya yapılması gerekenin nokia shoplarda veya serviste olması gerektiği.sonrasında benim tel yine reset atmaya başladı sonrada uzun araştırmalarım sonucu hafıza kartının ısınmasından kaynaklandığını öğrendim hafıza kartını çıkartınca sıkıntım kalmadı :) uğraşmalar boşunaymış :( ama bir sürü bilgi öğrendim tabi buda cabası :) bu arada nsu da artık yeniden güncelleme çıkmamasının sebebi aşırı yüklenme olduğu için nokia kapatmış bu özelliği ilerki zamanlarda tekrar açacakmış :)

• Arkadaslar yardım edın lutfen kayafı sıyırdım saat dortten berı uyrasıyorum h.kartına once format attım arkasından telefona hard format attım once python zımbırtılarını kurdum sonra ılk sayfada yazan uygulamaları sırasıyla yaptım bende xplore ve g-force calısmıyor. Bana en azından sıralamayı soyleyın yanı xlpore ve g-force yuklemeden once hard formattan sonra ne kurmam gerek

side_effect verdıgın tum gelistiricileri tek tek bır daha ındırdım 2.gelistirici paketini yukledım arkasından 3. python zımbırtılarını yukledım ve telefonu kapatıp actım g-force ve xplore calısmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 13 Mayıs 2010; 20:17:56 >
  • quote:

Arkadaslar yardım edın lutfen kayafı sıyırdım saat dortten berı uyrasıyorum h.kartına once format attım arkasından telefona hard format attım once python zımbırtılarını kurdum sonra ılk sayfada yazan uygulamaları sırasıyla yaptım bende xplore ve g-force calısmıyor. Bana en azından sıralamayı soyleyın yanı xlpore ve g-force yuklemeden once hard formattan sonra ne kurmam gerek

side_effect verdıgın tum gelistiricileri tek tek bır daha ındırdım 2.gelistirici paketini yukledım arkasından 3. python zımbırtılarını yukledım ve telefonu kapatıp actım g-force ve xplore calısmıyor bende

sısarı şöyle önemli hard formttan sonra ilk işin yamları aktif etmek olsun
    sonrasında geliştiricileri kur ve sonra paython ve gforce kur kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

@side_effect
    Usta benim aklıma şimdi bir şey geldi. Paylaştığım X-plore 1.43 crack'li biliyorsun. Sıkıntısı da yok. Kütür kütür çalışıyor. Ama bazen, özellikle yeni efekt dosyalarını silip yüklerken, ya da efektleri kapatırken falan, zaman zaman crack bozuluyor ve x-plore 3'ten geri sayarak açılıyor pls. register diyerek.
    Sence crack'li olan programların crack'lerinin sistemde özellikle efektlerde etkisi var mıdır? Ne bileyim beynini sulandıracak kadar??

Bilmiyorum crack dosyası sonran üstüne kurulan tarzdamı ben 1.35 kullanıyorum daha. Büyük ihtimalle efekler için kullandığn c2z yaması buna neden oluyordur.

@Tyler Durden
    benim telefonumda v40 var birol ustanın yaptığı FW, telefonda v31 den beri saat geri kalması oluyor alarmda oluyordu bu geri kalıyodu çalmıyodu alarm olayı çözüldü fakat telefonun saatiyle şebeke saati uymuyor mesela telefonda saat 21.40 gösteriyor msj atıyorum aynı anda iletim raporuna bakıyorum 21.43 falan oluyor saat ayarlarından otomatik güncelleştirmeyi açınca da daha çok geri kalıyor 4-5 dakika. bunun bir çözümü varmıdır.

70-80 msj var baktım üstün körü ama bulamadım pm. neyse burayada yazmışsın.
    Dışardan sonradan yüklediğin bir time programı var mı?
    Şunu unutma bi sefer baz istasyonundaki saatle telefon saati genelde birbirini tutmaz baz istasyonlarındaki zaman farklılığı olası bir durum.Ayarlarsın telefon başka baz istasyonundan sinyal almıştır bu kezde o baz istasyonunun saati 1dk ileri veya geridir tam kafayı yemelik bi durum bu. Birde şunu kontrol et ilk formattan sonra bölgesel ayarlarda istanbulumu seçtin Ankarayı mı? Yaşadığın şehir batıya yakınsa İstanbulu Batı dışındaki bölgeler için Ankarayı seç. Bunu saat ayarına gir SAAT DİLİMİ kısmıdan yeniden güncelle yaşadığın yere göre.
    Saat atlaması genelde otomatik güncelleme açıksa çok sık şehir değiştirmeden ortaya çıkıyor buda baz istasyonundan gelen sağlıksız bilgilerden kaynaklanıyor. Aynı şekilde istanbul gibi metropol şehirlerde şehir içinde çok baz istasyonu olduğu için otomatik güncelleme açıksa cihaz yine saat atlaması yaşıyor. Kapalı tut otomatk güncellemeyi elle bi sefer doğru zamanı ayarlarsan sorun olmuyacaktır. Baz istasyonundaki saate fazla takılma hep farklı olur çok nadir sürekli uzun süreli bire bir uyuşması.

@blade22tr
    evet birzz gözden kaçırmışsın :D NORMALDİR HERKES SORUNDAN BAHSEDİNCE DOĞAL OLARAK GÖZÜN GÜZEL ŞEY GÖRMEYE ALIŞMAMIŞTIR..
    ÇIK GEL BİRAZ ALSANCAĞA HEM KARNIN HEMDE GÖZÜN DOYSUNNNN... HOŞ SEZON AÇILDI SEN KUŞADASINDA DOYURURSUN GÖZÜNÜ GÖNLÜNÜ.

Aynen dediğin gibi güzel yazıları es geçiyorum gözüm alışık değil Oy oy oyy derim alsancak diyorsun bilmiyorsun günümün büyük bölümü oradayım zaten sende dolanıyorsan pişti olmuyalım orda. Cidden Adana ısmarlıcaksan PM at senin PM msjını o Adananın hatrına 70-80 msj arasından bulurum bennn merak etmeeee Şakası bi yana yemek bahane dostluk şahane

Bu arada @side_effect çanını çektirmişsin arkdşlarıda karşılayacaksan cümleten mekan kapıyalım. izmir gelin mekanda kapatırız ayıp ediyorsunuz yenge çoluk çocuk farketmez toplanın @blade22tr bizi karşılar belki

@blade22tr
    BİRDE BİR ŞEY SORACAĞIM BİROL BU RESOURSE UN İÇİNE ATTIĞIMIZ ESKİ EFECTLER VAR YADA ÜST ÜSTE YAZDIĞIM İÇİN KALAN ARTIKLAR VAR ONLARI NASIL TEMİZLERİM FORMAT ATMADAN....:dddDDD KOMPLE UÇURSAM NE OLUR.
    Efekler için komple "resourse" uçurmana gerek yok "effects" dosyası ve "skins" eklenmiştir o klasöre dışardan bi tek onları silsen sorun çıkmaz. Ancak komple dosyayı silersen kurduğun bazı program ve uygulamaların ön okuma dosyaları orda saklanıyor sorun çıkar kurduğun programlarda, öyle bi delilik yapma durduk yere ne macera arıyorsun.

@eP_362
    LightCtrl v1.51
    S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
    www.mediafire.com/?j1wgnnnymwm

Paylaşım için tşkler deniyecem sonra ANA KONUYA Aktarıcam bu programı.
    Birde imzan dikkatimi çekti N-gage oyunları ile ilgili. tam srümleri herlade o baktığım sitedeki oyunlar. Onlarıda zaman bulunca deneyim.

Vallaha bizde laf ağızadan bir kere çıkar kardeş biz ne hesaptan korkarız nede dayaktan :DD ben ciddiyim side da emgks de gelsinler hiç fark etmez 4 tane canavar gibi 5800 olunca diskoda ses sistemine bile gerek kalmaz
    birolcum sayende sahile disko açarız bu tellerle kapıdan geçnelerede ister turist isterse yerlisine... navigasyonla yön tarif ederiz it's go turn left on the beach falan filan yani

ayrıca pğişti olmayı da isterim yazmıyon ki göğsüne ben birol diyeeeee :DD yada takmıyorsun bir kırmızı gül t-shirtünn cebine:DDD.. tabi yanında hatunlar falan olunca görmezsin bizi o hengamda ama en azından biz tanımış oluruz hocamızı beaaaaa

• pc de format attım yıne olmadı yazılı fırewıre yenıden kurcam fakat bu seferde OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 calıstırdıgımda box drıver fıle not ınstalted uyarısı alıyorum aslında ovi ve pc suiti kurdum pc ye ılk kurulumumda boyle bır hatayla karsılasmamıstım
  • quote:

pc de format attım yıne olmadı yazılı fırewıre yenıden kurcam fakat bu seferde OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 calıstırdıgımda box drıver fıle not ınstalted uyarısı alıyorum aslında ovi ve pc suiti kurdum pc ye ılk kurulumumda boyle bır hatayla karsılasmamıstım

3 sayfa önce atmıştım driverı dur gene upload edeyim bakayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

pc de format attım yıne olmadı yazılı fırewıre yenıden kurcam fakat bu seferde OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 calıstırdıgımda box drıver fıle not ınstalted uyarısı alıyorum aslında ovi ve pc suiti kurdum pc ye ılk kurulumumda boyle bır hatayla karsılasmamıstım

3 sayfa önce atmıştım driverı dur gene upload edeyim bakayım...

ılk sayfaya eklenmıs fakat onunda suresı dolmus yada kaldırılmıs
  • quote:

sen ona tamam de geç gene de çalışıyor sorunn çıkmaz panikleme sakin ol kardeş daha önce yaptığın iş bu senin...
  • merhaba

benim product code navi modelinde yani 0587676. fakat sizin firmware yamaları RM356_0559373_50.0.005_001.vpl şeklinde. şimdi benim bu dosyaların adını da kendi kodum ile değiştirmem mi gerekiyor doğru format için? örn: RM356_0587676_50.0.005_001.vpl gibi?
  • quote:

quote:

sen ona tamam de geç gene de çalışıyor sorunn çıkmaz panikleme sakin ol kardeş daha önce yaptığın iş bu senin...

ayrıca fw son düzenlemelerden sonraki değilse kurulum yap ama son düzenlenmiş hali ise atmana gerek yok hard formattan sonra düzelir diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

hanı en son ıslem bıttıkten sonra normal mode alıyoruz ya almadan once local mode yazısı var normal dedıgın zaman tel kapanıp acılması lazım bekledım acılmadı bende pc den soktum bakalım sımdı sırasıyla yukluyorum olacak mı olmayacak mı?????

• quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

merhaba

benim product code navi modelinde yani 0587676. fakat sizin firmware yamaları RM356_0559373_50.0.005_001.vpl şeklinde. şimdi benim bu dosyaların adını da kendi kodum ile değiştirmem mi gerekiyor doğru format için? örn: RM356_0587676_50.0.005_001.vpl gibi?

hayır ana başlığı okursan resmin üstünde de yazıyor ki sen rm-356 yı at gerekli klasörün içine daha sonra kuruluma geçtiğin zaman sana ilerke hangi ülkenin hangi rengini seçebileceğin pencere gelecek orda telinin rengine göre euro2-turkey RED-BLUE-NAVİ HANGİ RENKSE ONU SEÇECEKSİN...
  • bölüyorum ama. şu rom patcher adlı programda 4 tane seçenek var.bunlar ne işe yarıyor? hangilerini aktif tutucaz?ben kafama göre basıyorum ne işe yaradıklarını bilmeden?

bir de bunun gibi rom patcher'e eklenecek başka işe yarar dosyaları nerden bulabilirim?. iyi akşamlar.

not: efekler için resource klasörünü hala bulamadım günlerdir arıyorum kendilerini x-plore ile.
  • quote:

quote:

quote:

hanı en son ıslem bıttıkten sonra normal mode alıyoruz ya almadan once local mode yazısı var normal dedıgın zaman tel kapanıp acılması lazım bekledım acılmadı bende pc den soktum bakalım sımdı sırasıyla yukluyorum olacak mı olmayacak mı?????

OLUR İNŞALLAH KARDEŞ BİZLERDE OLDU SENDE NEDEN OLMASIN AMA TAVSİYEM C2Z YE BULAŞMA BEN O YÜZDEN HAD FORMAT ATACAĞIM İŞLERİM YOĞUN ONDAN DOLAYI PROGRAMLARI YÜKLEMEYİ GÖZÜM YEMİYOR...

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantürklü

bölüyorum ama. şu rom patcher adlı programda 4 tane seçenek var.bunlar ne işe yarıyor? hangilerini aktif tutucaz?ben kafama göre basıyorum ne işe yaradıklarını bilmeden?

bir de bunun gibi rom patcher'e eklenecek başka işe yarar dosyaları nerden bulabilirim?. iyi akşamlar.

not: efekler için resource klasörünü hala bulamadım günlerdir arıyorum kendilerini x-plore ile.

,
    SEVGİLİ OSMAN KARDEŞİM SEN BUNA BENZER BİR SORUYU DAHA ÖNCEDE SORMUŞTUN SANKİ BENDE AÇIKLAMIŞTIM AMA GENEDE AÇIKLIYAYIM RESOURSE KLASÖRÜ SİSTEM DOSYASI OLDUĞU İÇİN X PLORERDA ÖYLE KENDİSİNİ HEMEN GÖSTERMZ KENDİSİ NAZLI OLMAKLA BERABER GELİN TARAFIDIR AYRICA BUNDAN MÜTEVELLİ ÖNCE X-PLORERDAN CONFURATİONDAN SYSTEM DOSYALARINI GÖSTER DEMEN GEREKİYOR SONRASIBNDA GÖRÜRSÜN ZATEN ONU NASIL YAPACAĞIM DEME ARTIK ONUDA FORUMDAN İNCELE BİRAZCIK...
    ROM PATCHER YAMALARIN ÇALIŞMASINI SAĞLAYAN BİROL USTANIN DAHİYANE PROGRAMI VE HACKLİ MİMARİNİN ALT YAPISIDIR. BURDA HIZLI TUŞ TAKIMI-TUŞLARIN HIZLI ÇALIŞMASI İÇİN INSTALL SERVER RP+ VE OPEN 4 ALL RP+ HACKLİ YAZILIMLARIN ÇALIŞMASI VE KURULMASI İÇİN AKTİF OLMASI GEREKEN TTEMEL YAMALAR VE ERC IŞIĞINI KAPAT KAMERA KAYDI YAPARKEN Kİ KIRMIZI IŞIGI KAPATMAYA YARAYAN BİR YAMAMIZ DAHA VAR.
    AYRICA LÜTFEN FORUMU TAKİP EDERSEN SEVİNİRİZ KARDEŞŞŞ...

• quote:

quote:

quote:

MUTLU SONUÇTAN HABERDAR EDERSİN ARTIK HADİ KOLAY GELSİN CÜMLETEN...

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.