Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler flipfront artık yazılar değişmiyo süresimi bitti bittiyse nasıl cracklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelter

beyler flipfront artık yazılar değişmiyo süresimi bitti bittiyse nasıl cracklicem

Süresi bitmiyo ki? Ben görmedim süresi biten. Eğer ki g-force vs. bişeyler kullanıp temizlik yaptıysan dosyalarını siliyor. Font yüklü gözükse dahi sistem font'larına dönüyor. Tamamını kaldırıp, temizlik yapıp, tekrar yüklemeyi dene.

Gerçi ben kullanmıyorum artık flipfont ohh kafamda telefon hafızamda rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

side kardeş benim sarj 5 gün gitti desem..hatta bitirmek için son gün full müzik dinledim önceki gün kurulu olan 3 tane gps programını açık yarım saat dolandım..saşırdım ben...bu arada senin paylaştığın battery programının üst versiyonunu Türkçesini buldum paylaşacam yakında..denedim kullanıyorum çalışıyor full..ama sarj olayı bu battery programını kurmadan önce idi hatırlatayım..bu programdan sonra ne olcak bilmiyorum...

DİP NOT: telefonu herzaman full bitirip kapalı sarj ederim, telefonun kendi effectleri de dahil kullanmam, ekran ışığı %25 de..

Bilinçli kullanıcı. Çok sık format atıp denemeler yaptığım için şarj ivmem yerine oturmadı 5gün gitmes iyi sevindim buna Battery Extender programıda zaten ince ayar yapıyor sen bu ayarları kısmen kendin elle yapmışsın fazla bi değişiklik hissettirmez.

@blade22tr off diyorum yemek hakkındaki mesajın gözümden kaçmış şimdi okudum canım çektiiii sağolasın düşünmen yeter dostum...

@side_effect
    C2z yamasından çok çile çekiyorsun ve bunların dışında sisteminde çalışan yamaların varsa cihazın patlaması kaçınılmaz özellikle c2z yaması açıkken bazı yamalar C:\ (telefon hafızasına) müdahale ederler ama bu c2z yaması açıksa müdahale yolunu C:den Z: (Rom Bellek) yönlendirir Rom bellekte içeriği silinmeye değiştirilmeye karşı korumalı bellek olduğu için cihazda sıkıntılar çıkar.

Tavsiyem
    c2z yamasını sürekli açık tutma (auto olmasın) Cihazı açtıktan sonra elle çalıştır.
    Birşey kurarken silerken ve program uygulama çalıştırırken (özellikle GPS,Wifi Bluetooht gibi araçları çalıştırdığında) kapalı olması gerek.
    C2z yaması bazı rompatcher içindeki yamalar ile program çakışmalara neden olabilir. Kullandığın yamaları bilmiyorum kim bilir nerden derledin topladın uyumlumu uyumsuzmu yazılıma bilinmez her 5800 için denen yamalara inanma sistemi değiştirir yamalar çünkü bi kez çalıştırıldığında o sistemi değiştiriyorlar kapatsanda değişime dair bazı ayarlar aktif kalır buda sorunlu bir yama ise sistemini bozmuş olur format gerektirir.

evet birzz gözden kaçırmışsın :D NORMALDİR HERKES SORUNDAN BAHSEDİNCE DOĞAL OLARAK GÖZÜN GÜZEL ŞEY GÖRMEYE ALIŞMAMIŞTIR..:DDDD
    ÇIK GEL BİRAZ ALSANCAĞA HEM KARNIN HEMDE GÖZÜN DOYSUNNNN... HOŞ SEZON AÇILDI SEN KUŞADASINDA DOYURURSUN GÖZÜNÜ GÖNLÜNÜ....

Yaw etmeyin eylemeyin arkadaşlar, alsancak kuşadası falan, azımızın suyu akacak valla başımız bağlı ama dellenicem bak, bende gelicem, izmir gızlarını özledim lan

HİŞT EVLİLERE YOK SADECE BEKARLARA YENGENİN GAZABINDAN KORKARIM BEN :DDDD... HEM BEKARKEN KIRDIKLARINA SAAY PİSTLERİ BİZLERE BIRAKMA VAKTİN ÇOKTAN GELMİŞTE GEÇİYOR BİLEEEE:DDDDD.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

quote:

merhaba arkadaşlar :)

dün nuldel i kaldırdım.xplore ı kaldırdım..

ve gforce u yükledim.sorunsuz açıldı ve temizlik yaptım..telefon da bir ağırlaşma olmuştu son iki gündür..o ağırlaşma gitti.

ve dışarı çıktığımda gps i açtım..sanki ilk defa açıyormuşum gibi oldu..nerdeyse 30 dk otobüsün içinde sinyal bekledim..ikincisinde de 4 5 dk sürdü sinyal almadı..

neyse ders çıkışı tekrar çalıştırdım 15 snde buldu..telefonu kapattım açtım..sinyali 1-2 dk içinde buldu.. (sadece tümleşik gps açık ve konumlama sunucusu kapalı)

sanırım bu duruma sebeb olan gforce ile temizlik yapmam oldu

telefonu dün gündüz şarj ettim ve bugün bitti...ve şarjın tamamını gpsde tükettim..çünki gps yer bulmuyor..şimdi telefonu şarj ediyorum..herşeyi tekrardan kuracağım..
    sabah nerdeyse 1 saat açık bıraktım ama uyduları buluyor bilgi almıyorum..deli oldum nerdeyse..akşam yine aynı şekilde 1 saat bekledim olmadı..ardından telefonu kapadım açtım..3 snde uydu buldu sevindim..şimdi yine denedim 30 dk bekledim kapadım açtım bir sürü şey denedim olmadı..

yeniden kurulum yapacağımm..

bu sefer ovi maps in wireless desteği olan programını ve pips 1. 6 yı kurmamı tavsiyte eder misiniz..

kurmayı düşündüklerim
    -ovi mağaza
    -geliştiriciler pips 1.6 hariç
    -x plore ve fexplorer
    -quick office
    -birgh lite
    -fring
    -almanca ve türkçe sözlük eklentisi
    -gforce
    -flip fonts
    -phyton s60 v2.0 ve eklentileri ile
    -java2 beta 2.1.18
    -telefonun kendi güncelleştirmesi olan burada ve şimdi + phyton desteği ile scrible
    -skyfire
    -opera mobile
    -tema olarakda "seven black"
    -quickInfo
    -haritalarıda bilgisayarıma yedek aldığım cities klasörünü atacağım direk

bunlarla ilgili bir sıkıntı var mı ?

Tolga hocam benim kurduklarımda seninkilerle neredeyse aynı sayılır,

Şu an sistemde yüklü olanları yazayım sana;

X-plore
    G-Force
    Smart Settings
    Ovi Store
    Messenger
    Quick Office
    Adobe Reader
    Black List
    Mobile Paint
    Bright Light
    Energy Pro
    Opera Mini
    Python ve tüm paketleri
    Java 2.1.18
    Quick Info
    PIPS 1.6
    Edit : Ovi Maps'in son yükseltmesini ben kurmuyorum artık çünkü hafızadan baya yer alıyor. Sırf ondan sebep. Yoksa çalışmasıyla ilgili bir sıkıntısını görmedim. Hatta normal sürümden daha performanslı çalışıyordu.

Alayı bu. Bu programlarda bir problem görmedim. Sadece Handy Taskman'ı birol usta tavsiye etmedi. Efektler açısın vs. sisteme çok müdahele ediyor diye.

PIPS 1.6'yı kurabilirsin. Ben sıkıntı yaşamıyorum. Yani benim yüklediklerim içerisinde belki sistemi dalgalandıracak smart settings vardır ama ondan yana bir şikayetim olmadı aslında.

Edit 2 : G-Force kurucaksın ama bizdeki tr olan versiyonunu tavsiye etmiyorum ben. Tamamiyle abuk bir hal almış program. Kullanımı garip ve sanki ya da sanırım tam olarak işlev yapmıyor. Netten yeni bulduğum düzgün bir 1.4 versiyonu var. Tamamiyle görevini yapıyor ve temiz çalışıyor. Upload eder linkini veririm.

@Biroltr,

Usta benim aklıma şimdi bir şey geldi. Paylaştığım X-plore 1.43 crack'li biliyorsun. Sıkıntısı da yok. Kütür kütür çalışıyor. Ama bazen, özellikle yeni efekt dosyalarını silip yüklerken, ya da efektleri kapatırken falan, zaman zaman crack bozuluyor ve x-plore 3'ten geri sayarak açılıyor pls. register diyerek.

Sence crack'li olan programların crack'lerinin sistemde özellikle efektlerde etkisi var mıdır? Ne bileyim beynini sulandıracak kadar??

SİDE SANA HAK VERİYORUM DÜNDE BAHSETTİĞİM GİBİ C2Z DE EFEKTLERDEN BİR KAÇINI DENEYİNCE PATLIYOR ÇAKIŞTIĞI PROGRAM YOK SANIYORUM ÇÜNKÜ O AÇIKKEN YAİ TEMA EFEKLERİ AÇIKKEN TELİ KAPATINCA RESETLİYORMUŞ GİBİ HAREKET EDİYOR AMA EFECKLERİ KAPATINCA NORMALE DÖNÜYOR BİLGİN OLSUN AMA HAFTA SONU PROGRAMLARI TEK TEK KALDIRIP BAKACAĞIM BAKALIM NEDEN OLUYOR...

BİRDE BİR ŞEY SORACAĞIM BİROL BU RESOURSE UN İÇİNE ATTIĞIMIZ ESKİ EFECTLER VAR YADA ÜST ÜSTE YAZDIĞIM İÇİN KALAN ARTIKLAR VAR ONLARI NASIL TEMİZLERİM FORMAT ATMADAN....:dddDDD KOMPLE UÇURSAM NE OLUR....

Hiç bişey olmaz, Resource içindeki effects i silebilirsin. Bildiğim kadarıyla bunlar c2z için sadece. Ama klasör altında skins diye başka bir dosya varsa bunlarda kastorui den kalma galiba.

İkiside silinebiliyor. Denedim çok defa. Fakat skins'i sildikten sonra restart ettiğinde telefonun üst görüntü gelmeyebiliyor, şu saat, pil ve gsm hattının olduğu yer, sıkıntı yok... Bi reset daha sonrasında düzeliyor

BEN RESOURSE KLASÖRÜNÜ KÖKÜNDEN SİLMEKTEN BAHSEDİYOM KARDEŞ SENCE NE OLUR:DDDDDD....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

side kardeş benim sarj 5 gün gitti desem..hatta bitirmek için son gün full müzik dinledim önceki gün kurulu olan 3 tane gps programını açık yarım saat dolandım..saşırdım ben...bu arada senin paylaştığın battery programının üst versiyonunu Türkçesini buldum paylaşacam yakında..denedim kullanıyorum çalışıyor full..ama sarj olayı bu battery programını kurmadan önce idi hatırlatayım..bu programdan sonra ne olcak bilmiyorum...

DİP NOT: telefonu herzaman full bitirip kapalı sarj ederim, telefonun kendi effectleri de dahil kullanmam, ekran ışığı %25 de..

Bilinçli kullanıcı. Çok sık format atıp denemeler yaptığım için şarj ivmem yerine oturmadı 5gün gitmes iyi sevindim buna Battery Extender programıda zaten ince ayar yapıyor sen bu ayarları kısmen kendin elle yapmışsın fazla bi değişiklik hissettirmez.

@blade22tr off diyorum yemek hakkındaki mesajın gözümden kaçmış şimdi okudum canım çektiiii sağolasın düşünmen yeter dostum...

@side_effect
    C2z yamasından çok çile çekiyorsun ve bunların dışında sisteminde çalışan yamaların varsa cihazın patlaması kaçınılmaz özellikle c2z yaması açıkken bazı yamalar C:\ (telefon hafızasına) müdahale ederler ama bu c2z yaması açıksa müdahale yolunu C:den Z: (Rom Bellek) yönlendirir Rom bellekte içeriği silinmeye değiştirilmeye karşı korumalı bellek olduğu için cihazda sıkıntılar çıkar.

Tavsiyem
    c2z yamasını sürekli açık tutma (auto olmasın) Cihazı açtıktan sonra elle çalıştır.
    Birşey kurarken silerken ve program uygulama çalıştırırken (özellikle GPS,Wifi Bluetooht gibi araçları çalıştırdığında) kapalı olması gerek.
    C2z yaması bazı rompatcher içindeki yamalar ile program çakışmalara neden olabilir. Kullandığın yamaları bilmiyorum kim bilir nerden derledin topladın uyumlumu uyumsuzmu yazılıma bilinmez her 5800 için denen yamalara inanma sistemi değiştirir yamalar çünkü bi kez çalıştırıldığında o sistemi değiştiriyorlar kapatsanda değişime dair bazı ayarlar aktif kalır buda sorunlu bir yama ise sistemini bozmuş olur format gerektirir.

evet birzz gözden kaçırmışsın :D NORMALDİR HERKES SORUNDAN BAHSEDİNCE DOĞAL OLARAK GÖZÜN GÜZEL ŞEY GÖRMEYE ALIŞMAMIŞTIR..:DDDD
    ÇIK GEL BİRAZ ALSANCAĞA HEM KARNIN HEMDE GÖZÜN DOYSUNNNN... HOŞ SEZON AÇILDI SEN KUŞADASINDA DOYURURSUN GÖZÜNÜ GÖNLÜNÜ....

Yaw etmeyin eylemeyin arkadaşlar, alsancak kuşadası falan, azımızın suyu akacak valla başımız bağlı ama dellenicem bak, bende gelicem, izmir gızlarını özledim lan

HİŞT EVLİLERE YOK SADECE BEKARLARA YENGENİN GAZABINDAN KORKARIM BEN :DDDD... HEM BEKARKEN KIRDIKLARINA SAAY PİSTLERİ BİZLERE BIRAKMA VAKTİN ÇOKTAN GELMİŞTE GEÇİYOR BİLEEEE:DDDDD.....

YAw başımız bağlı dediysek, evli değiliz be yaw gız arkadaşımız var sadece... eeee artık olsun deeemi? Gelmek lazım bu yaz oralara Değerlendirmek lazım ortamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Birol Hocam yardıımmmm.. Valla kafayı yemek üzereyim neden böyle bir hata verir telefon. Sadece bana mı özel bu hata. Acaba orginal olan V50 yazılımını nasıl yükleyebilirim birde onu deneyeyim.

Kurulum gerçekleşmiş olması gerek (null) yazsada program kodunla birlikte değişen chaz bilgilerini okuyamamış. Ama o kısıma kadar sorun çıkmadıysa DONE yazısından sonra telefonda LOCAL MODE yazıyorsa kurulmuş olamlı yeni yazılım.
    Orjinal v50 de ana konu içindeki modifiyeli dosyaları orjinal dosyların olduğu kısıma atmazsan kurabilrisin.

BİROL HOŞGELDİN YEMEK KONUSUNDA YAZDIKLARIMI OKUMADIN GALİBA YADA OKUDUNDA ADANA MI YEMEKTEN VAZGEÇTİNNNN :DDD BU ARADA NASILSIN NE VAR NE YOK....

EMKGS VE SİDE SİZLREDE İİİSİNİZDİR UMARIM....

AYRICA ANA EKRANI DÖNMEYEN 5800 KULLANICISI VAR MI HALA ARAMIZDA

sağol blade kardeş ben iyiyim herşey yolunda..sorduğun için sağol..umarım sende iyisindir..

İİİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM KARDEŞİM SENDE SORDUĞUN İÇİN SAĞOL...YOĞUNUM ANCAK FIRSAT BULUP SİZLERİ SORABİLİYORUMM...

TASARRUF OLAYINI BEĞENDİM GECE İÇİN IŞIĞI KISMAK İİİ OLUYOR AMA GÜZDÜZ KISIK OLUNCA HİÇBİR ŞEY SEÇİLMİYOR EKRNDA O YÜZDEN YAPAMIYORUM GÜNLÜK ORTALAMA TELEFONLA KONUŞMA SÜREM 4 SAATİ BULUYOR DESEM YERİDİR AMA KIZ ARKADAŞ MESELESİNDEN DEĞİL MÜŞTERİLERDEN TELEFONLA SÜREKLİ DESTEK VERDİĞİM İÇİN SAĞLAM BİR BLUETOUTH KULAKLIK BULSAM HEMEN ALACAĞIM BU TELE BENİM İÇİN BÜYÜK SIKINTI... BU YÜZDEN İKİNCİ BATAERYAYI BİLE ELDIM MECBUREN AMA BİRGÜN GARANTİ GİDERİ VARRRR TELİN O KADAR UĞRAŞMAMA RAĞMEN DAHA NAVİGASYONA FALAN GİRMEDİM BİLE....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@side_effect

Tavsiyem

YAw başımız bağlı dediysek, evli değiliz be yaw gız arkadaşımız var sadece... eeee artık olsun deeemi? Gelmek lazım bu yaz oralara Değerlendirmek lazım ortamı

ÇIK GEL KARDEŞ YENGEMİDE AL BAŞIMIZLA BERABER BİROLUDA ALIRIZ ONUNLA BENDE BİRER TANE KUŞ ADASINDAN RUS BULURUZ:DDDD EMGKS DE GELİR EĞLENİRİZ 5800 DAN FIŞKIRAN MÜZİKLERLE:DDD SAHİLDE

• side effect pm attım
  • blade kardeş sağol düşünüp cağırdığın içinama ben sivasdayım 2 ay dahaoralara tek gelmek lazımtadı öyle çıkar.. ben nişanlıyımsiz benim yerime de eğlenin bari

side kardeş şu g-force u paylaşacak mısın?bir de şu telefonunda yüklü olan energy pro da ne bakim..seni gidi gidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 12 Mayıs 2010; 23:54:57 >

• quote:

blade kardeş sağol düşünüp cağırdığın içinama ben sivasdayım 2 ay dahaoralara tek gelmek lazımtadı öyle çıkar.. ben nişanlıyımsiz benim yerime de eğlenin bari

side kardeş şu g-force u paylaşacak mısın?bir de şu telefonunda yüklü olan energy pro da ne bakim..seni gidi gidi

Haco al bahalim,

http://rapidshare.com/files/386590108/G-Force_v1.4.sis

Bu benim sonradan bulup kullandığım g-force, gerçekten ilk yüklediğimizden etkili ve en azından çalışıyor. Taramayı otomatik yapıyor ve temizliyor.

Arkasından çıkan ekranda additional bilmem ne diye bi şey daha var hatırlayamadım, ona tıklayınca find more debris gibi bir şey çıkıyor, onu çalıştırınca da bazen extra silinecek şeyler bulup temizliyor.

Geç cevaplar için kusura bakmayın, msjlarla boğuşuyorum malum ince iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 13 Mayıs 2010; 0:20:32 >

• quote:

quote:

blade kardeş sağol düşünüp cağırdığın içinama ben sivasdayım 2 ay dahaoralara tek gelmek lazımtadı öyle çıkar.. ben nişanlıyımsiz benim yerime de eğlenin bari

Haco al bahalim,

Bu benim sonradan bulup kullandığım g-force, gerçekten ilk yüklediğimizden etkili ve en azından çalışıyor. Taramayı otomatik yapıyor ve temizliyor.

Arkasından çıkan ekranda additional bilmem ne diye bi şey daha var hatırlayamadım, ona tıklayınca find more debris gibi bir şey çıkıyor, onu çalıştırınca da bazen extra silinecek şeyler bulup temizliyor.

kardeş canın sağolsun acelemiz yoksen işine bakrasgele
    program içinde sağol hemen indirip diğerini kaldırıp kuracam...

• Arkadaşlar, ince ayarlar yaparak pil ömrünü uzatmaya yardımcı olan bir program, bu ayarları sizde yapabilirsiniz..ama bu özel ayarlanmış modlardan birini secerek veya sizde belirlediğiniz özellikler yardımıyla mod oluşturup kullanabilirsiniz..bu programı side kardeşde sağolsun paylaşmıştı (v1.0)..bende gezinirken bu üst versiyonunu ve Türkçesini buldum paylaşayım dedim..Bizzat denedim çalışıyor, sorunsuz..

Battery Extender v1.14.0 FULL TR
    http://rapidshare.com/files/386611447/BatteryLife_V1.14.0_FULL_TR.rar

NOT: side kardeş bu arada upload ettiğin g-force indirdim ,kurdum..çalışıyor..fakat farkı nasıl gördün ben arayüz dışında bir fark göremedim de dahaama her zaman en yeni versiyon en iyi versiyondur benim için..sağol

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 13 Mayıs 2010; 2:11:40 >

• g force u bende indirdim kurdum bir sıkıntısı yok :) yarın dışarı çıkınca gps i deneyeceğim..inşallahh iki gündür çektiğim sıkıntıdan eser olmaz..
  • side kardeş yazdıkalrının içinde kaybolmuş..hafıza kartını değiştirme hakkında birşeyler yazmışsın yeni aklıma geldi..daha önce başka bir arkadaşa da söyledim..hafıza kartına yapılan video kayıt konusunda, sorun hafıza kartının kalitesiz olmasında kaynaklanıyordur..çünkü nokianın verdiği kart class 2...yani veri aktarım hızı düşük....ben onu çıkarıp TEAM class 6 aldım biraz tuzlu ama(50-60TL civarı sanırım) inan canavar..ama tabi ilk önce bu sorun telefondan mı kaynaklanıyor onu bir dene..yani kayıt yerini telefon hafızasını seç kaydetmeye başla takılma olmuyorsa sorun kart hızından..ama telefon hafızasına kayıt yaparken de takılma oluyorsa o zaman sorun yazılımsal olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 13 Mayıs 2010; 1:55:09 >
  • quote:

g force u bende indirdim kurdum bir sıkıntısı yok :) yarın dışarı çıkınca gps i deneyeceğim..inşallahh iki gündür çektiğim sıkıntıdan eser olmaz..

rasgele..umarım sorun yaşamazsın.. GPS en can sıkıcı durum benim için çünkü telefonu alma sebeblerimin başında geliyor
  • @side_effect
    Usta benim aklıma şimdi bir şey geldi. Paylaştığım X-plore 1.43 crack'li biliyorsun. Sıkıntısı da yok. Kütür kütür çalışıyor. Ama bazen, özellikle yeni efekt dosyalarını silip yüklerken, ya da efektleri kapatırken falan, zaman zaman crack bozuluyor ve x-plore 3'ten geri sayarak açılıyor pls. register diyerek.
    Sence crack'li olan programların crack'lerinin sistemde özellikle efektlerde etkisi var mıdır? Ne bileyim beynini sulandıracak kadar??

Bilmiyorum crack dosyası sonran üstüne kurulan tarzdamı ben 1.35 kullanıyorum daha. Büyük ihtimalle efekler için kullandığn c2z yaması buna neden oluyordur.

@Tyler Durden
    benim telefonumda v40 var birol ustanın yaptığı FW, telefonda v31 den beri saat geri kalması oluyor alarmda oluyordu bu geri kalıyodu çalmıyodu alarm olayı çözüldü fakat telefonun saatiyle şebeke saati uymuyor mesela telefonda saat 21.40 gösteriyor msj atıyorum aynı anda iletim raporuna bakıyorum 21.43 falan oluyor saat ayarlarından otomatik güncelleştirmeyi açınca da daha çok geri kalıyor 4-5 dakika. bunun bir çözümü varmıdır.

70-80 msj var baktım üstün körü ama bulamadım pm. neyse burayada yazmışsın.
    Dışardan sonradan yüklediğin bir time programı var mı?
    Şunu unutma bi sefer baz istasyonundaki saatle telefon saati genelde birbirini tutmaz baz istasyonlarındaki zaman farklılığı olası bir durum.Ayarlarsın telefon başka baz istasyonundan sinyal almıştır bu kezde o baz istasyonunun saati 1dk ileri veya geridir tam kafayı yemelik bi durum bu. Birde şunu kontrol et ilk formattan sonra bölgesel ayarlarda istanbulumu seçtin Ankarayı mı? Yaşadığın şehir batıya yakınsa İstanbulu Batı dışındaki bölgeler için Ankarayı seç. Bunu saat ayarına gir SAAT DİLİMİ kısmıdan yeniden güncelle yaşadığın yere göre.
    Saat atlaması genelde otomatik güncelleme açıksa çok sık şehir değiştirmeden ortaya çıkıyor buda baz istasyonundan gelen sağlıksız bilgilerden kaynaklanıyor. Aynı şekilde istanbul gibi metropol şehirlerde şehir içinde çok baz istasyonu olduğu için otomatik güncelleme açıksa cihaz yine saat atlaması yaşıyor. Kapalı tut otomatk güncellemeyi elle bi sefer doğru zamanı ayarlarsan sorun olmuyacaktır. Baz istasyonundaki saate fazla takılma hep farklı olur çok nadir sürekli uzun süreli bire bir uyuşması.

@blade22tr
    evet birzz gözden kaçırmışsın :D NORMALDİR HERKES SORUNDAN BAHSEDİNCE DOĞAL OLARAK GÖZÜN GÜZEL ŞEY GÖRMEYE ALIŞMAMIŞTIR..
    ÇIK GEL BİRAZ ALSANCAĞA HEM KARNIN HEMDE GÖZÜN DOYSUNNNN... HOŞ SEZON AÇILDI SEN KUŞADASINDA DOYURURSUN GÖZÜNÜ GÖNLÜNÜ.

Aynen dediğin gibi güzel yazıları es geçiyorum gözüm alışık değil Oy oy oyy derim alsancak diyorsun bilmiyorsun günümün büyük bölümü oradayım zaten sende dolanıyorsan pişti olmuyalım orda. Cidden Adana ısmarlıcaksan PM at senin PM msjını o Adananın hatrına 70-80 msj arasından bulurum bennn merak etmeeee Şakası bi yana yemek bahane dostluk şahane

Bu arada @side_effect çanını çektirmişsin arkdşlarıda karşılayacaksan cümleten mekan kapıyalım. izmir gelin mekanda kapatırız ayıp ediyorsunuz yenge çoluk çocuk farketmez toplanın @blade22tr bizi karşılar belki

@blade22tr
    BİRDE BİR ŞEY SORACAĞIM BİROL BU RESOURSE UN İÇİNE ATTIĞIMIZ ESKİ EFECTLER VAR YADA ÜST ÜSTE YAZDIĞIM İÇİN KALAN ARTIKLAR VAR ONLARI NASIL TEMİZLERİM FORMAT ATMADAN....:dddDDD KOMPLE UÇURSAM NE OLUR.
    Efekler için komple "resourse" uçurmana gerek yok "effects" dosyası ve "skins" eklenmiştir o klasöre dışardan bi tek onları silsen sorun çıkmaz. Ancak komple dosyayı silersen kurduğun bazı program ve uygulamaların ön okuma dosyaları orda saklanıyor sorun çıkar kurduğun programlarda, öyle bi delilik yapma durduk yere ne macera arıyorsun.

@eP_362
    LightCtrl v1.51
    S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
    www.mediafire.com/?j1wgnnnymwm

Paylaşım için tşkler deniyecem sonra ANA KONUYA Aktarıcam bu programı.
    Birde imzan dikkatimi çekti N-gage oyunları ile ilgili. tam srümleri herlade o baktığım sitedeki oyunlar. Onlarıda zaman bulunca deneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyre1907

sizi yine rahatsız edicem ama ben telin ön kamerasını açınca GPS de devreye giriyor acaba neden olabılır kı?? yada boyle bı sorunla karsılasan var mı gercı ben konuyu sureklı takıp edıyorum son bı yenılık olabılır umuduyla ama belkı kacırmısımdır arada..

cok onemlı bı sorun degıl sadece garıp geldıgı ıcın bı sorayım dedım

simdiden tesekkurler

LYRE1907 Arkadaşım kamera ayarlarının içerisinde GPS açık veya kapalı olma modu var.>Sen onu açmışsın galiba kapat sorunun düzelir GPS ye bağlanmaz
  • hmm cok saol dostum dogru demıssın hıc dıkkatımı cekmemıstı acemilik işte :D
  • Çok güzel Bir çalışma. Emeği geçen herkese Teşekkürler. Ben telefonumu V50 olarak hackledim. Yanlız bir iki sıkıntım var

1. Bu kineticsrool onu eski haline söndürmek istiyorum. Çok hızlı akıyor ekran :)

2. Rompatcher yazılarda uzun uzun geçiyor. Ama bende romptahcer ikonunaa tıkladığımda bir web adresi çıkıyor o kadar.

3. Ayarlar kısmındaki Tel ayarları çalışmıyor.

4. Telefona tema ve oyun atmamın en kolay yolu nedir .

• Haco al bahalim,

@Side malesef calısmadı verdıgın program senın daha once verdıgın xplore 1.43 te calısmamıstı bende buda calısmadı yanı kurulumda bır sıkıntı yok ıcona tıkladıgımda calısır gıbı yapıp calısmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realowner -- 13 Mayıs 2010; 13:07:56 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.