Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prosedur-

Öncelikle teşekkürler emegin ödenmez allah razı olsun

Deneyen varmı ? Riske atmak istemiyorum teli 2 gün oldu alalı v40 ı kurdum şimdide v50 i yükliyecez inş

OGM JAF PKEY Emulator v5 arşiv hasarlı diyor açmıyor neden acaba...
  • kardes 2 gündür aynı dertten müzdaripim.antivirüs dediler fakat kaldırdım programları antivürs adına bişi kalmadı.iş yerindeki 6 pc yede indirdim olmuyo arşiv hatası crc hatası bende usandım artık pes dedim
    ilerde cocuklarıma anlatırım zamanında rar dan dosya cıkartamıyoduk die :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackson_53

quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

Öncelikle teşekkürler emegin ödenmez allah razı olsun

Deneyen varmı ? Riske atmak istemiyorum teli 2 gün oldu alalı v40 ı kurdum şimdide v50 i yükliyecez inş

OGM JAF PKEY Emulator v5 arşiv hasarlı diyor açmıyor neden acaba...

Arkadaşlar arşivlere hasarlı diyen tüm arkadaşlarımız için elimizdeki tüm kaynakları seferber ettik valla. Yani şu ana kadar sadece sizler hasarlı dediniz. Yüzlerce kişi kullandı.

Valla ozaman yabancı forumlardan da bulup indirip deneyin. Dailymobile, maxicep vs. var, oralarada bakın bi..

• inan bütün kaynaklardan indirdim :))
    biri 3 mb biri 5 7 16 hepsinin boyutlar farklıydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

inan bütün kaynaklardan indirdim :))
    biri 3 mb biri 5 7 16 hepsinin boyutlar farklıydı :)

e hiç biri çalışmıyosa o zaman sorun sizde yahu, ne diyim şimdi virüs vs. olmasın cihazlarda? garip bi durum. yani bu seviye sorun yaşamak garip geldi, rar'dan çıkartamamak falan
  • kart ve tele formatı bastım defalarca :)
    yani gülüyorum rardan dosya cıkartamadım die :)) bu devirde :)

tek bi pc de olur eyvallahta nie hep bnmkilerde yav :)
    elim ugursuz sanırım :)
  • komik olcak ama ilk sayfada bi sürü program var işime yarıyacakları kurmak niyetindeyim bi kacını kurdumda ama aklıma 2 tanesi takıldı pek bi acıklama yazılmamıs cünkü ne işe yaradıgına dair yada yukleyince ne yararımızın olucagı tek yazılan olmazsa olmazlardan yazıor :D

1.Symbian Geliştiriciler
    2.Python ve JAVA Runtime paketi

ve 2. bir sorum side_effect sana gerci yukardakilerde sana sanırım :D online sensin..

v50 HACKED FIRMWARE'LAR (NORMAL VE FULL-YENİ SÜRÜMLERİ) başlıgı altında : bazı arkadaşların sonradan hoşuna gitmeyen Kinetic Scroll vs. ayarları burda listeye alınmadı demişsin bunumu yükleseydim dedim birden gerek varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

komik olcak ama ilk sayfada bi sürü program var işime yarıyacakları kurmak niyetindeyim bi kacını kurdumda ama aklıma 2 tanesi takıldı pek bi acıklama yazılmamıs cünkü ne işe yaradıgına dair yada yukleyince ne yararımızın olucagı tek yazılan olmazsa olmazlardan yazıor :D

1.Symbian Geliştiriciler
    2.Python ve JAVA Runtime paketi

ve 2. bir sorum side_effect sana gerci yukardakilerde sana sanırım :D online sensin..

v50 HACKED FIRMWARE'LAR (NORMAL VE FULL-YENİ SÜRÜMLERİ) başlıgı altında : bazı arkadaşların sonradan hoşuna gitmeyen Kinetic Scroll vs. ayarları burda listeye alınmadı demişsin bunumu yükleseydim dedim birden gerek varmı acaba?

1.Symbian geliştiricileri yüklemelisin, çünkü symbian için gerekli olan extra patch'ler ve hızlandırıcılar olarak düşün. Formattan sonra patch'leri aktif edip yükleyeceğin ilk programlar

2. Python ve java runtime paketleride kullanmak istediğin uygulamaların çalışması için gerekli sistem dosyaları. Python'ları yüklemezsen g-force yada x-plore gibi programlar çalışmazlar.

Son soruna gelince;

Verdiğim firmware'lar birol hocanın düzelttiği ve sorunları ortadan kalkan sürümler. Sadece birol hocamın uyguladığı kinetik scroll vs. ayarlarını beğenmeyenler için kendisi sonradan bir kaç düzeltme dosyası verdi. Onları paket içine katmadım. Onları ilk sayfadan indirip kurduğun firmware'a basabilirsin. Tabi beğenmediysen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 14 Mayıs 2010; 23:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

http://store.ovi.com/content/69C5EC57EAB2D9BEE040050A87325122/reviews

son sürüm olsa gerek

Son sürüm skyfire için v2.0 olarak görmüştüm ve de duymuştum. Bilmiyorum o mudur. Ama skyfire'ın kendi sayfasında nokia 5800 için bahsedilen v2.0'ın betası var ve uyumlu değil diyor. Ben kullanmıyorum. Opera mini fazlasıyla işimi görüyor youtube vs. için. Skyfire'ın video'yu normal sayfa içerisinde açması benim hoşuma gitmiyor. Görüntü kalitesi ve tam ekran muhabbeti gıcık bence... Tabi değiştiyse onu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

http://store.ovi.com/content/69C5EC57EAB2D9BEE040050A87325122/reviews

son sürüm olsa gerek

Son sürüm skyfire için v2.0 olarak görmüştüm ve de duymuştum. Bilmiyorum o mudur. Ama skyfire'ın kendi sayfasında nokia 5800 için bahsedilen v2.0'ın betası var ve uyumlu değil diyor. Ben kullanmıyorum. Opera mini fazlasıyla işimi görüyor youtube vs. için. Skyfire'ın video'yu normal sayfa içerisinde açması benim hoşuma gitmiyor. Görüntü kalitesi ve tam ekran muhabbeti gıcık bence... Tabi değiştiyse onu bilemem

son kullandığım gerçekten harikaydı..videolar gayet hızlı açılıyordu..ayrıca anasayfada gelen mailler twitter ve facebookdan bilgiler yer alması bunu değiştirmek bana kullanışlı gelmişti

1.5 sürümünde ben videoları gayet akıcı açıyorum ama bazen ağırlaşma oluyor tıklıyorum tıklanmıyor gibi..düzeltse düzeltse bunu düzeltmişlerdir diye düşünüyorum..
    bu siteyi tunnel ile açtım :) oradan baktım..bizim ülkeye has desteklenmiyor denmesi..nedense

• tolga kardeş maalesef skyfire türkiye için desteklenmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

tolga kardeş maalesef skyfire türkiye için desteklenmiyor..

mantıksız geliyor..
    desene ayrıcalıklı bir ülkeyiz
  • ya cok soru sordum ama x-plore yukledim tema efecti kurabilmek icin ama ilk sayfada anlatılanları pek anlamadım

5. Full efects paketi içerisinden dilediğiniz bir tanesini seçip, içerisindeki effects klasörünü tamamiyle kopyalayıp h.kartına alın,
    6. sonrasında x-plore gibi bir program kullanarak bunları C:\Resources altına kopyalayın

programı acıorum ama resource dosyasını bulamıorum bende c sürücüsünde 5tane dosya gösterior data,logs,patches,predic ve xmppul dosyları dedim belki alt dosyalardadır tek tek actım yok.

ve bi sorum da KASTOR UI Paketli efekt yüklicem efecti güzelmis sanırım en iyi o herhalde herkes ondan bahsedior sizce hangisi iyi

Düzeltme: Tamam buldum resource dosyasını.. ama kastor efecti uygulamasını pek anlayamadım tamam yamayı yaparım ama orda şöle bişi dior..

Bu KastorUI paketler ek olarak "skins" içerir. Kopyalarken direk "resource" Dosyasını C:\ kopyalayınız. Beraberinde skins'lerde gelmiş olucaktır.

bunu kopyaladıgmız zaman orjinal resource klasöründe bi dünya dosya var onlar gitmezmi? direk efect ve skinsi kopyalsak olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 15 Mayıs 2010; 2:28:16 >

• quote:

ya cok soru sordum ama x-plore yukledim tema efecti kurabilmek icin ama ilk sayfada anlatılanları pek anlamadım

5. Full efects paketi içerisinden dilediğiniz bir tanesini seçip, içerisindeki effects klasörünü tamamiyle kopyalayıp h.kartına alın,
    6. sonrasında x-plore gibi bir program kullanarak bunları C:\Resources altına kopyalayın

programı acıorum ama resource dosyasını bulamıorum bende c sürücüsünde 5tane dosya gösterior data,logs,patches,predic ve xmppul dosyları dedim belki alt dosyalardadır tek tek actım yok.

ve bi sorum da KASTOR UI Paketli efekt yüklicem efecti güzelmis sanırım en iyi o herhalde herkes ondan bahsedior sizce hangisi iyi

Doğru anlamışsın, fakat eksiklerin var, doğru sıralama

1. istediğin tema efektini seç ve h.kartına effects olarak kopyala
    2. c2z maker'i çalıştır-telde tabi- oluşturulan c2z dosyasını h.kartındaki Patches altına at.
    3. x-plore ile effects klasörünü c altında resources altına kopyala. Klasörlerin gözükmesi için x-plore da tools'dan conf. a girip sistem ve gizli dosyaları göster demen gerek, yoksa resources'i göremezsin.
    4. c2z dosyasını ram patcher dan çalıştır
    5. tema efektlerini aktif et.

yeni efektlerin çalışmaya başlar.

ayrıca

c2z efektleri malesef sorunlu. kastorui olan efektler daha stabil ve sağlam çalışıyor. ama onlarında seçeneği çok değil. bu akşam c2z ile 5-6 tane tema denedim, içlerinden sadece 2-3 tanesi sorun çıkartmadan çalışıyor gibi.. ama sadece gibi...

seçim senin tabiki

• quote:

quote:

ya cok soru sordum ama x-plore yukledim tema efecti kurabilmek icin ama ilk sayfada anlatılanları pek anlamadım

Doğru anlamışsın, fakat eksiklerin var, doğru sıralama

1. istediğin tema efektini seç ve h.kartına effects olarak kopyala
    2. c2z maker'i çalıştır-telde tabi- oluşturulan c2z dosyasını h.kartındaki Patches altına at.
    3. x-plore ile effects klasörünü c altında resources altına kopyala. Klasörlerin gözükmesi için x-plore da tools'dan conf. a girip sistem ve gizli dosyaları göster demen gerek, yoksa resources'i göremezsin.
    4. c2z dosyasını ram patcher dan çalıştır
    5. tema efektlerini aktif et.

yeni efektlerin çalışmaya başlar.

ayrıca

c2z efektleri malesef sorunlu. kastorui olan efektler daha stabil ve sağlam çalışıyor. ama onlarında seçeneği çok değil. bu akşam c2z ile 5-6 tane tema denedim, içlerinden sadece 2-3 tanesi sorun çıkartmadan çalışıyor gibi.. ama sadece gibi...

seçim senin tabiki

anladım dostum zaten benimde icimde kastori yüklemek geciordu zaten.. buldum resouce dosyasını :D x-plore programını türkce yaptktan sonra tabi :)

yaptım sonunda :) bu arada en guzel kastori teması hangisi önerebilcegin? zoom v2 yi yaptım pek sevmedim

asagıdaki temayı bi izle bunun ismi nedir biliormusun?

effectt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 15 Mayıs 2010; 2:52:35 >

• ister effects ve skins klasörlerini kopyala, ister resources'i direk kopyala... ikiside aynı kapıya çıkıyor
  • quote:

ister effects ve skins klasörlerini kopyala, ister resources'i direk kopyala... ikiside aynı kapıya çıkıyor

gec kaldım sanırım düzeltmede. düzeltirken cvplamıssın kardesim buraya eklim asagıdaki linke bi baksana bu efecti biliormusun?

effecctt

• video not found malesef... açmadı... var mı youtube linki falan
  • quote:

video not found malesef... açmadı... var mı youtube linki falan

hadi ya bende acıor ama :S ya benm you tube girmior melet yasaklanmıs ya :D sen girebiliorsan 5800 effect die tarat en başta cıkıor Kastor UI Theme effects on my Nokia 5800 XM isimli ve ekleyen kişi de TommyHecker
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.