Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\
    Bu yukardaki klasörde bulunan tüm dosyaları silip ANA SAYFADAKİ yazılım paketini yeniden kurarak orjinal firmware tekrar yüklmeyi dene son bir kez daha.
    Eklediğin LOG kaydına baktım aslında sistem kurulmuş olarak görünüyor.

ama telefona yazılım kurulmadıysa cihaz hiç açmıyorsa Açınca renkleri ekranı birbirine giriyorsa Flash ile iligli problem var daha önce kod değiştirerek farklı bir yazılım kurulmuş olabilir şimdiki orjinal yazılım kurulumu bu aşamada Downgrade yapılmadan çözümlenmez.
    Bunu en temiz Teknik servis kontrolünde Flashın tekrar sıfırdan yazılması ile çözümlersin. Teknik servisin aklını bulandırma yazılım kuruyordum böyle oldu şu bu demessen telefon içinden yazılım güncellerken kapandı açılmadı desen onlar direk kontrol eder ve teknik servis çözümler. Garantiliyse bu işlem ücrete tabi değil.

Downgrade işlemlerini Flash diriltme ve sıfırdan flash yazma gibi bilgileri forumdan paylaşmıyorum kullanıcı olarak çok riskli ve geri dönüşü mümkün olmuyan donanımsal arızalara neden olacak işlemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar,

Edit: Video patladı 10dk. aştığı için yükletmiyo şerro youtube

Edit: Blade hocam hoş geldin

Evet c2z ile hala problem yaşıyorum, önceden yoktu sonradan oldu. Gariptir Kastor efektler sorun çıkartmıyor...

Şüphelendiğim bi smart settings kaldı.. Kullanan ve şikayeti olan var mı???

hoş gördük kardeşim benimde telde sorun var telefona kapat komutu veriyorum ama o yeniden başlıyor muhtemelen c2z efeklerinden ve rom pathcerda aktif olmasından yapıyor tahminim. bu 3 ikonu deneme fırsatım olmamıştı tekrardan emeğine sağlık demek isterim çok güzel olmuş.

sende yüklü olanlar hemen hemen bende de var bende tektek kaldırıp deneyeyim akşam bakalım ne olacak...
    c2z yi kaldırıp efecktleri kapatınca tel normale döndüüü bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade22tr -- 12 Mayıs 2010; 10:03:57 >

• merhaba arkadaşlar :)

dün nuldel i kaldırdım.xplore ı kaldırdım..

ve gforce u yükledim.sorunsuz açıldı ve temizlik yaptım..telefon da bir ağırlaşma olmuştu son iki gündür..o ağırlaşma gitti.

ve dışarı çıktığımda gps i açtım..sanki ilk defa açıyormuşum gibi oldu..nerdeyse 30 dk otobüsün içinde sinyal bekledim..ikincisinde de 4 5 dk sürdü sinyal almadı..

neyse ders çıkışı tekrar çalıştırdım 15 snde buldu..telefonu kapattım açtım..sinyali 1-2 dk içinde buldu.. (sadece tümleşik gps açık ve konumlama sunucusu kapalı)

sanırım bu duruma sebeb olan gforce ile temizlik yapmam oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade22tr

quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Birol Hocam yardıımmmm.. Valla kafayı yemek üzereyim neden böyle bir hata verir telefon. Sadece bana mı özel bu hata. Acaba orginal olan V50 yazılımını nasıl yükleyebilirim birde onu deneyeyim.

Kurulum gerçekleşmiş olması gerek (null) yazsada program kodunla birlikte değişen chaz bilgilerini okuyamamış. Ama o kısıma kadar sorun çıkmadıysa DONE yazısından sonra telefonda LOCAL MODE yazıyorsa kurulmuş olamlı yeni yazılım.
    Orjinal v50 de ana konu içindeki modifiyeli dosyaları orjinal dosyların olduğu kısıma atmazsan kurabilrisin.

BİROL HOŞGELDİN YEMEK KONUSUNDA YAZDIKLARIMI OKUMADIN GALİBA YADA OKUDUNDA ADANA MI YEMEKTEN VAZGEÇTİNNNN :DDD BU ARADA NASILSIN NE VAR NE YOK....

EMKGS VE SİDE SİZLREDE İİİSİNİZDİR UMARIM....

AYRICA ANA EKRANI DÖNMEYEN 5800 KULLANICISI VAR MI HALA ARAMIZDA

sağol blade kardeş ben iyiyim herşey yolunda..sorduğun için sağol..umarım sende iyisindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 12 Mayıs 2010; 11:20:28 >

• sizi yine rahatsız edicem ama ben telin ön kamerasını açınca GPS de devreye giriyor acaba neden olabılır kı?? yada boyle bı sorunla karsılasan var mı gercı ben konuyu sureklı takıp edıyorum son bı yenılık olabılır umuduyla ama belkı kacırmısımdır arada..

cok onemlı bı sorun degıl sadece garıp geldıgı ıcın bı sorayım dedım

simdiden tesekkurler
  • merhaba arkadaslar bır kac gundur fark ettıgım bır olay var telefonu pc ye depolama modunda bagladım bır kac ıslemden sonra cıkardıgımda h.kartına yukledıgım tema calısmadı kendı orjınal teması calıstı neyse telefonu kapattım actım yada bu sebebten degıl normal olarak kapatıp actıgımda ne sectıgım tema calısıyor ne ıstedıgım telefon melodisi calısıyor nede sensor devreye gırıyor sensor ıcın kapalı konuma getıryıyorum kapatıp acıyor telefonu duzeelıyor her sey ılk ayarına donuyor anlamadım cozemedım yanı demem o kı bır duzensızlık soz konusu mu yoksa sızde de aynısımı bılmıyorum yarımcı olursanız sevınırım kolay gelsın
  • dostum depolama modunda actıgında telefonun temaları duvar kagıtları telın orjınal yada fw ıle gelen halıne donuyor kabloyu cıkardıktan sonra bı 15-20 sanıye sonra tekrar senın duzenledıgın halıne gelıyor sen beklemeden tele reset attıysan belkı o yuzden sorun olmustur bende hergun bu sekılde takıp cıkarıyorum bı sorun olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realowner

merhaba arkadaslar bır kac gundur fark ettıgım bır olay var telefonu pc ye depolama modunda bagladım bır kac ıslemden sonra cıkardıgımda h.kartına yukledıgım tema calısmadı kendı orjınal teması calıstı neyse telefonu kapattım actım yada bu sebebten degıl normal olarak kapatıp actıgımda ne sectıgım tema calısıyor ne ıstedıgım telefon melodisi calısıyor nede sensor devreye gırıyor sensor ıcın kapalı konuma getıryıyorum kapatıp acıyor telefonu duzeelıyor her sey ılk ayarına donuyor anlamadım cozemedım yanı demem o kı bır duzensızlık soz konusu mu yoksa sızde de aynısımı bılmıyorum yarımcı olursanız sevınırım kolay gelsın

Tema konusunda c2z'lerin sorun çıkartması kaçınılmaz, sebebini bilmiyorum ama sürekli patlıyorlar. Nette araştırırsanız aslında farklı 2-3 tane c2z.rmp dosyası olduğunu görürsünüz. Denemek lazım. KastorUI olan temalar daha sağlam çalışıyorlar.

Yaşadığın diğer sorunlara gelince anladığım kadarıyla sisteminde bi tutarsızlık var. Firmware'ı atarken tam atamamış olabilirsin. Bence sistemine hard format atıp, tekrar yükleme yap. Çünkü kullandığımız yazılımda bahsettiğin tarzda hiç bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

merhaba arkadaslar bır kac gundur fark ettıgım bır olay var telefonu pc ye depolama modunda bagladım bır kac ıslemden sonra cıkardıgımda h.kartına yukledıgım tema calısmadı kendı orjınal teması calıstı neyse telefonu kapattım actım yada bu sebebten degıl normal olarak kapatıp actıgımda ne sectıgım tema calısıyor ne ıstedıgım telefon melodisi calısıyor nede sensor devreye gırıyor sensor ıcın kapalı konuma getıryıyorum kapatıp acıyor telefonu duzeelıyor her sey ılk ayarına donuyor anlamadım cozemedım yanı demem o kı bır duzensızlık soz konusu mu yoksa sızde de aynısımı bılmıyorum yarımcı olursanız sevınırım kolay gelsın

Tema konusunda c2z'lerin sorun çıkartması kaçınılmaz, sebebini bilmiyorum ama sürekli patlıyorlar. Nette araştırırsanız aslında farklı 2-3 tane c2z.rmp dosyası olduğunu görürsünüz. Denemek lazım. KastorUI olan temalar daha sağlam çalışıyorlar.

Yaşadığın diğer sorunlara gelince anladığım kadarıyla sisteminde bi tutarsızlık var. Firmware'ı atarken tam atamamış olabilirsin. Bence sistemine hard format atıp, tekrar yükleme yap. Çünkü kullandığımız yazılımda bahsettiğin tarzda hiç bir sıkıntı yok.

Firmware oldugunu sanmıyorum bende c2z pispler python zımbırtıları ne ararsan var suan bıraz daha boyle ıdare ederım pek onemlı degıl
    aslında sızde varmı dıye sormak ıstedım belkı hard format atarım cok sey kurulu yıne bıraz agırlasma oldu telefonda

• Bisey daha sormak istiyorum telefonun ılk adıgım zamanlarda hafıza kartına ben dosyalar yaratmıstım v31 kullandıgımda donemde telefona hard format falan hep atıyordum ama ne zaman telefonu pc ye baglasam o ılk gun olusturdugum dosyalar tekrar telefona gerı gelıyor cakta aldım telı o gunden berı ovide pcsutide aynı pc deki sistemde aynı foramat falan atmadım pc ye bu arada v50 gectık yenı flash attık ve hala aynı dosyalar gerı olusuyor bunun sebebı ne olabılır pc dekı sıstemıde ucurmama yenı kurulum yapmama gerek var mı sızce yada sızde de boye bısey goruldumu hıc
  • quote:

Bisey daha sormak istiyorum telefonun ılk adıgım zamanlarda hafıza kartına ben dosyalar yaratmıstım v31 kullandıgımda donemde telefona hard format falan hep atıyordum ama ne zaman telefonu pc ye baglasam o ılk gun olusturdugum dosyalar tekrar telefona gerı gelıyor cakta aldım telı o gunden berı ovide pcsutide aynı pc deki sistemde aynı foramat falan atmadım pc ye bu arada v50 gectık yenı flash attık ve hala aynı dosyalar gerı olusuyor bunun sebebı ne olabılır pc dekı sıstemıde ucurmama yenı kurulum yapmama gerek var mı sızce yada sızde de boye bısey goruldumu hıc

Malesef öyle bir şey hiç olmadı bende. Ya da daha öncede yaşayan birisi çıkmadı, en azından yazılmadı. Şu manaya geliyor bu, hard format atamıyorsun.
    Hard format atsan telefonda hiç bir şey kalmaz. Hafıza kartınıda önce pc'de sonra telefonda formatla, garanti olması açısından.

Yüklemelerden sonra telefonunun yavaşlaması normal. Benim iki hafta içerisinde kaçıncı formatım hatırlamıyorum ama 3-4 format önce denemek maksatlı çok program kurduğumda telefon hafızası tamamen dolmuş, hafıza kartını kullanmaya başlamıştım. Tabiki yavaşlama yaşıyor cihaz ama sonuçta pc gibi her daim nete bağlı olmadığı için ve çalışan programlar her daim yeni dosyalar oluşturmadığı için tel. hafızası için sıkıntı olmuyor.

Zaten birol hocam web ayarlarını h.kartını kullanmak üzere yapılandırmıştı. Standart browser kullansan bile telefon şişmiyor.

Kadeş bence, en temizi sen hem bilgisayarına hem teline hem de h.kartına format atıp herşeyi yeniden yükle. Gereksiz olan hiç bir şeyi kurma.

Ben artık c2z tema efekti kullanmıyorum, telefonun standart efektleri açık. Kullanırsam da Kastor kullanıcam. En garantisi...

• Bilgi icin tesekkur ederim
  • 1-)x-plorer programı çalışmıyor
    Format attım hackli v50 yükledim ilk bir iki gün çalışıyor üzerine gelince açılıyormuş gibi yapıtor açılmıyor.
    Sitenizden verilen crackli versiyonu kutrmuştum.
    Üç tane sis dosyasıydı önce programı sonra ilac ı kurdum 3. dosya hata vermişti ama yine de çalışıyordu şimdi çalışmıyor yardım.

2-)Ovi suiti PC ye yüklerken arka arkaya sürekli MTP device yüklenemiyor hatası veriyor.
    Bir de Modem yüklenemiyor.yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat85

1-)x-plorer programı çalışmıyor
    Format attım hackli v50 yükledim ilk bir iki gün çalışıyor üzerine gelince açılıyormuş gibi yapıtor açılmıyor.
    Sitenizden verilen crackli versiyonu kutrmuştum.
    Üç tane sis dosyasıydı önce programı sonra ilac ı kurdum 3. dosya hata vermişti ama yine de çalışıyordu şimdi çalışmıyor yardım.

2-)Ovi suiti PC ye yüklerken arka arkaya sürekli MTP device yüklenemiyor hatası veriyor.
    Bir de Modem yüklenemiyor.yardım.

1. Python dosyalarını kurun, sonra çalıştırın... Pythonsuz çalışmaz.

2. MTP hatası vermesi sorun değil, PC üzerinden telefon işlemlerini yapmasına engel olmaz. MTP sadece windows'a bağlanan müzik cihazı olarak düşünülebilir. Senkronizasyon vs. yüklemesenizde olur yani. Modem yüklememesi hata. Son sürüm PC Suite yükleyin.

• bırol hocanın talımatları ıle adım adım ıslemlerı aynen yaptım. sonuc mukemmel.
    orjınal v50 yuklu ıdı. ancak sertıfıka uyarısı ınsanı bunaltıyor gercekten. sımdı sorunsuz calısıyor. hele su gecıs efektlerı yok mu super yanı.telefona ınsanın ayrı bır bagı olusuyor bu ıslemlerden sonra.
  • 1-)Python yüklü zaten
    Ayrıca bir gün çalıştı ikinci gün çalışmadı.
  • quote:

1-)Python yüklü zaten
    Ayrıca bir gün çalıştı ikinci gün çalışmadı.

Hocam ozaman kaldırın x-plore'u, pythonları da kaldırın, g-force ile temizlik yapın ve tekrar kurun sırayla hepsini. Çalışmaması gibi şey söz konusu olamaz, hepimiz kullanıyoruz.
  • g-force nedir?
  • arkadaşlar bende yükliyecemde şeyi sorucam size .. sesi çokmu arttı v50 de ses çok kısık v50 den ne kadar daha yüksek ses yüksekliği _?
  • quote:

g-force nedir?

Başlığın birinci sayfasını okursan gerekli bilgileri göreceksin.

@serkan 1216;

Hocam seste artış var. Hoparlör sesinde yükselme bariz belli oluyor. Ama kulaklık seviyesi "bence" ona göre biraz daha düşük olmasına rağmen v40'a göre ondada artış var.

Kulaklık için ben ekolayzer ayarını caz'da kullanıyorum. Biraz daha ses yükseliyor ama bass'larda hafif bir düşme oluyor. Yeterli seviyede aslında

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.