Şimdi Ara

5800 v60 ne zaman çıkar sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
23.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman çıkar bu kararlı sürüm olur belki v50 den daha iyi olcağı kesin

• cıksın cıksın nokia ilk defa bir telefon için bu kadar özen gösterdi bu arada v50 bug bildiriyim belki biri sesimizi duyar
    alarm kurup alarmı hergün çal moduna aldıgınızda alarmı kapat dediginizde alarm kapanıyor,alarma gelip tekrar kapalı olan alarmı kapat diyerek tekrar alarmı açıyorsunuz ama hem aç hem kapa işini sadece kapatla yapıyorsunuz
  • bende bir kaç sorun söyliyim okurlar belki nokıanın yazılım geliştirici ekibi ..

1 rds çalışmıyor radyoda ve donuyor
    2 telefon ara sıra reset atıyor
    3 şarjı az gidiyor
    4 wifi sağlıklı değil kopuyor tekrar bağlanıyor bu sefer aynı bağlantı ismi (1) (2) diye sıralanıyor
    5 sesi az çıkıyor kulaklık sesi ve dış hoparler sesi yetersiz.
    6 ekran dönmesi çok ağır geç işliyor bekliyor
    7 gps bağlanmıyor hiç nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 5 Haziran 2010; 3:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bende bir kaç sorun söyliyim okurlar belki nokıanın yazılım geliştirici ekibi ..

3 şarjı az gidiyor
    4 wifi sağlıklı değil kopuyor tekrar bağlanıyor bu sefer aynı bağlantı ismi (1) (2) diye sıralanıyor

Bug'ları bilmem ama, hackli v50 kullanan biri olarak bende bunlara yanıt vereyim:

1. rds problemi hack'le sanırım aşıldı gibi, zaman zaman sorun çıkardığı söyleniyor, ben radyo kullanmıyorum
    2. reset olayı hiç yok.
    3. şarj konusuna katılıyorum ama sebebi büyük ihtimalle cpu'nun hızlandırılmış olması
    4. wifi'da kopma sıkıntısı hiç yaşamadım, 1.5-2 saate yakın youtube videoları izlememe rağmen...kullandığımız ekstra komponentlerden olsa gerek..
    5. dış hoparlör sesi bariz bir şekilde v40'tan fazla, kulaklık sesi de artırıldı az bişey ama gene yeterli değil.. AB sağolsun... üye değiliz ama nimetlerinden yararlanıyoruz ne iş...
    6. yatay ve dikey dönüşlerde hiç bir sıkıntım(ız) yok
    7. gps bağlantısı ortalama 3-5 dakika sürüyor. ilk bağlantıda 10-12 dakka olabiliyor ama bu süre git gide azalıyor

v60 çıkmasını bende çok isterim. özellikle ekranda widget olayına yer verilirse bizlerde ev ekranı teması muhabbetinden, shell olayından arınırız..

Sorunun yanıtına gelince, bence kısa bir sürede çıkacak bir sürüm değil diye düşünüyorum. gerçi v50'nin de çıkması oldukça sürpriz olmuştu...ne olacağı belli olmaz galiba..

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 5 Haziran 2010; 3:34:16 >

• bu aralar 5530 & N97 güncellendi bence yakındır 5800 da ama nie v60 deniyo onu anlamadım hani v40 v50 ...... v60 mı olur die
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

bende bir kaç sorun söyliyim okurlar belki nokıanın yazılım geliştirici ekibi ..

3 şarjı az gidiyor

Bug'ları bilmem ama, hackli v50 kullanan biri olarak bende bunlara yanıt vereyim:

1. rds problemi hack'le sanırım aşıldı gibi, zaman zaman sorun çıkardığı söyleniyor, ben radyo kullanmıyorum
    2. reset olayı hiç yok.
    3. şarj konusuna katılıyorum ama sebebi büyük ihtimalle cpu'nun hızlandırılmış olması
    4. wifi'da kopma sıkıntısı hiç yaşamadım, 1.5-2 saate yakın youtube videoları izlememe rağmen...kullandığımız ekstra komponentlerden olsa gerek..
    5. dış hoparlör sesi bariz bir şekilde v40'tan fazla, kulaklık sesi de artırıldı az bişey ama gene yeterli değil.. AB sağolsun... üye değiliz ama nimetlerinden yararlanıyoruz ne iş...
    6. yatay ve dikey dönüşlerde hiç bir sıkıntım(ız) yok
    7. gps bağlantısı ortalama 3-5 dakika sürüyor. ilk bağlantıda 10-12 dakka olabiliyor ama bu süre git gide azalıyor

v60 çıkmasını bende çok isterim. özellikle ekranda widget olayına yer verilirse bizlerde ev ekranı teması muhabbetinden, shell olayından arınırız..

Sorunun yanıtına gelince, bence kısa bir sürede çıkacak bir sürüm değil diye düşünüyorum. gerçi v50'nin de çıkması oldukça sürpriz olmuştu...ne olacağı belli olmaz galiba..

saygılar

Adam haklı o sürede bağlanacaksa hiç bağlanmasın daha iyi.

• Bazı yurtdışı forumlarında V50'nin son ve stabil(!) sürüm olduğu, dolayısıyla yeni güncelleme olmayacağı söyleniyor. Umarım yanlızca söylentidir. Eğer Nokia RDS'yi ve radyoyu düzgün çalışır hale getirmezse çok başı ağrıyacak gibime geliyor. Şimdi Nokia'nın sitesinden baktım özellikler arasından RDS desteği ile ilgili birşey yazmıyor. Acaba "Nokia bu özelliklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar" olayı mı başımıza geldi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son bir bomba güncelleme çıkarsada ev ekranını orange tema gibi çeşit çeşit kısayol ekleyebilsek

• v60 çıkcak yaa çıkmaz diye bişey yok sanmam
  • aldığım duyumlara göre 5800 için v50 son sürümdür.. şu anda yeni versiyon çıkcağını da sanmıyorum. v40 a son denmişti, bi kaç hatasını gördükleri için hemen yenisini çıkarmişlardı..
  • Yabancı forumlarda çıkacağına dair yazılar var bence çıkar da ne zaman
  • quote:

3 şarjı az gidiyor

1- Bende ve DigitalWorld adlı arkadaşta radyoda RDS sorunu yok.Ama neredeyse herkeste RDS sorunu var sanırım
    2- Arkaplanda uygulama açık bırakmazsan uyumsuz vewya çok fazla sayıda oyun yüklemediysen çok fazla reset atmaz
    3- Ortalama ve yoğun karışık bir kullanımla 2 gün gidiyor hiçte az değil
    4- Wifi eskisi gibi hiç bir sorun yok kopma olmuyor
    5- Ses V40tan daha fazla çıkıyor bundan kesinlikle eminim
    6- Ekran dönme hızı V50de artırıldı
    7- GPS en geç 2 dk da bağlanıyor

V50 yükledikten sonra hard format atmadıysan veya NSS ile update yaptıysan bu sorunlar olmuştur normal bir kurulum ve hard formattan sonra bu sorunların çoğunu yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Haziran 2010; 12:13:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

bu aralar 5530 & N97 güncellendi bence yakındır 5800 da ama nie v60 deniyo onu anlamadım hani v40 v50 ...... v60 mı olur die

5530 un güncellendiği yok hala 2009 da çıkan güncelleme var
  • bendede sık sık resetleme oluyodu temaları tel. hafızasına yüklüyordum silip hafıza kartına yükledim artık reset sorunum yok.. yeni versiyon şart.
  • Bende sensör her zaman işlemiyor. Resetlemek gerekiyor telefonu çalışması için.
  • V60 çıkar yaa inşallah. sonuçta hala hatalar var telefonda. bunların düzeltimesi lazım mutlaka çıkmak zorunda. fakat bende şöyle bir duyum aldım. arkadaşlar yazmış v50 son die. evet son olabilir. çünkü nokianın windowsdan yardım alarak yeni bir sistem yazdığını duymuştum. yani noakiayı çok takip eden bi tanıdğım söylemişti doğru ama yanlış. böyle bi proje varsa ve v50 den sorna yeni bir sisteme geçerlerse doğal olarak v50 son olur sybian 9.4 versiyonu olarak...
  • Çok yavaş algılıyor diye sensör özelliğini kapattım telefonun.Onu hızlandırıp,alarm işini halletilermi benim için tamamdır.
  • ekran döndürme algılayıcısı asıl şimd normal olmuş eskiden çok kötüydü telefonu düz bi yere koysam bile yada elimde tutsam bile zırt pırt ekranınnı yan çeviriyordu , v50 de o problem giderilmiş zor dönmesi çok iyi olmuş bence , telefonumda rds sorunu yaşamadım tek büyük sorunum flas ısığımın hafif sarımtrak yanması ,oda fabrikasyon bi hata telefon 1.5 yaşına geldiginde garantiye vericem o sorun için , şimdi verip ugrasman istemiyorum açıkçası

Wifi de oldum olası bir sorun var anlamadım gitti , v30 da v40 ve v50 dede sorun aynıydı , bilmiyorum belki modemimi telefona göre ayarlayamamışta olabilirm bağzen sayfalar kitleniyor ve açılmıyor , browseri yeniden kapatıp açmak gerekiyor sitelere girmek için

birde ara sıra uygulamalara tıklasamda girmiyor 2-3 kere tıkladıktan sonra giriyor , bunların dışında başka bi sorunla karşılaşmadım

eskiden avea 1kilobyte altına kontör attırmazdı şimdi onuda anlamışlar 1kb altına 0.2tl atıyor ve gps i her açtığımda kontör yiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 6 Haziran 2010; 20:46:57 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.