Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tohr

rompacherdan sistem dosyalarının görünürlüğünü kapatıp deneyebilirmisin?

Alıntıları Göster
    Rompatcher ful patcheslerini paylaşabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Rompatcher ful patcheslerini paylaşabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    quick office neden çıkartıldı . adobe reader de aynı şekilde nerden buluciiik şimdi onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil
    quick office neden çıkartıldı . adobe reader de aynı şekilde nerden buluciiik şimdi onu

Deneme sürümü çünkü.
    Herkes çıkartmaya çalışıyor o yazılımları C6 dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

Deneme sürümü çünkü.
    Herkes çıkartmaya çalışıyor o yazılımları C6 dan.

Alıntıları Göster
    Bu sürümde otomatik tuş kilidi zamanlaması seçilmiyor mu yoksa ben mi bulamadım. Çok kısa sürede kilitleniyorda ekran ve tuşlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: SER&DEN

Bu sürümde otomatik tuş kilidi zamanlaması seçilmiyor mu yoksa ben mi bulamadım. Çok kısa sürede kilitleniyorda ekran ve tuşlar....

Alıntıları Göster
    PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!!

arkadaşlar her şeyi anlatımlarınıza uygun yaptım ama telefonu bir türlü görmüyor. Kısa basıyorum görmüyor... neden böyle yardım edecek olan var mı 5 saattir kafayı yicem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: harddisker

PRESS POWER ON NOW!

arkadaşlar her şeyi anlatımlarınıza uygun yaptım ama telefonu bir türlü görmüyor. Kısa basıyorum görmüyor... neden böyle yardım edecek olan var mı 5 saattir kafayı yicem :(

Alıntıları Göster
    CRT308 işaretini kaldırıyomusun sağdaki.
  • quote:

CRT308 işaretini kaldırıyomusun sağdaki.

Alıntıları Göster
    evet aresmar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

PRESS POWER ON NOW!

Telefonu başka usb girişine bağla öyle dene. Masaüstüyse kasanın arkasına arkasına bağla telefonu
  • quote:

evet aresmar.

Alıntıları Göster
    Ovi Suite i nokia dan indir kur PC yi restart et Ovi Suite i çalıştır telefonu bağla Ovi görsün. Sonra kapat ovi suite'i. tekrar flash lamayı dene.

Üsttekinide dene tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 28 Ağustos 2010; 20:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba
    - Tamamen bir N97 / C6'nız oluyor.
    - Telefon çok hızlanıyor.
    - Müthiş bir ev ekranınız oluyor. ( N97 HomeScreen )
    - Kamera daha kaliteli çekiyor ( modlu sürümde )
    - Galeride takılma,bir resmi açmak için birkaç kez dokunmak vs. hiçbir sorun yaşanmıyor.Galeri aşırı hızlı.Resim geçiş efektleri müthiş.
    - Artık galeride çoklu seçim yapabiliyoruz.Ki bu çok önemli.Bir sürü resmi tek tuşla hemen seçip istediğin işlemi yapabiliyorsun
    - Rehberde çok güzel değişiklikler var.Sağdaki çubuğu kullanırsanız alfabe harfleri sırayla çıkıyor. (( bunu anlatması biraz zor )
    - Oyun ve uygulamalarda FPS artışı.Takılmaların azalması. ( modlu sürümde )
    - Ana menünün sağ tarafındaki ikonların birkaç kez tıklandığında açılması sorunu yok.
    - Yan klavyede daha hızlı yazılıyor.Tepki süresi daha iyi.
    - Web tarayıcısında adres girmek için tuşa bastığınızda hem web adresi hemen altında da google arama satırı var.
    - Kaydırmalı tuş kilidi var.Tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca kaydırarak açacağınız bir sürgü bulunuyor.
    - Müzik çalar daha hızlı ve düzenli.
    - Birden fazla program aynı anda çalışırken takılma çok az.
    - Kısacası kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n oluyor.Daha ne ...

bende c6 yı yüklemek istiyorum.fakat 5800 a uygun birden fazla konu var.hangisi en günceli en sorunsuzu.ben c6 yı yükleyerek yukarda saydığınız maddeleri gerçekleştirmek istiyorum.bunun için hangi konudaki adımları izlemem gerekiyor.

birde diyelim yaptım hack gerekti hackledim garanti dışı kalır mı? diyelim ki kalmaz dediniz kaynak gösterebilirmisiniz.garanti dışı kalmadığını nerden biliyorsunuz?

c6yı yüklemek istiyorum fakat risk almak istemiyorum cihaz garanti dışı kalmasın bide.tam yapalım sağlam yapalım.tek farkı kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n olması.olsun.kamera ve klavye önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba
    - Tamamen bir N97 / C6'nız oluyor.
    - Telefon çok hızlanıyor.
    - Müthiş bir ev ekranınız oluyor. ( N97 HomeScreen )
    - Kamera daha kaliteli çekiyor ( modlu sürümde )
    - Galeride takılma,bir resmi açmak için birkaç kez dokunmak vs. hiçbir sorun yaşanmıyor.Galeri aşırı hızlı.Resim geçiş efektleri müthiş.
    - Artık galeride çoklu seçim yapabiliyoruz.Ki bu çok önemli.Bir sürü resmi tek tuşla hemen seçip istediğin işlemi yapabiliyorsun
    - Rehberde çok güzel değişiklikler var.Sağdaki çubuğu kullanırsanız alfabe harfleri sırayla çıkıyor. (( bunu anlatması biraz zor )
    - Oyun ve uygulamalarda FPS artışı.Takılmaların azalması. ( modlu sürümde )
    - Ana menünün sağ tarafındaki ikonların birkaç kez tıklandığında açılması sorunu yok.
    - Yan klavyede daha hızlı yazılıyor.Tepki süresi daha iyi.
    - Web tarayıcısında adres girmek için tuşa bastığınızda hem web adresi hemen altında da google arama satırı var.
    - Kaydırmalı tuş kilidi var.Tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca kaydırarak açacağınız bir sürgü bulunuyor.
    - Müzik çalar daha hızlı ve düzenli.
    - Birden fazla program aynı anda çalışırken takılma çok az.
    - Kısacası kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n oluyor.Daha ne ...

bende c6 yı yüklemek istiyorum.fakat 5800 a uygun birden fazla konu var.hangisi en günceli en sorunsuzu.ben c6 yı yükleyerek yukarda saydığınız maddeleri gerçekleştirmek istiyorum.bunun için hangi konudaki adımları izlemem gerekiyor.

birde diyelim yaptım hack gerekti hackledim garanti dışı kalır mı? diyelim ki kalmaz dediniz kaynak gösterebilirmisiniz.garanti dışı kalmadığını nerden biliyorsunuz?

c6yı yüklemek istiyorum fakat risk almak istemiyorum cihaz garanti dışı kalmasın bide.tam yapalım sağlam yapalım.tek farkı kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n olması.olsun.kamera ve klavye önemli değil.

Alıntıları Göster
    CFW işine girersen bi kere yapayım tam olsun diye bişey yok. Benden söylemesi

Sen kur hele bi tane sonrasını düşünürsün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
    sarj tüketimi fazla bir cfw ben zaten alışamadım. teşekkürler uğraştığın için bende propere geçicem sarj bitsin bi fulleyim :)

Düzeltmek zorundayım. Orjinal sürüm C6 kesinlikle v51 den daha çok pil tüketmiyor. Çıktığından beri deniyorum. Aksine BlueSpectrum Ev Ekranlı bir V51 %20-25 kadar daha az dayanıyor normal v51 e göre.

Alıntıları Göster
    bu cwf kurdum. fkt ev ekranı yana dönmyor vede tema ev ekranı elnzle ev ekranızın sağına sürünce değişmiyor

• quote:

Ovi Suite i nokia dan indir kur PC yi restart et Ovi Suite i çalıştır telefonu bağla Ovi görsün. Sonra kapat ovi suite'i. tekrar flash lamayı dene.

Üsttekinide dene tabi.

Süpersin yaptım.. ama bunun tuş kilidi sürgülü değil başka bi c6 mı kurdum yoksa ? Ayrıca tema efektleri de yok... Bi sorun daha var. foto çekiğ sildiğim zaman ''kamera zatren kullanılıyor'' hatasını alıyorum sürekli.
  • quote:

quote:

Üsttekinide dene tabi.

Süpersin yaptım.. ama bunun tuş kilidi sürgülü değil başka bi c6 mı kurdum yoksa ? Ayrıca tema efektleri de yok... Bi sorun daha var. foto çekiğ sildiğim zaman ''kamera zatren kullanılıyor'' hatasını alıyorum sürekli.

Alıntıları Göster
    orta tuşa basınca çıkıyo kaydırmalı kilit.
    tema efekti orjinal sürümde sadece iki ev ekranı arası geçişte var başka yok düz temiz sürüm bu.
    kamerada o hata var az bişi beklemen lazım yoksa öle diyormuş.

• quote:

orta tuşa basınca çıkıyo kaydırmalı kilit.
    tema efekti orjinal sürümde sadece iki ev ekranı arası geçişte var başka yok düz temiz sürüm bu.
    kamerada o hata var az bişi beklemen lazım yoksa öle diyormuş.

Alıntıları Göster
    tamam kardeşim sağolasın. gerçekten çok güzel oldu.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

tamam kardeşim sağolasın. gerçekten çok güzel oldu.. :)

Eyvallah
  • arkadşlar ilk başta hafza kartı parolası istedi yazmayı unttm.
    Şimdide hafıza kartına ulaşamıyorum. Önceden nokia nın kendi dosya yneticisi ile hallediom. Şimdi ne yapacaqı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffslayer

• quote:

quote:

Evet c6 orj yazılımı kullanıyorum bende de aynı süresi belirlenemiyor

ama bence süresi iyi gibi
  • autoinstallener ne ayrca kullandnz prglarn paket halne getrp verecek olanınız varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.