Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
33.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: cowboy48

fatih abi cfw güzel eline sağlık ama bi sorunum var video tv bölümünde trelefonumdaki video klipleri göstermiyor acaba neden olabilir

Hafıza kartına Filmler veya videos adında bir klasör açıp film ve video kliplerini o klasörde topla.Hafıza kartını tak ve telefonunu kapatıp aç.şimdi bahsettiğin sorun kalmayacak.

Ekleme : film ve video kliplerin sadece 5800 için dönüştürülmüş mp4 formatında olmalıdır.

üstad bu cwf de gps bende devamlı reset attırdı kaldırmak zorunda kaldım herseyinden memnundum ve kullanmak istiyordum çaresini bulamadım .hard format attım yeniden kurulum yaptım bazen çalıştı ama çogu kez reset sorunu oldu birde zil seslerine girerken çok bekletiyordu bu sorunları çözebilirmisin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cowboy48

fatih abi cfw güzel eline sağlık ama bi sorunum var video tv bölümünde trelefonumdaki video klipleri göstermiyor acaba neden olabilir

Hafıza kartına Filmler veya videos adında bir klasör açıp film ve video kliplerini o klasörde topla.Hafıza kartını tak ve telefonunu kapatıp aç.şimdi bahsettiğin sorun kalmayacak.

Ekleme : film ve video kliplerin sadece 5800 için dönüştürülmüş mp4 formatında olmalıdır.

üstad bu cwf de gps bende devamlı reset attırdı kaldırmak zorunda kaldım herseyinden memnundum ve kullanmak istiyordum çaresini bulamadım .hard format attım yeniden kurulum yaptım bazen çalıştı ama çogu kez reset sorunu oldu birde zil seslerine girerken çok bekletiyordu bu sorunları çözebilirmisin bana

Hangi CFW'de kardeşim ? Gerçi eskileri için de böyle bir problem yok ama ;ben en son 16.10.2010 tarihli ovimaps3.06 yüklü olanı kullanıyorum.ovimaps hariç ;ndrive-garmin-sygic ve googlemaps kurulu ve 25 gündür telim hiçbir şekilde ve bu gps programlarını kullanırken de reset atmadı.GPS reset attırdı derken biraz daha açar mısın .Ne yaparken veya ne yapmaya çalışırken,ovimaps mi yoksa diğer gps programları mı ?
    zil seslerine girerken bi süre bekleme bence normal.CFW ye özel birşey değil.o bekleme süresinde hafıza kartındaki multimedia dosyalarını tarama sürecinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 10 Kasım 2010; 23:41:08 >

• Öncelikle kolay gelsin Yayınladığınız yazılımı dün telime yükledim ve sitedeki diğer yazılımlar gibi gayet güzel ve kullanışlı ancak daha önce başka yazılımlar yüklemiştim ve garmin ve ndrive i sorunsuz kullanmıştım daha sonra başka bir yazılıma geçtim garmin ve ndrive yüklerken dahili bileşen yüklü uyarısı aldım .bu konu ile ilgili siteden arkadaşlar saolsunlar yardım ettiler ve sizin ndrive uyumlu yazılımınızı önerdiler ve bende yükledim.ndrive no pips.sis uygulamasını ndrive.sis dosyası ile değiştirdim program kuruldu programı çalıştırmak istediğimde ndrive yeni sürüm mevcut uyarısının ardından program kapanıyor.Bu konu ile ilgili yardımınız olabilirmi ?yada nerede hata yaptım acaba?Sonuç olarak ovi bulunduğum şehri desteklemediği için ovi kullanamıyorum ndrive çalışmıyor garmin yüklenmiyor sygic kullanışsız ve ben navigasyonsuz :)
    Şimdiden Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bang

Öncelikle kolay gelsin Yayınladığınız yazılımı dün telime yükledim ve sitedeki diğer yazılımlar gibi gayet güzel ve kullanışlı ancak daha önce başka yazılımlar yüklemiştim ve garmin ve ndrive i sorunsuz kullanmıştım daha sonra başka bir yazılıma geçtim garmin ve ndrive yüklerken dahili bileşen yüklü uyarısı aldım .bu konu ile ilgili siteden arkadaşlar saolsunlar yardım ettiler ve sizin ndrive uyumlu yazılımınızı önerdiler ve bende yükledim.ndrive no pips.sis uygulamasını ndrive.sis dosyası ile değiştirdim program kuruldu programı çalıştırmak istediğimde ndrive yeni sürüm mevcut uyarısının ardından program kapanıyor.Bu konu ile ilgili yardımınız olabilirmi ?yada nerede hata yaptım acaba?Sonuç olarak ovi bulunduğum şehri desteklemediği için ovi kullanamıyorum ndrive çalışmıyor garmin yüklenmiyor sygic kullanışsız ve ben navigasyonsuz :)
    Şimdiden Teşekkürler...

Garmin yüklerken dahili bileşen hatası almanızın imkanı yok.Bu konuda size hiçbir şekilde yardım edemem.Bana anlamsız geldi.Çünki ; aynı CFW yi ben de kullanıyorum ve Garmin telefonumda sorunsuz olarak yüklü.Garmin i nasıl kuruyorsunuz?Garmin in kendi klasörlerini ilk olarak hafıza kartınıza atıp ondan sonra sis dosyasını çalıştırıyorsunuz değil mi ?Garmin kurulum ve register için @Reis-i Eagles kardeşimin sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

NDrive için ise Buradaki dosyayı - TIKLA iNDiR 29MB dosyayı indirdikten sonra RAR dosyasının içinden çıkan Ndrive klasörünü (sadece Ndrive klasörü) hafıza kartınıza kopyalamanız ve yine bu NDrive klasörü içindeki " NDrive_No_pips.sis " dosyasını çalıştırarark kurulum yapmanınz gerekmekte.NDrive register ve Türkiye haritası ( bu haritayı Ndrive-Maps içine kopyalayacaksınız) için yine @Reis-i Eagles kardeşimin sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
    Not : Kurulumdan önce Türkiye haritasını indirin ve Ndrive-Maps klasörü içine kaydedin.

http://www.reis-ieagles.com/
    @Reis-i Eagles kardeşimin sitesi-Üyelik gerektirmektedir.Üye olunuz.

• Bakıyorum da halâ bu CFW'lerden habersiz ve denemeyen arkadaşlar varmış

Yukarı
  • quote:

Bakıyorum da halâ bu CFW'lerden habersiz ve denemeyen arkadaşlar varmış

Yukarı

biri bir taş mi attı ne.allah kimseyi kimsenin diline düşürmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Yukarı

• quote:

quote:

quote:

Yukarı

Ne taşı ?
    Kime geldi olayı anlamadım ki?
    Murat5555 c6 fwlerini bilmiyor muymuş

• fatih abi ne diyim şimdi ilk aklıma geleni mi ikincisini mi ? :))
  • quote:

fatih abi ne diyim şimdi ilk aklıma geleni mi ikincisini mi ? :))

ilk akla gelen her zaman için en iyisidir.burdan olmazsa söyle PM açayım.
  • yapılanların hepsini uyguladım en sonunda pın sorusu gelmiyo onun yerine error veriyo
    error su:

WARNİNG!!!WARNİNG!!!WARNİNG!!!
    CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!!
    CONTİNUE ?

buna yardım edin .........
  • Aranızda hiç 5800 da C6FW si kurulu olupta servise veren oldumu ? garantide veya serviste sıkntı olurmu
  • Arkadaslar ya flaslama ile ilgili sorunum war kusra bakmayn forum okadar dolukı aramaya cesaretım yok :D
    telefonu bilgisayara kapalı olarak taktıtım işlemleri yaptım daha onceden de bır cok kez CFW yukledımç fakat bu sefer söyle bir hatayla karsı karsıyayım
    Flash dıorm evet dedıkten sonra press power on now yazısını gordgm anda basıorm telefona bilgisayardan usb takılı sesı (dıdıt :D) 1-2 sanıye ıcınde de usb cıkarıldı (dıdıdıt:D) sesi gelior oviyi kurdum kaldırdm. ınternetten driver falan ıdınrın yazıo bazı konularda onları ındırdım sysyem32/driver klasorune attım yok yıne olmuo yıne olmuo bu arada sıstemım wındows 7 ve bi cıhaz baglayınca otomatık wındows update ı arıyo onuda kapatamadım. yardımcı olmanızı dılıorm teskkr ederım herkes bu arada cfw için calısan herkesın emegıne saglık super ısler yapıolar
    Son bir sorum daha war Sunrise V1.3.2 3D kullanıorm kamera da fotograf cekıp sılerken : Kamera-Zaten Kulannıyor ve Webde vıdeo ızleyıp sılerken Web-zaten kullanıyor hatası alıorm nasıl bır cozumu wardır bunada degınırsenız sevınırm teskkler =)

• tamam arkdaslar :D flash sorununu hallettım :D kamerada flashla bırlıkte duzeldı sayılır 20 foto cektım 2 kere dedı :D
  • denemek lazım.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.