Şimdi Ara

5800 SMS olayı - Smiley atmak işkence.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 2 yıldır kullanıyorum bunla sms yazmak resmen işkence. Çok kullanmam ama arada lazım oluyor. Gülücük koyamıyorum mesela 2 saattir onu bunu aramam gerekiyor kısayol tuşu yok. İphone tarzı tek tık ile gülücük ekleyen ve yazıları balon şeklinde gösteren sms programı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 18 Nisan 2011; 23:22:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell
    Telefonu 2 yıldır kullanıyorum bunla sms yazmak resmen işkence. Çok kullanmam ama arada lazım oluyor. Gülücük koyamıyorum mesela 2 saattir onu bunu aramam gerekiyor kısayol tuşu yok. İphone tarzı tek tık ile gülücük ekleyen ve yazıları balon şeklinde gösteren sms programı varmı?

Telefonu yan çevirip tam klavye yaparsan daha kolay olabilir senin için belki? Normal alfasayısal klavyedede enüstte 3tire üstüste simgesini kullanarakta simge eklemene yardımcı olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Telefonu 2 yıldır kullanıyorum bunla sms yazmak resmen işkence. Çok kullanmam ama arada lazım oluyor. Gülücük koyamıyorum mesela 2 saattir onu bunu aramam gerekiyor kısayol tuşu yok. İphone tarzı tek tık ile gülücük ekleyen ve yazıları balon şeklinde gösteren sms programı varmı?

Telefonu yan çevirip tam klavye yaparsan daha kolay olabilir senin için belki? Normal alfasayısal klavyedede enüstte 3tire üstüste simgesini kullanarakta simge eklemene yardımcı olabilir...

+1
  • t9 açıkken 1 tuşuna iki kere basarsan gülücük koyar ardından yıldız yaparsan üzgün ifadesi belirir daha kolay böyle
  • otomatikte pek yazamıyorum program kullanan yokmu aramızda?
  • atma sende
  • Otobüste konuşamıyorum ama, mecbur atıyoruz :=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS olayı nedir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2 yılda nasıl alışamadın. Ben telefonu 6 ay falan kullandım takır takır yazıyorum mesajlarımı.
  • Sorun alışmakta değil zaten dokunmatik berbat, üstüne sertçe basa basa mesaj yazıyorum. Şimdilik t9 ile gülücük koymaya devam
  • Bu telefonun dokunmatiği malesef öyle, tırnakla basmak gerekiyor. Bu yüzden de basmatik diyorlar zaten...

quote:

Sorun alışmakta değil zaten dokunmatik berbat, üstüne sertçe basa basa mesaj yazıyorum. Şimdilik t9 ile gülücük koymaya devam
  • Seviyesi düşük terbiyesiz insanlara tüm söylediklerini aynen iade ederim...

quote:

@gokmay kalk git kendi telefonuna bas hem beyenmiyorsun hem buralarda ne cirit atıyorsun?telefon basmatikmiş,basmasını beceremeyene iyi basamasını öğretirim Laaaa pompaaa. Milllete bulaşıp tahrik etmeeee yoksa karakterimden VAZGEÇERİM SANA BAS....RIM
  • Smiley yapmamınn neresi işlence ya , 2 -3 nokta yaptın tamamdır yarım saniye sürmez. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay
    Seviyesi düşük terbiyesiz insanlara tüm söylediklerini aynen iade ederim...

quote:

@gokmay kalk git kendi telefonuna bas hem beyenmiyorsun hem buralarda ne cirit atıyorsun?telefon basmatikmiş,basmasını beceremeyene iyi basamasını öğretirim Laaaa pompaaa. Milllete bulaşıp tahrik etmeeee yoksa karakterimden VAZGEÇERİM SANA BAS....RIM

Çok boşsun ya....Boşşş insanı doldurmak zor zanaat ...Terbiyesizliğimi bi yana bırak sen de artık bu telefonu karalamayı BIRAK..
  • 3. parti uygulama yok mu sms için ? o tip programlarda olması lazım smiley falan.
  • kalemini kullanın....
  • free-isms'di adı sanırım. 5230da kullanırdım. iphone tarzı hoş bi uygulamadır
  • yan ekran klavyede swype kullanmayı deneyin. muhtemelen seveceksinizdir.
  • Yan ekran q klavyede hızlıca yazıyorum, gülücük de yapıyorum. Sorun yok.

• q klavyeye alismaya calisicagim. Hadi hayırlısı.
  • quote:

q klavyeye alismaya calisicagim. Hadi hayırlısı.

Bence q klavyeyle daha kolay. Numerik tuşlarla mesaj yazamam kesinlikle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.