Şimdi Ara

Beyler Iphone de Mesaj Yazarken Sözcük Sekmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herhangibir yerde bir mesaj yazarken eğer yanlış yazdığımız harf cümlenin ortasında ise bütün kelimeyi silip yeniden yazmamız gerekiyor. Ayarı falanmı var acaba ! Tek Iphonelerde bu eksi puanlık sorun var..

Paylaştığım resim tamamiyle hayal ürünü arkadaslar. Mesela Okul yazıcakken Okyl yazmısım. O yanlıs yazdığım şeyi silmek için tüm kelimeyi silmek zorunda kalıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basılı tutrak deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyütecle oluyor anladım kardesim ama zor gibi sanki.

Bu arada 21 gb boş hafızam var. 15 gb kadar düşürsem oyun falan yüklesem tel kasmaya başlarmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Büyütecle oluyor anladım kardesim ama zor gibi sanki.

Bu arada 21 gb boş hafızam var. 15 gb kadar düşürsem oyun falan yüklesem tel kasmaya başlarmı ?

Hayır.
  • Peki kardesim son sorum var. Benim parmaklarım büyük sankı klavye tuşlarını nasıl büyultebiliriz

• quote:

Peki kardesim son sorum var. Benim parmaklarım büyük sankı klavye tuşlarını nasıl büyultebiliriz

Klavye buyumuyo ama turkce klavye kullaniyosaniz turkce harfler sığsın diye biraz daha kücültmüsler tuşları.ben o yuzden turkce klavye kullanmıyorum.sizde oyle yapin isterseniz.azda olsa harfler buyuk oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

quote:

Peki kardesim son sorum var. Benim parmaklarım büyük sankı klavye tuşlarını nasıl büyultebiliriz

Klavye buyumuyo ama turkce klavye kullaniyosaniz turkce harfler sığsın diye biraz daha kücültmüsler tuşları.ben o yuzden turkce klavye kullanmıyorum.sizde oyle yapin isterseniz.azda olsa harfler buyuk oluyo

Sizin klavyeniz ne kardesim bende onu yapayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu şekil yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyan -- 10 Mart 2014; 1:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Bu şekil yapın

Ayarladim kardesim harbi klavyem buyudu. Ama buna alismak zaman alicak zor gibi geldi bana

• Yazi yazarken turkce karakter yazmaya calismakla ugrasmayin hic.aynen benim suan yaptigim gibi :)) nasil olsa yazdiginiz anlasilir olucak her turlu.illaki kullanmaniz gerekirsede harfin ustune basili tutup turkce harfi secersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.