Şimdi Ara

5800 MTP Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir bu forumu takip ediyorum.Yorumları okuyorum, CFW lere dikkat ediyorum.
    Hep birlikte telefona yapmadık şey bırakmadık zaten.

Geçen hafta bir CFW kurdum.Yanlış anlaşılmasın diye adını söylemeyeceğim.Çünkü sorunun CFW den kaynaklandığını sanmıyorum...

Sorunun OVI Suite in telefonumu kesinlikle görememesi.Kesinlikle diyorum çünkü ne yaptıysam tanıtamadım.Aylardır kullanıyorum telefonu.Onlarca kez flash attım,bilgisayarı formatladım, sürücüleri oviyi vs yi herşeyi tekrar kurdum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.İlk defa başıma geliyor.

CFW yi kurduktan sonra telefona hard format attım.Kabloyu pc ye ve telefona bağladım.Bütün sürücüler eksiksik yüklendi ancak 'MTP' sürücüsü kurulmamakta ısrar ediyor.

Windows 7 64 bit kullanıcısıyım.İnternette Daily de vs de heryerde arama yaptım.Denemediğim yöntem kalmadı ama yok bilgisayar telefonu tanımıyor.

En son buraya konu açmak aklıma geldi.Belki sizler yardım edebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme:

5800 SSS bölümündeki
    quote:

Telefonu depolama modunda bilgisayara bağlayın. Hafıza kartının içine girin.
    Private isimli klasörün içinde 10208913 isimli bir klasör varsa silin.
    USB kablosunu telefondan çıkarın. Telefonu bu defa pc suite modunda bilgisayara bağlayın.
    MTP aygıtının problemsizce kendiliğinden yüklenmesi gerekir.

çözümünü internettte okumuş ve hemen denemiştim. Ama sorunumu çözmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 30 Aralık 2010; 22:32:30 >

• Bendede ayni sorun isyerine aldigim yeni bilgisayarda var.. Ne yaptiysam MTP sorununu asamadim.. hatta sifir cihazla denedim yine ayni yani CFW le alakasi yok..
    Artik evdeki bilgisayara bisey olmasin diye dua ediyorum..
    Bir sey kaldi denemedigim o orjinal kisa kablo ile denemedi ondanda umudum yok yani..
  • Bu aygıt için çok araştırma yapmıştım. Ama bu aygıt JAFla kurulum yaparken otomatik yükleniyordu galiba. Öyle halletmiştim sorunu.
  • arkadaşlar bende de aynı sorun vardı bilgisayara format attıktan sonra ovi suiti kurdum telefonu bağladım bütün sürücüler kuruldu bir tek mtp device kurulmamıştı günlerce araştırdım burada da 5800 konusun yazdım private deki klasörü sildim nafile en son bi başka telefonla denedim onu bağladım bilgisayara zorla mtp device kuruldu şimdi sorunsuz girebiliyorum ben böyle yaptım denemekte fayda var....
  • Hmm başka bir telefonla bağlandı yani ? de ben şimdi başka bir 5800 nereden bulacağım :)

Gerçekten berbat bir sorun.
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA1903 -- 12 Ocak 2021; 22:10:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EA1903

Ben de aynı sorun olmuştu hafıza kartını çıkarıp telefonu pc suite modunda bağlayınca, mtp sürücüsü kuruldu..

Onuda denedim ama nafile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Ben de aynı sorun olmuştu hafıza kartını çıkarıp telefonu pc suite modunda bağlayınca, mtp sürücüsü kuruldu..

Onuda denedim ama nafile

Ben ilk defa MTP'yi Qt'yi kurduğumda görmüştüm,sağ alt tarafda MTP drive yükleniyo gibi bişi demişti,gayet sağlıklıda yüklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

quote:

Onuda denedim ama nafile

Ben ilk defa MTP'yi Qt'yi kurduğumda görmüştüm,sağ alt tarafda MTP drive yükleniyo gibi bişi demişti,gayet sağlıklıda yüklendi.

İşte o bende başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bir çok kişi aynı sorundan şikayetçi.Eliminsekizi mi kursam

(Bu arada CFW konunda bir şey sormuştum.Orada cevaplayabilir misin ? )

____

Canımı sıktı bu iş.Ovi görmüyor telefonuya :S
    Sanal windows kurupmu denesemki .Pff

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onuda denedim ama nafile

İşte o bende başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bir çok kişi aynı sorundan şikayetçi.Eliminsekizi mi kursam

(Bu arada CFW konunda bir şey sormuştum.Orada cevaplayabilir misin ? )

____

Canımı sıktı bu iş.Ovi görmüyor telefonuya :S
    Sanal windows kurupmu denesemki .Pff

soru göremedim yukarda

Edit:bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 31 Aralık 2010; 2:17:35 >

• Pfff kimse bilmiyor mu çözümü
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:53:41 >
  • Bunlar kurulu gözüküyormu?

5800 MTP Driver Sorunu
  • quote:

Bunlar kurulu gözüküyormu?

MTP ler kurulamıyor.
    C6-00 vb lerin tamamı kurulu.
  • Benimde başıma birşey geldi. Aygıt yöneticisinde Wireless Comunication Devices olarak gözüküyor bütün sürücüleri ancak ne yaptıysam ne denediysem telefonu ne OVI ne de PC Suite'e tanıtamadım. USB kablosun takın kısmında bekliyor ancak telefonu tanımıyor. Format atmadan düzeltebileceğim bir çözüm yolu bilen var mı? Windows 7 64 bit kullanıyorum. Sorun yazılımdan kaynaklı değil, işlemlerimi yapıp OVI Suite 3.0'ı kurmuştum üstüne SIS dosyası kurmuştum telefona USB'den OVI üzerinden ancak sabah kalktığımda tanımaz oldu. Hiçbir şekilde tanımıyor. Varmı çözüm yolu? Driverlardan olduğunu tahmin ediyorum sürücülerin tam listesi elimde yok.
  • Adam gibi sürücü yedekleme programı varsa,yedekleyip atarım,siz geri yükleme yaparsınız ? Mübarek benim xp lite affetmiyor hiç birşeyi 250 mb ama canavar gibi
  • quote:

Adam gibi sürücü yedekleme programı varsa,yedekleyip atarım,siz geri yükleme yaparsınız ? Mübarek benim xp lite affetmiyor hiç birşeyi 250 mb ama canavar gibi

http://www.driver-soft.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Adam gibi sürücü yedekleme programı varsa,yedekleyip atarım,siz geri yükleme yaparsınız ? Mübarek benim xp lite affetmiyor hiç birşeyi 250 mb ama canavar gibi

http://www.driver-soft.com/

Buy now dyor

• quote:

Benimde başıma birşey geldi. Aygıt yöneticisinde Wireless Comunication Devices olarak gözüküyor bütün sürücüleri ancak ne yaptıysam ne denediysem telefonu ne OVI ne de PC Suite'e tanıtamadım. USB kablosun takın kısmında bekliyor ancak telefonu tanımıyor. Format atmadan düzeltebileceğim bir çözüm yolu bilen var mı? Windows 7 64 bit kullanıyorum. Sorun yazılımdan kaynaklı değil, işlemlerimi yapıp OVI Suite 3.0'ı kurmuştum üstüne SIS dosyası kurmuştum telefona USB'den OVI üzerinden ancak sabah kalktığımda tanımaz oldu. Hiçbir şekilde tanımıyor. Varmı çözüm yolu? Driverlardan olduğunu tahmin ediyorum sürücülerin tam listesi elimde yok.

Aynısı bende de oluyor işte. MTP hariç bütün sürücüler kurulu. Telefonu görmüyor PC. Haliyle bende MTP den kaynaklanıyor diye düşündüm.

Soneday yedeklersen iyi olur tamam ama o sürücüler XP için olacak.Wİn7 64 bite uyumlu çalışmaz gibi geliyor ?

• quote:

quote:

Benimde başıma birşey geldi. Aygıt yöneticisinde Wireless Comunication Devices olarak gözüküyor bütün sürücüleri ancak ne yaptıysam ne denediysem telefonu ne OVI ne de PC Suite'e tanıtamadım. USB kablosun takın kısmında bekliyor ancak telefonu tanımıyor. Format atmadan düzeltebileceğim bir çözüm yolu bilen var mı? Windows 7 64 bit kullanıyorum. Sorun yazılımdan kaynaklı değil, işlemlerimi yapıp OVI Suite 3.0'ı kurmuştum üstüne SIS dosyası kurmuştum telefona USB'den OVI üzerinden ancak sabah kalktığımda tanımaz oldu. Hiçbir şekilde tanımıyor. Varmı çözüm yolu? Driverlardan olduğunu tahmin ediyorum sürücülerin tam listesi elimde yok.

Aynısı bende de oluyor işte. MTP hariç bütün sürücüler kurulu. Telefonu görmüyor PC. Haliyle bende MTP den kaynaklanıyor diye düşündüm.

Soneday yedeklersen iyi olur tamam ama o sürücüler XP için olacak.Wİn7 64 bite uyumlu çalışmaz gibi geliyor ?

32 bit olsa hadi belki diyebiliriz ama 64 bit imkansız sanırım ve mtp ile ilgisi olmaması lazım bana göre...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.