Şimdi Ara

5800 buldugunuz ilginc yonler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonlarını yeni alanlar için çok güzel bilgiler hepinize teşekkürler
  • benim bi sorum olacaktı
    telefon - rehber
    kısayol seçeneklerini değiştirmek mümkünmüdür acaba? böyle bi seçenek varmıdır ?
    varsa nasıldır ki yoksa sallayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitnaons

benim bi sorum olacaktı
    telefon - rehber
    kısayol seçeneklerini değiştirmek mümkünmüdür acaba? böyle bi seçenek varmıdır ?
    varsa nasıldır ki yoksa sallayın

benımde merak ettıgım bir soru
  • Eğer onlar değişiyo olsaydı zaten süper olurdu benimde merak ettiğim 5530'un Ev ekranı çok çok güzel ekranda müzik menüsü kısayollar vs. dolu dolu olmuiş 5800'de 4 tane kısayol koyabiliyosunuz ve müzik değiştirmek için medya tuşu / müzik / ileri 3 hareketle gitmek gerekiyor üstelik tuşları açmakta cabası benim diyeceğim acaba 5530'un yazılımı 5800 uymazmı yada uyduralamazmı??? :D
  • Püf noktası sayarmısınız bilmem ama telefonun rehberini telefon hafızası yerine sim kart hafızası olarak kullanabiliyoruz ben bunu gördüğümde daha önceki symbian telefonlarda görmediim bi özellik olduğu için şaşırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Eğer onlar değişiyo olsaydı zaten süper olurdu benimde merak ettiğim 5530'un Ev ekranı çok çok güzel ekranda müzik menüsü kısayollar vs. dolu dolu olmuiş 5800'de 4 tane kısayol koyabiliyosunuz ve müzik değiştirmek için medya tuşu / müzik / ileri 3 hareketle gitmek gerekiyor üstelik tuşları açmakta cabası benim diyeceğim acaba 5530'un yazılımı 5800 uymazmı yada uyduralamazmı??? :D

o dedikleriniz inşallah v40 sürümü ile olacak hep birlikte dua edelim :)
  • İnşallah
  • xpressmuzik yanına dokununca yukardan menu ınıyor ben yenı kesfettım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNKAAR

quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Eğer onlar değişiyo olsaydı zaten süper olurdu benimde merak ettiğim 5530'un Ev ekranı çok çok güzel ekranda müzik menüsü kısayollar vs. dolu dolu olmuiş 5800'de 4 tane kısayol koyabiliyosunuz ve müzik değiştirmek için medya tuşu / müzik / ileri 3 hareketle gitmek gerekiyor üstelik tuşları açmakta cabası benim diyeceğim acaba 5530'un yazılımı 5800 uymazmı yada uyduralamazmı??? :D

o dedikleriniz inşallah v40 sürümü ile olacak hep birlikte dua edelim :)

bakalım tum dualarımız v40 sürümü cıkması.İnş nokia bize bir yılbaşı hediyesi verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Bunlar gizli şeler değil ki be usta :)

Güzeldi :D
  • Nokia'nın 5800 için orjinal bi forumu olsada orada imza kampanyası falan yapsak keşke v40 için belki işe yarardı :D DH olarak yapsak işe yararmı acaba
  • İlginç olmasa da işinize yarayabilecek şeyler ;

5800 Gizli kodlar , bir kısmını denedim bazılarını denemedim dikkatli olmak gerekir !

http://symbianapplications.info/tr/nokia-secret-codes/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞUHAN

İlginç olmasa da işinize yarayabilecek şeyler ;

5800 Gizli kodlar , bir kısmını denedim bazılarını denemedim dikkatli olmak gerekir !

http://symbianapplications.info/tr/nokia-secret-codes/

Güzel bilgi gibi gözüküyor bi kopyalayım dökümanlarımın arasına ama riskli yinede belki bigün lazım olur :D teşekkürler bu arada
  • size bir kod yazayım:

*#bumm10#

bunu yazınca telefon 10 saniye içinde kendini imha ediyor, oradaki 10 değeri değişkendir istediğiniz saniyeyi yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUNKAAR

size bir kod yazayım:

*#bumm10#

bunu yazınca telefon 10 saniye içinde kendini imha ediyor, oradaki 10 değeri değişkendir istediğiniz saniyeyi yazabilirsiniz.

Denedim çalışıyor teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasircetinkaya

ev ekranı nı bilmeyenimiz yoktur.kısayollar falan vs.
    Eğer sağ elinizde kalem varken menü tuşuna basmak zor geliyorsa menü tuşunu kısayollara atayabilirsiniz.

yanlız bu fonksiyon atamaları,özellikle de elzem olan menü kısayolu rehber çubuğu temasını kullanırken yapılamıyor galiba? ancak kısayol teması kullanımı seçilirse diye biliyorum..yanlışmıyım? ben rehber çubuğu teması aktifken menü ikonunu homescreende nasıl görebilirm?
  • Nedense tasarımı çok güzel geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x
    Nedense tasarımı çok güzel geliyor

telefonun tasarimimi?
  • bence tasarımı biraz kaba olmuş yazılım vs güzel ancak dışı kaba daha sade ve daha güzel yapabilirlerdi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 31 Aralık 2009; 21:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Nedense tasarımı çok güzel geliyor

Gerçekten ilginç bi özellik :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.