Şimdi Ara

5800 buldugunuz ilginc yonler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesaj yazarken kime kısmına sadece ismi de yazsanız gönderirken yazdıgınız metne uygun kişiler geliyor ekrana
  • Arkadaşlar püf noktası değil ama V.40 ta gelen bi özellik Ev ekranı temasını Rehber kısayol olarak seçtiğimizde altta eski nokia tarzı telefon rehber oluyor ama temel ve kısayol'da eski kutu şeklinde çıkıyor keşke öyle olsa sırf onları öyle kullanmak için rehber çubuğu yer kaplıyor ev ekranında
  • Ayarlar/telefon/ses komutları deyin neyi değiştirmek isterseniz seçenkerlerden komut değiştir deyin istediğnizi yazın :D:D
    ben rehberdeki arkadaşlara eski telefonda komut ekliyordum yav...k deyince mustafa kankamı arıyordu öle bişiler yapabilirsiniz..
    sınıfta felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ayarlar/telefon/ses komutları deyin neyi değiştirmek isterseniz seçenkerlerden komut değiştir deyin istediğnizi yazın :D:D
    ben rehberdeki arkadaşlara eski telefonda komut ekliyordum yav...k deyince mustafa kankamı arıyordu öle bişiler yapabilirsiniz..
    sınıfta felan

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ayarlar/telefon/ses komutları deyin neyi değiştirmek isterseniz seçenkerlerden komut değiştir deyin istediğnizi yazın :D:D
    sınıfta felan

biz türklerde herşeyi kötüye kullanma var napalım insan işte muzurluk yapmadan duramıyor

• cogumuzun bıldıği gibi telefon uzaktan kılıtlenebılıyor bunuda kımse paylaşmamıs ben paylaşayım bari.guvenlık ayarlarında en alt tarafta uzaktan kapama dıye bı secenek war gırdıgımızde msj soruyor orneğin kapana bilirsin yazdıgınızda kod ıstıyor telefonun kılıt kodunu gırınce aktıff hale gelıyor.baska bı telefondan kapana bilirsin yazıp kendı telefonuza msj cekersenız msj ulasınca telefon kılıtlenıyor kod ıstıyor.kod acılmaınca telefon kullanılamıyor.ve karsı tarafada yanı gonderdıgınz msj telefonuna bılgı msj gelıo telefon kılıtlendı dıye bazı telefonlara ıse kılıtlendıgını soyluyor ve nerelerı kılıtledıgınıde soyluyor mesela hafıza kartı falan kılıtlenı dıye.bu ozellıgı bence cok gusel yonlerınden biri
  • Rehberde iken kalem ile herhangi bir isme tıkladığınızda bir daire oluşuyor ve karşısınıza kartvizit yolla, sil ve kopyala seçenekleri çıkıyor . Pek önemli bir özellik değil ama daire oluşumu çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

cogumuzun bıldıği gibi telefon uzaktan kılıtlenebılıyor bunuda kımse paylaşmamıs ben paylaşayım bari.guvenlık ayarlarında en alt tarafta uzaktan kapama dıye bı secenek war gırdıgımızde msj soruyor orneğin kapana bilirsin yazdıgınızda kod ıstıyor telefonun kılıt kodunu gırınce aktıff hale gelıyor.baska bı telefondan kapana bilirsin yazıp kendı telefonuza msj cekersenız msj ulasınca telefon kılıtlenıyor kod ıstıyor.kod acılmaınca telefon kullanılamıyor.ve karsı tarafada yanı gonderdıgınz msj telefonuna bılgı msj gelıo telefon kılıtlendı dıye bazı telefonlara ıse kılıtlendıgını soyluyor ve nerelerı kılıtledıgınıde soyluyor mesela hafıza kartı falan kılıtlenı dıye.bu ozellıgı bence cok gusel yonlerınden biri

evet söylemeyi unutmuşum başka bi kaç telefonda daha görmüştüm ama ilk defa bir symbianda görüyorum bu özelliği...

• Diğer telefonlarda da vardır muhakkak, belki bilmeyen vardır diye yazayım.

Telefonu bluetooth üzerinden PC Suit'e bağlıyorum, buluetoottan PC'nin bluetoot'unu telefona eşleşmiş cihaz olarak ayarlıyorum, sonra yetkili olarak atıyorum. Telefon isterse benden 5 metre uzakta olsun mesaj geldiğinde sağ altta "mesaj geldi" yazısı çıkıyor,mesajı okuyorum,sonra mesajı cevaplayıp gönderebiliyorumyorum.

Böylece mesaj geldiğinde pcden okuyabiliyorum, klavyemle rahat rahat mesaj yazıp rahat rahat gönderiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Diğer telefonlarda da vardır muhakkak, belki bilmeyen vardır diye yazayım.

Telefonu bluetooth üzerinden PC Suit'e bağlıyorum, buluetoottan PC'nin bluetoot'unu telefona eşleşmiş cihaz olarak ayarlıyorum, sonra yetkili olarak atıyorum. Telefon isterse benden 5 metre uzakta olsun mesaj geldiğinde sağ altta "mesaj geldi" yazısı çıkıyor,mesajı okuyorum,sonra mesajı cevaplayıp gönderebiliyorumyorum.

Böylece mesaj geldiğinde pcden okuyabiliyorum, klavyemle rahat rahat mesaj yazıp rahat rahat gönderiyorum.

bu özelligi ben kablo ile kullanıyorum yine çok faydasını görüyorum çok rahat oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.