Şimdi Ara

5800/5230 arasında kaldım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta telefon alıcam fakat bu iki telefon arasında kaldım. forumda 5800 ile ilgili o kadar sorun yazılmışki o yüzden 5800 a güvenemiyorum habire servise vereceksem olmazki çünkü eskiden başım çok yanmıştı bu teknik servislerle o yüzden alacaksam sağlam olsun diyorum ama bu işlerde tamamen şans işi işte güven olmuyor.şimdi ben 5230 almayı planlıyordum ama 5800 ı görünce 100 daha biriktirip 5800 alırım diye düşünmeye başladım.fakat işte çoğu kişinin dert ettiği v40 güncellemesi sonrası resetlemeler falan bu tarz sorunlar beni tedirgin ediyor sizce hangisini almalıyım.

• Monte ve Lindy'e de bakın.
  • İlk önce konu açmadan forumu araştırırsanız sevinirim böyle en az 10 tane konu vardır.5230-5800 karşılaştırmaları yapılan.
    Sorduğun soruya gelince karşılaştırdığın telefonları yakında yada uzaktan alakası olmadığını önceden bilmende fayda var. v40 yaptım ben herhangi bir sorun yok telefonda ama içimde kalır diyorsan telefon v31 geliyor v40 yaptırmazsın. bence 5800 al 5230 u düşünme bile.
  • quote:

Monte ve Lindy'e de bakın.

samsung hiç kullanmadım lindy ve monteye baktım ama bana göre değiller ya nokia'dan şaşmam ben.
    quote:

Orijinalden alıntı: alfastarx

İlk önce konu açmadan forumu araştırırsanız sevinirim böyle en az 10 tane konu vardır.5230-5800 karşılaştırmaları yapılan.
    Sorduğun soruya gelince karşılaştırdığın telefonları yakında yada uzaktan alakası olmadığını önceden bilmende fayda var. v40 yaptım ben herhangi bir sorun yok telefonda ama içimde kalır diyorsan telefon v31 geliyor v40 yaptırmazsın. bence 5800 al 5230 u düşünme bile.

peki güvenilirlik açışından nerden almamı tavsiye edersiniz.??
  • 5800 almalısın
  • Güvenirlilik derken neyi kastettiğini anlamadım. Nokia shoplardan vatan bilgisayar gibi yerlerden veya herhangi bir avea vodafone bayilerinden alabilirsin.
  • Nokia'dan şaşmam mantığını anlayamıyorum.

Ben de bir Nokia kullanıcısıyım ama X markada daha iyi bir model görürsem neden satın almayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Nokia'dan şaşmam mantığını anlayamıyorum.

Ben de bir Nokia kullanıcısıyım ama X markada daha iyi bir model görürsem neden satın almayım?

Tabiki öyle ben sony ericcson kullanıyordum hep ama 5800 ı görünce nokia aldım. ama o monteyi falan inceledim açıkçası çok da iç açıcı gelmedi bana.
  • Herkesin beklentisi farklı olabilir, Samsung'un dokunmatik modelleri çok tutuldu.
    Bana göre de güzel modeller üretiyorlar, özellikle kapasitif ekran kullanmaları en büyük artıları.
    Resistif olarak Cookie kullandım, ne kadar alışırsanız alışın bazen algılamada problem oluyordu. (Kullanıcı ile ilgili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Nokia'dan şaşmam mantığını anlayamıyorum.

yani ne biliyim nokia işte.sağlamlık olsun,kalite olsun kendini belli ediyor.
  • Hocam marka önemli haklısın da bağlanıp kalmamak lazım. Önyargısız karşılaştırıp tercih yapmak en doğrusu.
  • 5530 al dostum 50 daha biriktir odaha güzel
  • 5800 al bence
  • tamam kararımı verdim eğer biraz daha sabredebilirsem 5800 alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.