Şimdi Ara

58.000₺-63.000₺ Bütçeye 7 kişilik MPV&SUV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aile arabası olarak bakıyorum. 7 kişilik olmasi gerekiyor. Arkadaşlar İle dolusup bir yere gidilebilmeli. Arac büyük olacağı icin cam tavan yahut sunroof kesinlikle olmalı. Dizel otomatik ilk tercihim. Şanzıman problem yaratmasın yeterli. Manuel de olabilir önemli değil.

Aklıma gelen araçlar C4 Grand Picasso ve Grand C-Max.

63 bin liraya kadar esneyebilirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 15 Nisan 2017; 9:9:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500L Living eklenebilir 7 kişilik sunroof olan bulunur mu bilemem

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yarisi-pesin-yarisi-taksitle-7-kisilik-500l-413504453/detay

bütceyi biraz aşıyor ama örnek olarak atayım pazarlık payı yüksek olur heralde bu arabalar çok hızlı gitmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    1.3 beni katil eder hocam. 1.6 olanlarının uzun olanlari da bütçeyi asıyor maalesef.

• İki araçta 7 kişilik olmalarına karşın 3. Sıra koltuk daha cok cocuklar için biçilmil kaftan.

Bu arada picasso sahibiyim.

Cmax yerine picasso daha ön planlada olacaktır sundugu imkanlat dahilinde.

Bütçeniz dahilinde cok fazla secenek çıkmayabilir.

Bütçeyi yukarıya alabilirseniz xtrail (eski kasaya bakın derim)

• SUV olarak Captiva bakılabilir. Yoksa Picasso, Verso veya Scenic.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Picasso sahibi bulmuş iken sorayım. Şanzımanin kronik sorunları var mi hocam? Bildiğim kadarıyla E-hdi motora 2012 sonrası mi geçildi?Ne zaman makyajlandi peki?

• Peugeot 5008

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90.000₺ Araç Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Onun otomatiğini merak ediyorum. Sorunlu diyenler vardı. Elemiştim o yüzden. Detaylı araştırmak lazım

• Alternatif olarak S-Max ve Galaxy var ama problem acar gibime geliyor. Bir de temiz ve uygununu bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Onun otomatiğini merak ediyorum. Sorunlu diyenler vardı. Elemiştim o yüzden. Detaylı araştırmak lazım

Tüm psa da kullanılan yarı otomatik işte C4 Picasso da yine aynı şanzıman.Problemsiz ama ilk viteslerde geçişleri hissettiriyor işte hocam ayağın alışınca sarsıntı bile olmaz. @Panthér abi yarı otomatik C4 cactus kullanıyor şanzıman aynı fikir verebilir bence

Bosver sarsıntıyı onu ben hallederim

Edc gibi 7.000₺ masraf çıkarma,dsg gibi yolda bırakma sorunları olmasin yeterli :)

• quote:

Bosver sarsıntıyı onu ben hallederim

Edc gibi 7.000₺ masraf çıkarma,dsg gibi yolda bırakma sorunları olmasin yeterli :)

Öyle birşey yokki Kullanıma bağlı baskı balatası değişiyor oda maks serviste işçilik dahil 500-600 TL dır.70-100 bin km civarı gittiğini okudum

Sehir efsanesi mi yanı? Forumda 7000₺ masraf çıkardı diyenler vardı. Suan bende edc kullanıyorum cok şükür masraf çıkarmadı 125 bini geçtim üstelik

• Fiat 500l derim.

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Şanzuman ile ilgili kronik sorunu bulunmuyor.Tam otomatik olmadığından baskı balata değişimi yapılıyor.

2011 makyaj yapıldı e hdi 2012 yılında arkada c4 logosunun altında yazar e hdi seklinde.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Hocam peki trim sesi var mi araçta? Süspansiyon konfor filan nasıl?

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Trim sesi falan yok ben aracımda karşılaşmadım.Konfor olarak gayet başarılı bir araç kendi segmentinde.

Sürüşü çok keyifli benim için ön camın panoromik olması ayrıcalık katıyor.

Cam tavan ve tavan yüksekliği nedeniyle ferahlık hissiyatı cok yüksek.

Ek olarak GP ile geniş yelpazeli forum başlığınıda bulabilirsiniz DH de aracın cıktığı tarihden bu tarafa aktif konu başlığı.

Aklınıza takılan birsey varsa kesinlikle baslıkta bulursunuz.

• Grand C max diyeceğim ama temizi için bütçeyi biraz daha yukarı taşmak lazım gibi. artısı manuel vites dert açmaz.

Daha uyguna S-max bulunur da yüksek km olur.

5008 e-hdi bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Tüm psa da kullanılan yarı otomatik işte C4 Picasso da yine aynı şanzıman.Problemsiz ama ilk viteslerde geçişleri hissettiriyor işte hocam ayağın alışınca sarsıntı bile olmaz. @Panthér abi yarı otomatik C4 cactus kullanıyor şanzıman aynı fikir verebilir bence

MCP ve ETG aynı şanzıman koduna mı sahip bilemiyorum? araştırmadım. Ama ETG MCP'den daha iyi geçişlere ve daha az sarsıntıya sahip, yazılımı daha iyi.

Öyle bilinen bir "kronik" arızası yok. Ama her araçta olabilecek arızaların çıkması da normaldir. Hele hele 2. elde alınan araçlarda her zaman risk mevcut, sıkıntı çıkma ihtimali her markada var.

Yarı otomatikler manuel şanzımandan devşirme olduğu için baskı balata değişimi gerekebilir, çıkabilecek masraf odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

MCP ve ETG aynı şanzıman koduna mı sahip bilemiyorum? araştırmadım. Ama ETG MCP'den daha iyi geçişlere ve daha az sarsıntıya sahip, yazılımı daha iyi.

Öyle bilinen bir "kronik" arızası yok. Ama her araçta olabilecek arızaların çıkması da normaldir. Hele hele 2. elde alınan araçlarda her zaman risk mevcut, sıkıntı çıkma ihtimali her markada var.

Yarı otomatikler manuel şanzımandan devşirme olduğu için baskı balata değişimi gerekebilir, çıkabilecek masraf odur.

Aynı yıllarda kullanılan şanzımanlar iki markada da tamamen aynı biliyorum abi ancak modellere göre güncelleştirmeler, iyileştirmeler yapılmış tabi yine bazı modeller 5 ileri bazıları 6 ileri C5 teki mcp ile makyajsız 508 deki etg6 şanzımanın tamamen aynı olduğunu yabancı bir forumda okumuştum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.