Şimdi Ara

5750 siparis edildi oyun hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • h.b da dan his hd 5750 siparis ettm 211 tl kargo dahil yanında dirt 2 ile geliyor...
    nelere dikkat etmem gerekir ilk ekran kartı alışım psu 400 watt casper marka psuda pci-exp 6 pin güc cıkısı yok ama bi aparat var onla alabiliyorum sizce bu psu yetermi islemcim pentium D 3.00 GHZ

sizce işlemciyi hiz aşırtmalımıyım işlemci alacak param yok simdilik...

3 gb ddr2 667 mhz ram var yeter herhalde

dx11 destekli oyun tavsiyeleriniz neler...

son bi soru daha windows 7 32 bit mi kurayım 64 bit mi??? 32 bit ile bu karttan tam verim alırmıyım

• 3 gb ram varsa 32 bit win7 kalsın.

400W casper PSU kuvvetle muhtemel o karta yetecektir.

PentiumD işlemciyi oc etmekle uğraşmayın, zaten çok bir fayda getireceğini sanmam. Pek OC işlemcisi değildir.
  • 32 bit hangi versiyonunu kurayım onları ultimate falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

32 bit hangi versiyonunu kurayım onları ultimate falan var

Yeni kuracaksanız 64 bit kurun. Ben ultimate kullanıyorum.
  • ne fark var 64 bir ile 32 bit yalnız işlemcim pentium D
  • 64 bit işlemcilere çalışır senin p4 64 bit değil 64 bitin yararı 4 gb ram görebilmek için
  • 32 bit ile 64 bit arasında fark var tabiki..

şöyle

32 bit bir işlemci ve işletim sistemi ile saniyede 32 adet 1 ve 0 hesaplanması dır.. ama 64 bit ve işletim sistemi ve işlemci ile 1 saninede 64 tane 1.ve 0 matematik hesabını yapar yani 32 kat daha hızlıdır aslında... tabiki günümüz uygulamalar 32 bit olduğu için çok az 64 bit uygulama olduğu için bu hızı tam anlamıyla alamıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemcim 64 bit desteklemiyor pentium D
  • pers. aldım hala daha tedarikde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

32 bit ile 64 bit arasında fark var tabiki..

şöyle

32 bit bir işlemci ve işletim sistemi ile saniyede 32 adet 1 ve 0 hesaplanması dır.. ama 64 bit ve işletim sistemi ve işlemci ile 1 saninede 64 tane 1.ve 0 matematik hesabını yapar yani 32 kat daha hızlıdır aslında... tabiki günümüz uygulamalar 32 bit olduğu için çok az 64 bit uygulama olduğu için bu hızı tam anlamıyla alamıyoruz.

dostum yanlış biliyorsun 32 veya 64 işlemcinin haberleşme şifreleridir işlemci 0 1 leri transistör kullanır işlemci bunların hepsii birleştiri ve 32 veya 64 bitlik alfebeyle ( abc 123 ?=)(&% vb gibi ) anakarta aktarır
  • Bu 64 bit olayi zamaninda kafama cok takildi ayni sistemimde ayni 2 ayni hardiske 32 ve64 bit kurdum
    ayni oyun ayarlarinda yaptigim oyun testlerinde crysis warhead da ayni ayarlarda 5 fps just caos da 7 fps fazla aldim

en azindan 4-5 fps 64 bitte fazla aliniyor
    tabi her kart 4-5 fps fark eedecek diye bir sey yok ben bu testleri gtx580 ile yapmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekmanci -- 17 Nisan 2011; 10:43:43 >
  • olsun 32 bit kurayım ya sorun falan cıkar fps ile işim yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.