Şimdi Ara

´´57 yaşındaki Anıtkabir’in bilinmeyenleri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sabahlara kadar uyumam , Ankara'yı beklerim. Şafak sökünce dalarım uykuya , bilirim ki İsmet (İnönü) uyanmıştır artık. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

"Sabahlara kadar uyumam , Ankara'yı beklerim. Şafak sökünce dalarım uykuya , bilirim ki İsmet (İnönü) uyanmıştır artık. Mustafa Kemal ATATÜRK

vay beee
  • atatürk mu kıtası, atlantis,eski mısır,hindistan,antik maya ve güney amerika medeniyetleri ile ilgili birçok araştırma yaptırdı ve gelen raporların en önemli bölümü hala kayıp ama şu bir gerçek güneş dil teorisi tamamen haklı

türklerin kökeni ile ilgili birçok araştımalar yaptırdı ama bunlardan çok azımız haberdar...
  • atatürk anıttepe de değil, atatürk orman çiftliğine gömülmek istemiş zaten anıtkabir de istememiş üstü açık bir mezar istemiş
    http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=164581
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

TSKnın sitesinde Mithat Aydının Trabzon milletvekili oldugu yazıyor..
    acaba hangi partiden ki Chp mi Dp mi

anıtkabir in olduğu rasattepe, mithat aydının önerisiymiş ve 1939 da bedeli ödenerek kamulaştırılmış, 1939 dp olmadığı için chp milletvekili olduğu çıkıyor ortaya
  • Tüylerim her girişmde diken diken olur.
    O kapıda nöbet tutmayı istemişimdir hep. ATA mın başını beklemeyi.
  • Aslanlı yolun bir anlamı olduğunu daha yeni öğreniyorum çok teşekkürler
  • harika bir paylaşım dostum emegine sağlık teşekkürler
  • buraya bu satırları yazabilecek büyüklükteki her türk evladının görmüş olması gereken bir yer.. şu devirde ankaraya gelip anıtkabire gitmek çok zor bişey değil.. Görmediyseniz kesinlikle ilk yapılacaklar listesine burayı koyun.!!
  • Güzel paylaşım
  • Teşekkür ederim ömer hocam. Bazı yorumlarda gördüğün gibi yeni nesilin biraz bilgilendirmeye ihtiyacı var. Çok cahiller, çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

´´57 yaşındaki Anıtkabir’in bilinmeyenleri.

Asalet abidesi tamamen bir insana giydikleri bu kadar mı yakışır bu kadar mı yakışıklı olur. Sonsuz sevgilerle ATAM...
  • En son; 17 sene evvel Ankara'ya gittiğimde ziyaret etmiştim.. Gerçekten çok muhteşem bir anıt..
    Ata'mızın Ruhu Şad olsun...
  • Çok güzel paylaşım.Teşekkürler.
  • grup olarak gidildiğinde anıtkabir komutlanlığı rehber veriyobir donanımhaber etkinliği olarak gidilebilir aslında. bu bilgilerin çoğunu anlatmıştı çok güzel bi turdu. rehberle gezmek daha bi başka oluyo
  • 2 kere gitmek nasip oldu.Her gittiğimde başka duygular yaşadım.
    Bu sene gittiğimde bir daha gitmek istiyorum.Gerçekten mükemmel.
    Allah herkese nasip etsin gitmeyi.
  • Güzel konu olmuş. Bilgier için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

Asalet abidesi tamamen bir insana giydikleri bu kadar mı yakışır bu kadar mı yakışıklı olur. Sonsuz sevgilerle ATAM...

bir insan bu kadar mı karizmatik olur..ATAM İZİNDEYİZ !
    bilgiler çok yararlı çok anlamlı teşekkürler..

• Ankara'da yaşadığım için sıkça ziyarte etme şerefine nail oluyorum .
    Gerçekten hem mimari hem de manevi açıdan doygunluğa ulaştığınız bir yer .
    Özellikle Milli bayramlarda inanılmaz oluyor.
    Askerlerin nöbet değişimi , senkronize hareketleri , Ata'mızın eşyaları vs vs.
    Ancak geçtiğimiz sene Aktütün karakol baskınında verilen 9 şehit haberinin ulaşmasından sonra Antkabir tıklım tıklımdı.İnanılmaz bir atmosfer .Nöbet tutan askerlerin gözyaşlarına hep beraber eşlik ettik.
    İlk defa o zaman gördüm nöbetçi askerlerin göz kırptıklarını.
    Hatta nöbetçi askerin gözyaşını silen bir teyzemin fotografı sıkça basına yansımıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMeanMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

bir insan bu kadar mı karizmatik olur..ATAM İZİNDEYİZ !
    bilgiler çok yararlı çok anlamlı teşekkürler..

Birde şu sigara olmasaydı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.