Şimdi Ara

56K İle Yazabileceğim Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tıp veya diş hekimliği için geçen sene 66binden mezuna kalmıştım. Ama maalesef bu sene de istediğim gibi olmadı.
    Sağlık alanı istediğim için özel diş hekimliği, özel eczacılık fakültesi ya da devlet veterinerlik, diyetisyenlik, fizyoterapistlik arasında tercih yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum.
    Mühendislik fakültesi tercih edeceksem de iyi bir üniversite olması her zaman daha iyi diyorlar bu nedenle bilgisayar, endüstri mühendisliği yazarsam çok iyi bir üniversite olmuyor. İyi bir üniversite olarak Çevre ve Jeoloji Müh. Oluyor(ODTÜ) Ama iş imkanı var mı bilmiyorum.
    Kafam çok karışık mezun olduğumda işsiz kalmak istemiyorum ve maaşım da okuduğum yıllara değsin istiyorum. Böyle bir bölüm arıyorum.
    Özel üniversite yazıp yatay geçiş yapsam mı diye düşündüm ama bu zor diyorlar bu konuyu düşünmeli miyim bilmiyorum. Ya da özel üniversitede bölümün ilk 3 öğrencisine falan tam burs veriyorlarmış ki bu benim için zor gibi duruyor.
    Hayvanları seviyorum ama yabani hayvanlardan korkuyorum bu korkumu yenebilir miyim bilmiyorum. Yenebileceğime inanmak istiyorum.
    Diyetisyenlik için iş imkanı yok deniyor ama önü açık diyenler de var kime inanacağımı şaşırdım aslında sevebileceğim bir meslek olduğunu düşündüm ama işsiz kalmak da istemiyorum. Okulda kalıp hocalık yapabilirim.
    İçimden bir ses tekrar üniversite sınavına hazırlansam mı diyor ama zaten çok büyük bir fark atamadım geçen seneye göre ve beni düşüren asıl sınav TYT olduğu için TYT geliştirebileceğimi sanmıyorum. 3. Senenin stresini kaldırabileceğimi de sanmıyorum.
    Gerçekten çok arada kaldım lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var;yardımlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏽

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.