Şimdi Ara

5610 Denize suyunun içinde yüzdü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a ii aksamlar bugun denızde tekneeyle gıttık cok dalga vardı teknemızde ufak 6 metre motorlu arklarla gıttık kıyıda plajda gerı donerken dalgalar tekneyı dovmeye basladı 10 15 darbe aldık sanırım motor darma dagan oldu batıyoduk az kalsın canımızdanda olabılırdık denızde bızden baska tekne yoktu bızdede kafa yok cıktık o havada şilede oturuorum hemen plaja kıyıya surdum tekneyı cankurtaranlarla kuma cektık ama telefonlar bırde baktık teknenın ıcınde suda yuzuyor kumda gırmıs sanırım kayar kapak zor acılıodu sıkısa sıkısa 620 ytl werdım 1 ay kullandım ne yapım nolur yardım edın bana

Garanti kapsamından çıktı , oksitlenme ne durumda?

Telefonun kurtarılamama şansı çok yüksek her sonuca hazırlıklı ol

Özel bir teknik servise gidip telefonu göster sana yardımcı olacaktır.Eğer yüksek maliyet çıkarsa hiç yaptırma zamanla bir yerlerden patlak verecektir.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 19 Ağustos 2008; 23:02:13 >

Orjinalden alıntı: ParanoRe

annem olaydan 1.5 saat sonra telefoncuya goturmus bakalım ne cıkıcak

Geçmiş olsun ..Umarım telefon yapılır eğer yapılırsa elde çıkarmanda fayda olur ilerde büyük arızalar çıkartır
    Daha Fazla Göster
  • servısde degıl telefoncu ama servismı dıosunuz sız buna bılmem yarın gıdıp alıcam koyarım ama umıdı kestım artık 1 ay kullandım 5610 az paramı ya yapıcak bısey yok :(
  • sagol bundan sonra alıcam dandık bı tel bı mp3 player bıde guzelınden fotograf makınası keyfıme bakıcam bozuldumuda uzulmıcem kuzenım demıstı oyle yap dıe ah kafam ahh
  • ne telefon vardı sende

s.a ii aksamlar bugun denızde tekneeyle gıttık cok dalga vardı teknemızde ufak 6 metre motorlu arklarla gıttık kıyıda plajda gerı donerken dalgalar tekneyı dovmeye basladı 10 15 darbe aldık sanırım motor darma dagan oldu batıyoduk az kalsın canımızdanda olabılırdık denızde bızden baska tekne yoktu bızdede kafa yok cıktık o havada şilede oturuorum hemen plaja kıyıya surdum tekneyı cankurtaranlarla kuma cektık ama telefonlar bırde baktık teknenın ıcınde suda yuzuyor kumda gırmıs sanırım kayar kapak zor acılıodu sıkısa sıkısa 620 ytl werdım 1 ay kullandım ne yapım nolur yardım edın bana

cana gelen mala gelsin kardeş tabiki o kadar para az değil geçmiş olsun canımızdan oluyorduk demişsin Allah korusun her şerde bi hayır vardır diyip fazla kafa yormamak en iyisi
  • dun telefonu annem wermıs sonra arkadaslar gıtmıs e250 u olan adam sormus ona yapılsınmı dıe 70 ytl 5610 a e250 40 ytl ıstemıs arkadas bısı dememıs benıde aramadı delırıcem adamı aradım bugun dedı arkadasların geldıler dun aksam ama bısı demedıler yapılsın yapılmasın dıye bende dedım hemen yapılsın 70 ytl dedım eskısı gıbı olurmu falan dedım olur dedı ama dun haber werseydınız keske dedı erken mudahale daha ıyı olurdu dedi telefonun ıcı curuyo gıt gıde dedı denız suyu cunkı falan dedı yapılır ısallah

dun telefonu annem wermıs sonra arkadaslar gıtmıs e250 u olan adam sormus ona yapılsınmı dıe 70 ytl 5610 a e250 40 ytl ıstemıs arkadas bısı dememıs benıde aramadı delırıcem adamı aradım bugun dedı arkadasların geldıler dun aksam ama bısı demedıler yapılsın yapılmasın dıye bende dedım hemen yapılsın 70 ytl dedım eskısı gıbı olurmu falan dedım olur dedı ama dun haber werseydınız keske dedı erken mudahale daha ıyı olurdu dedi telefonun ıcı curuyo gıt gıde dedı denız suyu cunkı falan dedı yapılır ısallah

geçmiş olsun keşke erken müdahale yapılsaydı daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.