Şimdi Ara

5530'u arkadaşa bakın kaça satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1.5 sene önce aldığım 5530 XM telefonum kasasında ve ekranında çizikler vardır. Ara sıra ararken veya karşı taraf aradığında yeşile bastığımda telefon kapanıyor. Ama bu durum gelio geçiyor (Daha öncede başıma gelmişti). Ve arkadaşım bana kaça satarsın dedi. 300 TL dedim ve arkadaşım 250 TL veririm dedi. Bende düşüneyim dedim. Sizde 300 TL iyi mi?

• 250 bile gayet iyi, telefonculara falan gitsen 200den yukarı çıkan olmaz. Sat derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

250 bile gayet iyi, telefonculara falan gitsen 200den yukarı çıkan olmaz. Sat derim.

Ben yine şansımı 290-300'de deniyeyim. Eğer 250 veririm derse satarım
  • adama bak ,250 ye alıcı bulmuşta daha tok satıcılık yapıyor
  • 300 ile 250 arası olsun 270 e veriyim de :))))))))
  • Hocam çok istiyorsun. 5800 fiyatları 300. Sen 200 ile 250 arası satarsın ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Hocam çok istiyorsun. 5800 fiyatları 300. Sen 200 ile 250 arası satarsın ancak.

ya bende de 5800 var dokunmatği yeni değişti garantide orjinal ekran takıldı yani kasasında çizikler ezikler falan var arka kapağında dişleri kırık kaç para eder sizce garantisi var daha 1 yıldan biraz daha fazla oldu alalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 7 Mayıs 2011; 17:04:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın istemiş bide :) Sat gitsin verdiği de iyi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

quote:

ya bende de 5800 var dokunmatği yeni değişti garantide orjinal ekran takıldı yani kasasında çizikler ezikler falan var arka kapağında dişleri kırık kaç para eder sizce garantisi var daha 1 yıldan biraz daha fazla oldu alalı

Hocam arka kapağın değişmesi için sanırsam kalemi çıkarıp garantiye bakan kadın veya adama '' Kalemin durduğu yer gevşediği için kalem düştü ve kayboldu'' dersen garanti kapağı+yeni bir kalemi veriyorlar. Fakat tam emin değilim. Araştırırsan daha iyi olur...

• yeni aldım orjinal kalem takılı arka kapak 5 tl degmez garantiyle ugraşmaya

quote:

quote:

quote:

Hocam arka kapağın değişmesi için sanırsam kalemi çıkarıp garantiye bakan kadın veya adama '' Kalemin durduğu yer gevşediği için kalem düştü ve kayboldu'' dersen garanti kapağı+yeni bir kalemi veriyorlar. Fakat tam emin değilim. Araştırırsan daha iyi olur...

• quote:

300 lira mı ? o 300 lira olanlar sorunlu telefon herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

300 lira mı ? o 300 lira olanlar sorunlu telefon herhalde

Acil satılık olan telefonlar sorunsuz ve ucuz oluyor. Onlarda 300-320 arası değişiyor.

Normal fiyatı ise 330-400
  • O zamn ben 250-270 arası elden çıkarayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

O zamn ben 250-270 arası elden çıkarayım

250 ve 270 arası 260a ver gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 7 Mayıs 2011; 20:33:43 >
  • Gittikçe ucuzluyor ona göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

yeni aldım orjinal kalem takılı arka kapak 5 tl degmez garantiyle ugraşmaya

quote:

quote:

quote:

nerden aldın kardeş yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet
    yaklaşık 1.5 sene önce aldığım 5530 XM telefonum kasasında ve ekranında çizikler vardır. Ara sıra ararken veya karşı taraf aradığında yeşile bastığımda telefon kapanıyor. Ama bu durum gelio geçiyor (Daha öncede başıma gelmişti). Ve arkadaşım bana kaça satarsın dedi. 300 TL dedim ve arkadaşım 250 TL veririm dedi. Bende düşüneyim dedim. Sizde 300 TL iyi mi?

Takılmaları arkadaşına söylemezsen doğru bir davranış olmaz ve dostla alış-veriş zordur, bunu her zaman yüzüne vurabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.