Şimdi Ara

55000-60000 TL ye Alınabilecek En Güzel Sedan Araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
24.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radik

quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevrolet epica tavsiyesinde bulunucam her zmanki gibi bi arastirin derim gidin gorun araci genis ferah rahat motoru deseniz gm motoru var captivayla ayni motor captivadan farki sanzumani 6 ileri captivada 5

troy kardeş, arabanın işçilik kalitesinden, ne kadar yaktığından, ikinci eldeki değer kaybından, türkiyeye artık bu modelin gelmeyecegınden ve de chevrolet genel merkez ve servislerinin ilgisizliğinden de bahsedersen biraz daha objektif bir yorum olacak seninkisi...

sehir icin en fazla 9 litre yakiyorum basinca 10 oluyor en fazla model gelmeyecegi konusunda bisi diyemicem haklisin servis konusunda hic bir sikintim yok hatta tersine cok memnunum arabanin iscilik kalitesinde nesini kotu buldugunu sorabilir miyim bunu soylemekle tum captivalara laf gidiyor sende biliyorsun ki hic bir farki yok icinin captivadan kaldiki bi aractan ne bekliyorsunu icinden yani ne kadar kaliteli olabilirse o kadar kaliteli oluyor tamam belki bir audi degil ama sonucta o kadar kotulucek bi durumda yok

edit: bu arada mahkemeyi duyan bayinin tepkini noldu gelisme varmi o durum hakkinda bilgilendirirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 2 Temmuz 2011; 22:01:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevrolet epica tavsiyesinde bulunucam her zmanki gibi bi arastirin derim gidin gorun araci genis ferah rahat motoru deseniz gm motoru var captivayla ayni motor captivadan farki sanzumani 6 ileri captivada 5

Epica 2.000 motor, dizel ve otomatik liste fiyatı 60.000 TL. D sınıfı olan bu araç incelenmeye değer.

Deneme sürüşü yapmadım ama bu aracın parasından fazlasını sunduğu düşüncesindeyim.

Diğer alternatif ise Latitude. 1.5 dCİ motorun performansından memnun olmayanlar olacaktır.

Şunu çok rahat söylüyorum D sınıfı bir araca yakışan 2.000 motordur.

Kişisel tercihim 55.000 TL bütçeye D sınıfı araç alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

O zaman bence Aveo'ya falan düşmeyin; Yeni Focus 1.6TDCI Titanium'a da bakabilirsiniz.

Alınsın FORD olursun MORT modundayım

2006 tdci focusum 2 kere motoru yedi,doğru düzgün yapamadılar sanırım fabrikasyon hatayı,iade de almadılar.Araba ile uğraşmaktan 10 kg verdim zamanında.

Tövbe eizübillah....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-boyasiz-kazasiz-sahibinden-acele-satilik-50513625/detay/

Limiti bi 15 bin daha arttırırsanız,170 hplik elegance modelini alabilirsiniz.Ama tabi iyice aştık limiti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-cok-temiz-full-full-skoda-52759952/detay/

Veya bu yakışıklıyı alabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-gunes-otomotiv-2008-alfa-romeo-159-1-9jtd-distinctive-53306311/detay/#

Volvo For Life.

• 1-2. el AUDİ A4 2.0 TDİ Multitronic 2008 70000 km

2.Renault Latidude 1.6 dci exp.

3.2.el Alfa Romeo 1.9 JTD DİST.PLUS Q-TRONİC

Şuan bunlar sıralamaya girdi.

Skoda yı Lİmuzinimsi olması sebeiyle eledim yoksa güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 3 Temmuz 2011; 0:18:49 >

ikinci el superb olabilir yada 159.

0 km dizelde ise bence fluence olmamalı, çok tipsiz. volvo s40 olabilir. pug 508de bakabilirsiniz o civarlarda 60 gibi.
  • fluence, O kadar paraya alacağın araçlar arasında en son tercihlerinden olmalıdır.
    Audi, 2000 dizel, o paraya eski model ve çok km bulabilirsin ve vergide çok olur. Yani o da son tercihlerinden olmalıdır.
    öncelikli olarak; dizel- benzinli, sıfır-2. el, performans, vergi , düz-otomatik vites kararını verirsen daha kolay bir seçenek olurdu.
    Eğer ford da kötü bir geçmişin olmasaydı, yeni focus u önerecektim, bugün inceledim ve çok beğendim.

Orijinalden alıntı: mbtaskale
    1-2. el AUDİ A4 2.0 TDİ Multitronic

Bence bu listeye bi vw passat girmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale
    1-2. el AUDİ A4 2.0 TDİ Multitronic 2008 70000 km

Bence bu listeye bi vw passat girmeli

Passat ı tabii ki ilk sıralara yerleştiririm de bizim burada ki servis felaket ötesi.Sanki onlar seyis biz de AT ız.
  • Latitude..

İlana göz atmanızı tavsiye ederim. Teknoloji Paketi de(navigasyon ve elektronik park freni) ekletirseniz bu fiyata alınabilecek en ideal dizel araca sahip olursunuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sifir-hemen-teslim-latitude-expression-dizel-siyah-tek-fiyat-53292922/detay/

Orijinalden alıntı: yukselsedat88
    kesinlikle latitude öneririm. D segmenti, geniş, dizel, donanımlı.

Asla ama asla bir passat bir super b bir insignaya rakip olamaz ama sadece hemen teslimnolmasi genis donanim listesinin olmasi sebebiyle tercih edilir buna 1.6 tdi motor koy birde dsg olsun onune vw amblemi vallaha 75.000 tlye en bosu satilir onun icinde 6 ay sira bekkersin

Orijinalden alıntı: yukselsedat88

kesinlikle latitude öneririm. D segmenti, geniş, dizel, donanımlı.

+1

Orijinalden alıntı: cihanair

Renoda suanda hic bir modelde trde 1.6 dci yok daha gelmedi

Evet haklısın ben 1.5 leride 1.6 diye değerlendirmişim.

Latitude ye doğru gidişat var du bakalım. Sanırım Tekno Paket li 55000 e alabiliriz.

Ama AUDİ kafamı yiyor.VW group olduğu için hanımda AUDİ istiyor.

Servis te biraz öperler ama ne yapalım prestij standart.

İnce ve kalitesiz LED-LCD lerin neden çok satıldığı belli !!!incee!!!
  • BENDE BU FİYATLARA ARŞTIRIYORUM AMA KESİNLİKLE C SINIFI ALMAYACAĞIM 2. EL 20-30 B,NDE ACCORD ALMAYA NİYETİM VAR. DONANIM KONFOR YOL TUTUŞ OALRAK RAKİBİ YOK TİPTRONİK VE ÇOK DONANIMLI Bİ ARAÇ.6 YIL GARANTİLİ .YAKIT DERDİNİZ VARSA TÜP LE DEVAM EDERSİNİZ.

ÖZETLE D SINIFI 2. EL OTOMATİK FULL Bİ ARAÇ BAKIN DERİM.

latidue güzel bi seçenek yıl sonuna doğru otomatik gelecekmiş sanırım.ama performans olarak zayıf tabi .55 bine en iyi seçenek diye düşündüğümden tavsiye ettim accordu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-full-20-000km-de-accord-executive-52541063/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 3 Temmuz 2011; 1:18:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.