Şimdi Ara

5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Neredeyse tarihi eser olacak bir sistemim olduğu için yeni bir PC toplamaya karar verdim. Kendime bu kadar bütçe koydum. Fazla olduğunu söyleyecek arkadaşlar olabilir ama öbür sistem gibi olmasını istemiyorum. Kendim bir sistem topladım. Ancak dolardan olması lazım fiyatlar çok yüksek. Bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir mağaza veya mağazalar varsa söylerseniz çok iyi olur. Sistemimi değerlendirirseiniz çok iyi olur. Gereksiz bir parça veya eksik bir şey varsa lütfen söyleyin.

Sistemin amaçları: Asıl amaç oyun. İleride render alınabilir. Photoshop CS6 ile arada ufak tefek şeyler çalışıyorum.

Fanları hem soğutsun hem de gözüme hoş geldiği için alacağım.
     5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama 5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scikleedow -- 12 Şubat 2015; 19:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartını yerinde olsam Gigabyte G1 tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scikleedow

Merhaba arkadaşlar. Neredeyse tarihi eser olacak bir sistemim olduğu için yeni bir PC toplamaya karar verdim. Kendime bu kadar bütçe koydum. Fazla olduğunu söyleyecek arkadaşlar olabilir ama öbür sistem gibi olmasını istemiyorum. Kendim bir sistem topladım. Ancak dolardan olması lazım fiyatlar çok yüksek. Bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir mağaza veya mağazalar varsa söylerseniz çok iyi olur. Sistemimi değerlendirirseiniz çok iyi olur. Gereksiz bir parça veya eksik bir şey varsa lütfen söyleyin.

Sistemin amaçları: Asıl amaç oyun. İleride render alınabilir. Photoshop CS6 ile arada ufak tefek şeyler çalışıyorum.

Fanları hem soğutsun hem de gözüme hoş geldiği için alacağım.
     5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama 5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama

DAHA GÜZEL OLMAZMI 144 HZ MONİTOR + GTX 980
     5500 Liralık FPS Canavarı Sistem Toplama

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Vatan'da yok. Bulabileceğim başka bir yer var mı?

• Bazi parcalardan kisip ekran kartini gtx980 yaparsaniz daha guzel olur

• Sad Amore S kullanıcısına yanıt
    1 TB Harddisk, 120GB SSD? Yeni oyunlar artık iyi GB sahip. Onların yetmeyeceğini düşünüyorum. i5 4690 neden? Daha düşük değil mi? Ayrıca GTX 980 nasıl 1993 lira? İndirimde mi?

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir şey yapabiliriz? Herhangi bir fikriniz var mı? Yazarsanız iyi olur. Bu parçaları daha ucuza alabileceğim bir mağaza veya mağazalar var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Overclock yapmayacaksanız o kadar pahalı anakart almanıza gerek yok.212 evoyla overclock filan yapılmaz çünkü.Keseyi biraz açıp iyi bir sıvı soğutucu, ya da noctua nh-u14s tarzı soğutucular almanız lazım, ya da hiç uğraşmayın daha ucuz bir anakart alın gitsin.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6338

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5964

Edit:Parçaları daha ucuza almak istiyorsanız sinerji.gen.tr ve teknolojiankara.com gibi sitelere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 12 Şubat 2015; 19:58:52 >

• OC yapacağım. Sıvı soğutma çok pahalı geldi. Noctua olabilir. Sizin önerdiğiniz bir sistem var mı?

• Ekran kartını gigabyte gaming g1 alırsanız daha iyi olur.Ama rev 1.1 olmasına dikkat edin.

Kasa olarak da ben olsam corsair 400r seçerdim.Daha geniş ve daha sağlam bir kasa.
  • Scikleedow S kullanıcısına yanıt
    Gtx 980 alcaksan 144 hz monitor de alsan iyi olur. Istiyorsan hddyi 2gb yap ama bana kalirsa ssdyi arttirma 200 tl daha verip 2 oyun daha fazla alabilir ssd. Ayrica ssd nin oyunlara performans acisindan etkisi yok. Oyun icin 4690 ile 4790 arasinda bir fark yok

• G1 Vatan'da yok. Nereden bulabilirim?

• Sad Amore S kullanıcısına yanıt
    650W sisteme yeter mi?

HDD'yi 2TB yapacağım. Düşürebileceğim bir parça var mı?

Yeter rahat . Istiyorsan 60 hz yapip ssd , hdd , islemci sogutucusu katabilirsin senin kararin

• Sistem küfür gibi olmuş! İlk işiniz 144hz bir monitör seçmeniz olsun, sonra gtx 970, 4690k, asus z97 pro gamer anakart bu ürünlere öncelik tanıyın ana bileşenler olduğu için.
    R9 295x2 li sisteme 800 yetiyorsa ona hayli hayli yeter

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 144 hz icin bir tık düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: Scikleedow

1 TB Harddisk, 120GB SSD? Yeni oyunlar artık iyi GB sahip. Onların yetmeyeceğini düşünüyorum. i5 4690 neden? Daha düşük değil mi? Ayrıca GTX 980 nasıl 1993 lira? İndirimde mi?

Sad Amore arkadasin tavsiyesini gozun kapali alabilirsin. Yetmez falan derdini kafana takma. Kesinlikle yetmemek gibi bir sey olmayacak. Ha dersen ki ben arsivciyim, o zaman gidip bir 2TB harddisk alirsin harici her seyine yeter. Luzumsuz yere 4790K almana gerek yok. Israf olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Gtx 970 144 hz icin bir tık düşük

1080p için ideal, gtx 980 benim gözümde fiyatını haketmeyen bir kart 500 550 lira fazladan bir kaç fps için verilmez şuan üst seviye olarak parasını hakeden gtx 970 ve 290x var. Bellek sorunuda fasa fiso, 4k oyun oynamıyor ise alacak kişi. Shadow of mordor bir tek 3.6 3.7gb vram harcıyor o oyunda zaten 2. bir vaka tıpkı crysis 3 gibi.
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    V ram konusunda ileriyi düşün 4gb vramlere gectigi anda 970 fps düşüşleri başlayacak .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.