Şimdi Ara

55 inç tv tavsiyesi ve mesafe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Salonumda 1,5 senedir samsung 40c650 kullanıyorum.ancak ev değişikliği ile tv izleme mesafem 4,5 metreye çıktı.
    Sizce 55 inç bir tv ye geçmelimiyim.
    Bir diğer konu bütçem 3500 e kadar.lg 55lm660 mı almalıyım yoksa samsung 55es6140 mı?
    Kafam karşık.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 inc icin 4.5 m mesafe normal
    ikisinide kullanmadığım icin bisey diyemicem :)
    smart ıvır zıvırından lg660s olabilir hocam
  • Teşekkür ederim.
    Birkaç model arasında kaldım.
    Lg660 en ucuz teknosada 3399 TL, birde lg670 darty de 3399.samsung 55es7000 bimekste 3999 TL
    Sizce ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: alee35

Teşekkür ederim.
    Lg660 en ucuz teknosada 3399 TL, birde lg670 darty de 3399.samsung 55es7000 bimekste 3999 TL
    Sizce ne yapmalıyım

Ben dün 55ES7000 aldım bence 55 inç olupta fiyat artı performans açısından uzun süre kullanıcıyı idare edebilecek tek televizyon. Özellikleri açısından artı yeni versiyonlara güncellenebilmesi açısından ve içerdiği özellikler açısından gerek estetik gerekse fiyat olarak yeterince tatmin edici bir televizyon uzun süredir araştırıyordum sonunda karar aldım ve dün satın aldım bugün teslim edecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

quote:

Orijinalden alıntı: alee35

Teşekkür ederim.
    Sizce ne yapmalıyım

Ben dün 55ES7000 aldım bence 55 inç olupta fiyat artı performans açısından uzun süre kullanıcıyı idare edebilecek tek televizyon. Özellikleri açısından artı yeni versiyonlara güncellenebilmesi açısından ve içerdiği özellikler açısından gerek estetik gerekse fiyat olarak yeterince tatmin edici bir televizyon uzun süredir araştırıyordum sonunda karar aldım ve dün satın aldım bugün teslim edecekler..

Ben gözlük kullanıyorum aktif gözlük sıkıntılı diyorlar.
    Bu arada şuan samsung 40c650 kullanıyorum ve samsungdan çok memnunum.
    Ama 4000 tl bütçemin üzerinde.lg 3400 tl

• Aktif gözlük sıkıntı diyenler sadece LG pasif gözlük kullananlar bence... AKtif gözlüğün herhangi bir dez avantajı yok kimileri fiyatını söylüyor ama uygun fiyatlara çift olarak alabiliyorsunuz zaten bir tv yi en fazla kaç kişi izler ki evinizde iki tane içinden çıkıyor ... Gerçek 3D deneyimi için aktif gözlükler daha iyi görüntü veriyor mağazalarda da karşılaştırdım. 55 inç olarak fiyat artı performans alınabilecek en iyi tv 55ES7000 Samsung .. Kart ile güncelleme yapılabilmesi de ayrıca bir güzellik.. Yani sadece yazılım olarak değil donanım olarak ta yeni versiyonlara güncelleyebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Aktif gözlük sıkıntı diyenler sadece LG pasif gözlük kullananlar bence... AKtif gözlüğün herhangi bir dez avantajı yok kimileri fiyatını söylüyor ama uygun fiyatlara çift olarak alabiliyorsunuz zaten bir tv yi en fazla kaç kişi izler ki evinizde iki tane içinden çıkıyor ... Gerçek 3D deneyimi için aktif gözlükler daha iyi görüntü veriyor mağazalarda da karşılaştırdım. 55 inç olarak fiyat artı performans alınabilecek en iyi tv 55ES7000 Samsung .. Kart ile güncelleme yapılabilmesi de ayrıca bir güzellik.. Yani sadece yazılım olarak değil donanım olarak ta yeni versiyonlara güncelleyebiliyoruz.

magazadaki 5 dakikalı karşılaştırmayla olmaz.
    2 TVden de aldım ve bir süre kullandım,
    kısa süreli detay ve coşku için aktif daha iyi gorunse de, konu bir filmi bastan sona izlemek ise, pasifin konforu hiçbir yerde yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    16 m2 için en ideal LCD tv boyutu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.