Bildirim
5320 mi X800 mü?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amaç müzikse tabiki 5320... Müzik kalitesi x800 den üstün olduğu gibi 3,5mm jack girişiyle en kaliteli kulaklıklarla bile kullanabilmen mümkün... Detaya pek takılma aradığın 5320 de. -
X800 dönüştürücü alıp iyi bir kulaklıkla istediğin performansı alabilirsin. -
Müzik önemli demişsin Nokia 5320 öneririm. -
dostum x800ü ben kullandım gerçekten çok şık kibar kullanımı hoş şarjı çok uzun gidebilecek bir telefon gel görelim herşe bu kadar... fotoğraf kalitesi berbat müzik ise kulaklıktan belki de ama yine kötü uyumlu program sayısı kısıtlı yani bunlar zaten java ki dokunmatik javaları bulman gerekiyor mesaj yazması tam bir eziyet... 5320 kullanmadığım için ikisi arasında bir şey diyemiyorum yalnız symbian olması müzik telefonu olması ile 5320 senin isteklerine daha uygun diyorum... yalnız x800ün tasarımı ondan çok daha iyi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- asker telefonu internetli
- samsung a15 alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X