Şimdi Ara

532'li hat alabiliyor muyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    0532 li hat alınabiliyor mu

• Turkcell'den değil ancak 532 kullanan birisinden alabilirsin. (eğer düşünürsen 3 yıldır kullanmadığım 532 li hattım var.)
  • 532 li hatlar bazı bayilerde var. Az da olsa var ben Ankara da çoğu yerde görüyorum 532 li hatları.
    Not: Tabi bu atlar daa önce kullanılmış ve kapatılmış atlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 31 Ekim 2005, 18:44:27 >
  • Ne yapacaksın 532'yi al 533 aynı şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Ne yapacaksın 532'yi al 533 aynı şey

+1

Yani farkı yoq, ha ben bu hattı bundan 7 sene önce aLdım demek istiyosan bilemem
  • valla ben Antep teyım daha 2 gun once felan gordum bı cep shopta 0532 li hat bulunur dıye...ne kadar dogru bılmıyorum ama..
  • Evet turkcell bayilerinde 532'li hat hala satılmakta ama 533'lü hattan daha yüksek bi fiyata satılmakta!Hemde daha önce kullanılıp iptal edilmiş hat!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş büyük ihtimalle avukattır
    dikkat ederseniz avukatların hatları genelde 532'li olur; bizim halkımızda söyle bir düşünce var, adam bu hattı yıllar önce almıştır ve yıllardır bunun faturasını düzenli olarak ödüyordur; biz buradan bunun güvenilir bir adam olduğunu anlarız (ne mantıksa). işte sözde adam yıllardır ödüyordur faturayı ve bu nedenle güvenilirdir.

çevremde %90 avukatlarda bu mantık var. ama neden sadece avukatlar orası bilinmiyor
  • ya ne farkı var ha 532 li, ha 533 lü, bu bizim halkımızda bulunan çok saçma ve qereksiz bir takıntı
  • artık bu numara işi de kalksın..
    adamın adı soyadını yazalım 1 kaç tane varsa numara da verilir, ömer kaya2 gibi....
    oo bu ne 532ymiş de 544müş de...
  • eski hatlar satılığa çıkıyor diye biliyorum
  • Bir ara 532'li hatlar önceliğe sahip diye bir söylenti çıkmıştı.Piyasası bile oluşmuştu.
  • gazetelerde bin dolarlık ilanlar vardı heyt be
  • Bir enayi bulsam bende verecektim
  • ya ben 3 bin dolara ciddi ciddi pazarlayan adam gördüm

canım ülkemin cin insanları
  • 4.95 ytl(4.950.000 tl) perpa/istanbul turkcell bayii.
  • daha önce kullanılmı son 3 yıldır kapalı olan güzel 532 li numaralar var ben beşiktaştan aldım 2 yıldır kullanıyorum bisorun çıkmadı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.