Şimdi Ara

5310 kullanan arkadaşlar bi yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta dediğim gibi bu laptopu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.datron pl5 (cd) ile bunun arasında kaldım.

• kesinlikle alma. sata desteği yok. bu sebeple xp yükleyemiyorsun orjinal sürümün olsa bile. fiyatı ucuz görünüyor ama bu bilgisayar vista yı kaldırmaz. alırsın ancak sata desteği çıktıktan sonra kullanabilirsin verimli birşekilde. sata desteği ise 1 sene sonra mümkün olur diyorlar.
    ▓4*4 GB CORSAİR WHİTE VENGEANCE DDR3 1600 MHZ▓MSİ 660 Tİ POWER EDİTİON SLİ42'' LG LCDLOGİTEC 5+1 TEAM EXTREEM 120 GB SSD RAİD 0 + 1 TB HD
    DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
  • www.vikingbilgisayar.com.tr yetkili servisi sata dirverını yüklediklerini söylediler 0216 449 33 45 tel noları yani alcak olan arkadaşlar paniklemesin :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.