Şimdi Ara

520 i 97 model bmv ön amartisörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın zaman içerisinde ön amartisörleri değiştirdim ama çok yüksek duruyorlar bir kaç ustya sordum zaman içerisinde düşeceğini söylediler başına gelen varsa böyle bir ihtimali varmı ?

• Arka amortisörler zamanla yorulduğu için biraz çökme olabiliyor ön tarafda yeni olduğu için biraz yüksek durabilir ancak ustalarında dediği gibi zamanla amortisör oturacaktır.Ama tabi yükseklik ne derece onuda tam bilmek lazım ne kadar bir yükseklikten bahsediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Arka amortisörler zamanla yorulduğu için biraz çökme olabiliyor ön tarafda yeni olduğu için biraz yüksek durabilir ancak ustalarında dediği gibi zamanla amortisör oturacaktır.Ama tabi yükseklik ne derece onuda tam bilmek lazım ne kadar bir yükseklikten bahsediliyor.

valla dostum eskisine nazaran baya yuksek nerden baksan 5 cm ila 10 cm kadar resim cekip koyayim becerebilirsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedilerki

quote:

Orijinalden alıntı: saint42

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Arka amortisörler zamanla yorulduğu için biraz çökme olabiliyor ön tarafda yeni olduğu için biraz yüksek durabilir ancak ustalarında dediği gibi zamanla amortisör oturacaktır.Ama tabi yükseklik ne derece onuda tam bilmek lazım ne kadar bir yükseklikten bahsediliyor.

valla dostum eskisine nazaran baya yuksek nerden baksan 5 cm ila 10 cm kadar resim cekip koyayim becerebilirsem.

5 veya 10 cm çökme olmaz. çökme dediği 1 cm bilemedim 2 cm dir. doğru amortisörün takıldığını kontrol ettirin bence.

tesekkurler cevap icin en kisa zamanda baktirayim bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belirtmemişsiniz takdırdığınız amortsörler orjinal mı yada yan sanayimi ? arkaamortsörlerinizinde orjinal olduğuna eminmisiniz hiç beklenmedik yerlerden de sorun çıkabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.