< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
52 yaşındayım, hiç kız eli değmedi

-
-
Güncel durum değil yıllardır değişmeyen durumu.
Ben forumu 2-3 sene oldu bıraktım, bugün bir konuya baktım o ara girip bakayım dedim. Hala aynı boşluk devam ediyor, eskiden daha aktifti özellikle virüs zamanlarında falan.
İyi ki bırakmışım sen de bırak :)
-
Bu tarz konuları bence hiç yadırgamayın çünkü memlekette azımsanmayacak kadar istem dışı erkekler yani inceller var ki zaten anadolu erkeklerin çoğu partner bile bulamadan hayatı geçiyor gidiyor. Bu dostlarımızın gençlik yıllarının hiçbir aşkı,sevgiyi tadamadan boşa yalnız geçirmesinin bazı sebepler var. Bunlarda temelde 2 sorun olan Hipergami ve lookism yani dışgörünüşçülük oluyor. Bu tarz sorunlar özellikle 2010'lu yıllardan sonra sorun teşkil etmeye başladı ; sosyal medyanın çıkması, sjw feminazi gibi dejenere örgütlerin radikalleşmesi,kadınlara aşırı haklar tanınması yüzünden kadınlar tam tersine bu sefer erkekleri ezmeye başladı, kriterleri istekleri arttı dolayısıyla genetiği,tipi iyi olmayan erkekleri saf dışı bırakıp hiç acımadan yalnızlığa ittiler, kendi dengi olan bir erkeği bile istemediler evet. Eskiden kadınların bu kadar seçme,isteme hakkı yoktu,görücü usulü muhafazakar ataerkil sistem vardı yine 2000'li yılların başına bakar, her erkeğe yine psikolojisi bozuk değilse onun ayarında dengi bir kız veriyorladı ama devir artık çok değişti, kadınların bu doğasını açığa çıkartan sistem ve yalaka simp tipler kadınların egosunu sürekli bir tatmin etme, en çirkin kıza bile övgüler,methiyeler yağdırmaktan hepsi şımardı,kendini prenses kraliçe zannetti dolayısıyla en iyisine layık olma peşinde gitti . Bakın dışarıdaki çiftleri inceleyin, erkek olan taraf hep uzun ve yakışıklıdır ama yanında ki kızın ne tipte boyda olduğunun bir önemi yok, yani kadınlar hep yanında vahşi doğası gereği güçlü gözüken genetikli erkekleri istiyorlar (Yakışıklılık,boy) gibi. Kızlar asla yalnız kalmaz, sadece yalnızsa kendi denklerini istemeyip arzuladığı erkeği bulamamasındandır.
-
vay be eski üyelerden kimler kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun sende değil Türk kızlarında.
Almanya ya da Amerikaya git bakalım kızlarla ilk buluşmada yatarsın
Ayrıca saçma sapan gelenekler yok orada ve kız seni beğenirse hiç şansın yok senden teklif felan beklemez yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 31 Temmuz 2023; 12:22:20 > -
Yanlış bu tip kişiler amerikada da çok görülüyor.
-
Dünyanın sonu değil cinsellik ciddi manada lüks bir şey yaşamak için bir sürü şey gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
varoluşsal sebebimiz
-
Benim adıma değil Müslümanlara göre varolus sebebimiz Allah'a ibadet ve itaat
Ya bro bir kerede uyum sağlasan ne olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 9 Eylül 2023; 13:35:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hahahahahah herkesin sorduğu soruyu en iyi sen ifade ettin
Aga benim olayım bu her seye muhalefet her seye inat ommgffff
-
Haydaaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X