Şimdi Ara

512mb Ram; 3,07Ghz Rem yüksektme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    512 mg ram, 3,07 işlemcipentium 4 ve window XP kullanıyorum. ram ve yanındakileri kaça kadar yükseltmeliyim.
    Benim düşüncem 2gb ram 800 ghz yazıyor yanında. bu olurmu tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler..

• yükseltmemelisin değiştirmelisin. 2. sorunun cevabı da, olmaz.
  • Hocam anakartınızın marka ve modeli nedir?
  • anakartım eski model nvidia msi
  • Nvidia MSİ Hmm . Hocam Kmse yardımcı olamaz size.
  • Nvidia MSI.Güzelmiş.Bence siz direk bütçe belirtin yeni sistem önerelim..
  • 512 yi 15 tlye ikinci el kısmında satın ve 2x1gb 667 mhz ram alın . yanınada Ati radeon X1550 X1600 X1650 2600 3650 veya Nvidia 8600 gt alın . yapılabilecek en iyi geliştirme olur o pc için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia 8600 gt alın bunun ne olduğunu anlayamadım kusra bakmayın..
  • ekran kartın 8600 gt ise degiştirmene gerek yok ram tak yeter bu pc ye
  • Benim Nvidia Geforge Fx 5500 modelli ekran kartım var bunun yorumunu nasıl yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: chansiper

Benim Nvidia Geforge Fx 5500 modelli ekran kartım var bunun yorumunu nasıl yaparsınız

ekrana görüntü vermek için idaeldir ayrıca konuyu düzelt hiç birşey anlaşılmıyor 800 ghz ram falan
  • konu anlaşılmamış ise tekrar anlatayım. benim bilgisayar artık formattan manyağa dönüştü. iflah olmuyor yavaş yani..
    ram yükseltmek istiyorum ekran karı da .. benim kilere uygun olan biliyorsanız önerilerinizi almak isterim.
    512 mg ram, 3,07 işlemcipentium 4 ve window XP kullanıyorum. dahası ne olsun.
  • quote:

konu anlaşılmamış ise tekrar anlatayım. benim bilgisayar artık formattan manyağa dönüştü. iflah olmuyor yavaş yani..
    ram yükseltmek istiyorum ekran karı da .. benim kilere uygun olan biliyorsanız önerilerinizi almak isterim.

• quote:

konu anlaşılmamış ise tekrar anlatayım. benim bilgisayar artık formattan manyağa dönüştü. iflah olmuyor yavaş yani..

ram yükseltmek istiyorum ekran kartı da .. benimkilere uygun olan biliyorsanız önerilerinizi almak isterim.
    512 mb ram, 3,07 işlemci pentium 4 ve window XP kullanıyorum. dahası ne olsun.

ekran kartı olarak : agp hd4650 alabilirsin düzgün bir dille yazarsan daha yardımcı olmaya çalışacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 13 Haziran 2010; 21:15:22 >

• Hiç vakit kaybetme git hemen 2 gb ram al . Ve ekran kartı 4650 al bu masraflar yeter bu sisteme . En az crysis bile oynarsın dostum.
  • Özür dileyerekten tekrarlıyorum şimdi sorunumu. Türkçe'siyle... :
    Benim bilgisayar masaüstü ve artık formattan manyağa dönüştü. iflah olmuyor yavaş yani..
    "ram" yükseltmek istiyorum "ekran kartı" da .. Benimkilere uygun olanı biliyorsanız önerilerinizi almak isterim.
    "512 mb ram", "3,07 pentium 4" ve "windows XP" kullanıyorum.
  • 2 GB RAM YANINDA 800GHZ YETERLİ OLUR MU?
  • quote:

2 GB RAM YANINDA 800GHZ YETERLİ OLUR MU?

olur
  • p4 sistemler DDR ram kullanır. ddr2 kullananlarıda vardır. Neye göre ddr2 800mhz öneriyorsunuz. Daha işlemcisi nedir anakartı nedir bilmeden yok ekran kartını su al, yok rami böyle yap diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

p4 sistemler DDR ram kullanır. ddr2 kullananlarıda vardır. Neye göre ddr2 800mhz öneriyorsunuz. Daha işlemcisi nedir anakartı nedir bilmeden yok ekran kartını su al, yok rami böyle yap diyorsunuz.

konuya baksaydın fx5500 kullanıyorum demiş piyasada pcı e 5500 olmadığına göre sistemi agp bizde 4650 agp alsan iyi olur dedik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.