Şimdi Ara

512mb his hd2600xt agp ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu foruma daha yeni üye oldum ve çok beğendim.uzatmadan konuya girelim

yaklaşık 2 hafta kadar öce aldığım 512mb his hd2600 agp ekrankartımdan bir türlü oyunlarda beklediğimi alamadım.
    sürücülerle ilgilimidir yoksa beim donanımdamı birşeyler uyuşmuyor anlayamadım.

kartı kutusundan çıkan driverlerinle kurmaya kalktığımda ilk olarak kuruluşun ilk aşamasında windows denetleme hatası verdi ve bende önemsemeden yüklemeyi durdurmadan devam ettim.burdan sonraki yüklemelerini gayet güzel yaptı.bende harşeyi hazırladıktan sonra oyun yükleyip oynamak istedim fakat hiç bi oyunu oynamadı.sonra internette sorunla ilgili araştırma yaparken sizin 8.3 catalyst driver leri ile ilgili yazınızı okudum ve uyguladım.
    orada yazılan yöntemler bir nebze işime yaradı şimdilik nfs carbon , ouake3 arena , call of duty4 ü sorunsuz bir şekilde oynuyorum.fakat işin ilginç kısmı sadece bu üç oyunu sorunsuzca oynuyorum.quake4 , fear , hard truck haujin , ... diğer oyunlarımı açmıyor.
    bunun sebebi acaba ekran kartımdamı , sistemimdemi veya benmi sürüleri sizin yazdığınız şekilde tam olarak yapamadım anlayamıyorum.

not: sizin yazdığınız şekilde de driverleri kurarken windows denetleme hatasını veriyor mecburen yüklemeye devam et i seçerek yükleme yapıyorum

my sistem

asus a7v600-x via kt600 anakart
    amd athlon xp 2600+ (200x33 1.92vcore 2300mhz)
    1024 mb kingston ddr400
    his hd2600 xt agp8x
    creative audigy es
    seagate baracuda 80.0gb sata
    windows xp pro sp2
    430w güç kaynağı

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.