Şimdi Ara

5100 TL Gamebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem başlıktaki gibidir ya msi yada monster alacağım. 17.3" olacak kesin. Ama tasarım da iyi olsun istiyorum ses kalitesi de aynı sekilde iyi olmalı önerebileceğiniz bir notebook varsa yorumlarınızı beklerim .
    (Tercihen Msi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursatba144 -- 24 Ocak 2015; 22:53:37 >

• MSI GS70 2QE Stealth Pro
  • Başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska yok kardes. Yaptigin tanim,soyledigin butce resmen "bana gs70 2qe onerin' diyor.

• Monster ve Victor firmalarının ürünlerine bakabilirsiniz. Başka da aklıma gelmiyor. Asus var ama Türkiye'de çoğu modeli satılmıyor.
  • bütçeyi biraz daha yukarı çekme imkanı varsa 6300-6500 gibi Asus g750 modeli var.
  • MSI GS70 2QE istiyorum ama adını bilmiyorum demişsin hocam. Yalnız bence 17 inç ekranlı laptop alıyorsanız GS serisinden almak anlamsız. GS serisinin amacı ince ve hafif olmasıdır. Ama 17 inç bir laptobu hafif yapmak pek mümkün değil. Sonuç olarak BENCE GS70 serisi gerçekten anlamsız bir seri. O yüzden GS70 yerine GE70 serisine bak derim. Daha ucuza kapatmış olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    4000 TL Monitör önerisi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    hocam gs70 2.5kg diye biliyorum ben. yani çok da ağır sayılmaz gayet normal bir ağırlık. ayrıca çok şık duruyor kimse inkar edemez
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Hakkin var. GS70 agir degil,gayet hafif ama kompakt degil. Mobilite dusuk. Mobilite arayanlar 17" almamali.

• Amd sistem istemiyorum arkadaslar nvidia ve intel olsun

• kursatba144 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın önerdiği 2. seçeneğe bakmalısın. 6000 tl 970m karta sahip eğer bütçene biraz ekleyebilirsen kesinlikle alınası bir laptop. laptopta amd'ye ben de karşıyım ama ilk seçeneğin de fiyatı çok uygun geldi nedense ama dediğim gibi ben de karşıyım ve önermiyorum.
  • hocam cihaz görece hafif ve gayet ince olduğu için 17 inç olması çok da taşınamaz yapmıyor. sonuçta gt veya ge serisi gibi değil gayet şık ve taşınabilir olduğunu düşünüyorum. ayrıca her gidilen yere götürülecek bir cihaz değil zaten fiyatından dolayı.
  • Msi gs70 2qe ve ge70 2pe yi karşılaştırırsak hangisini almak daha mantıklı? Bir yandan da aklım optik okuyucu olsun diyor. Ekran kartı biri 970m biri 860m ama 860m de iyidir sonuçta. Optik okuyucu 860m olanda. Ve fiyatı daha ucuz.

• sroad kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun,GT ve GE serisine kıyasla taşınabilir bir cihaz. Fakat boyutları dolayısıyla ben oraya buraya götürürken zorlanıyorum. Şıklığına zaten laf yok,Macbook'lar b*k yemiş bunun yanında kanımca. Hafif,ince ama kocaman bir şey işte. Bazen GS60 mı alsaydım diyorum
  • kursatba144 kullanıcısına yanıt
    oyun oynayacaksanız ileriye dönük olarak 970m tabi ki. şöyle söyleyeyim 970m 880m ile kapışıyor hatta geçiyor. optik okuyucuyu bu devirde ne yapacaksınız? çok ihtiyaç olursa bir tane usb optik okuyucu alırsınız lazım olduğunda takar kullanırsınız.
  • tabi sizin kişisel görüşünüz o yüzden saygı duyuyorum ama 17 inç bana çok da kocaman gelmiyor çünkü cihaz msi'ın en taşınabilir serisinin bir üyesi ve neredeyse ultrabook kadar ince. ge veya gt serisinin 17 inç ve kalın olması taşınabilirliği ciddi seviyede baltalasa da bu cihaz bu durumdan hariç tutulabilir. ayrıca konu sahibi arkadaş 17 inç öneri istemiş o yüzden 17 inç boyutunun ne olduğunu hesap etmiştir diye düşünüyorum.
  • Beyler genelde evde kullanmakla birlikte arasıra dışarıya çıkaracağım yani 17 inç olması sorun değil.

• 5100 liraya nerde satiliyor dende alak gari

• DoNaNıMcı kullanıcısına yanıt
    pcdepo 5300 gibi satıyordu ama stok bitmiş. sanalmarketim 5600 gibi satıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.