Şimdi Ara

LG Led TV mi yoksa SAMSUNG Led TV mi ? Sizce Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42lw4500-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-42lw4500/productdetails.aspx?I_ID=54535

LG 42 LW 4500

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue40d6000-3d-led-smart-tv-,-101cm-,-1920x1080,-4xhdmi,-dlna,-cmr-200-hz,-usb,-ue40d6000/productdetails.aspx?I_ID=54470

SAMSUNG 40 D6000

Arkadaşlar 2 TV arasında kaldım.Lg nin 4500 modelinde 3D gözlükler ücretsiz veriliyor 7 adet. samsungun gözlükleri ise (1 ADET) 150 TL civarında. Ama samsungun gözlük olmadan da 3D özelliği bir işe yaramıyor. Fakat sorun şurdaki; Samsungun gerek panel olsun gerekte canlılık ve görüntüsü olsun LG LW 4500 den biraz daha iyi. Bunu bizzat bir mağazada farkettim. Benim tv alma sebebim öncelikle en iyi düzeyde ve en iyi görüntüde film ve Tv kanalları izlemek. Arada bir PC ile Led tv yi bağlayıp oyun oynamak istiyorum Sizce bana bunları sağlayacak en iyi televizyon hangisi. Max bütçem 1750 - 1800 TL.

• neden kimse bir öneride bulunmuyor koskoca forumda bir tane yorum yapabilecek bilgili bir üstad yokmu ?

Her Tv nin goruntu ayari farkli.

Karsilastirma yaparken ayni ayarlarda yapilmali
  • evet üstadım bizzat baktım hatta bir görevliye sordum. LG Soluk ve matmış yani bu değişmezmiş ama SAMSUNG gözüme daha bir canlı geldi gerek görüntü kalitesi gerekte şıklık olarak ama 3D özelliği de LG de süper Hangisin alacağımı bilemedim lütfen ustalar bir el atsa. Çok yorum okudum ama karar veremedim ?

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

evet üstadım bizzat baktım hatta bir görevliye sordum. LG Soluk ve matmış yani bu değişmezmiş ama SAMSUNG gözüme daha bir canlı geldi gerek görüntü kalitesi gerekte şıklık olarak ama 3D özelliği de LG de süper Hangisin alacağımı bilemedim lütfen ustalar bir el atsa. Çok yorum okudum ama karar veremedim ?

bu iki tv veya benzeri tv ler arasında gidip gelen cok var fpr - sg veya lg samsung konularına göz atman daha yararlı olur senin gibi kararsız kişi çok bende aynı durumda kalmıştım kafamda LG vardı ama gidip bakınca ikisine de samsuıng parlak lg mat ve kasaları olsun samsung biraz öne geçiyor ama teknolojisiyle LG durumu eşitliyor, hangisini beğeniyorsanız onu alın cok 3d izlemem diyorsanız Samsung alın cok izlerim diyorsanız LG nin gözlük ve teknoloji avantajı mevcut

• teşekkür ederim ustam öneriniz için. Ben fazla 3D film izlemem genelde TV kanallarını izlemek , usbden hd filmler izlemek ve Pc ile hdmi kablo ile bağlayıp oyun oynamak amacıyla almak istiyorum. Ama Philipste kafamı karıştırıyor hiç bilmiyorum hangisini seçeceğimi ?
  • Bende bu konuyu uzun süre araştırdım. Öğrendiğim bilgiye göre samsung parlak panel kullanıyormuş. yani darbeye karşı duyarlıymış fakat görüntüsü daha netmiş. LG ise koruma paneli kullanıyormuş. o Yüzden görüntüsü matmış. bende 46d6500 ile 47lw650s modelleri arasında kalmıştım. hem pasif gözlüklerinin olması, hemde bu parlak görüntüyü sevmememden dolayı LG ye karar verdim ve bedavacim.com dan aldım. akakçede en uygun fiyatlı bu siteydi ve ertesi gün ürün geldi. üründen gerçekten memnunum.http://bedavacim.com/?urun-5547-LG-47LW650S-120-Ekran-Full-HD-Smart-Tv-Dahili-Uydu-Alicili-Led-Televizyon-7-Adet-3D-Gozluk-Hediyeli.html 7 adet gözlük hediyeside gayet güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    3 yıl önce açıldı
    VESTEL Mİ? SAMSUNG MU?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goruntunun parlak olmasi cogu insana gore avantaj gibi geliyor ama bana gore dezavantaj parlak goruntu gozu yorar yapaylik katar, mat goruntu gozu yormaz ve gercekcilik hissini arttirir. Ayrica samsung LG'ye gore cok pahali, fiyat senin icin onemliyse f/p olarak LG onde(zaten cogu adam onceden belirtmisti).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turko_theHero -- 16 Nisan 2012; 18:09:50 >
  • Bence söylemiş olduğun 2 modelden ben olsam 42lw4500 modelini tercih ederdim . Neden diye soracak olursan kıyaslamış olduğun Samsung d6000 modelinde özellik yok sadece 3 boyutlu . Hem gözlük olarak pahallı hemde ne 2 boyutu 3 boyuta çevirebiliyor neden panel yapısı olarak LG den üstün değil . Arkadaşlar LG kendi panelini kendi üretiyor bu sebepten dolayı panel arıza yok denilecek kadar az olan bir marka . Extra olarak ta LG ürünlerinde extra bir koruma paneli vardır . ki 3 boyutta ne Samsung nede Sony henüz LG nin yakalamış olduğu başarıyı yakalayamamıştır.

Samsung ların ve sony lerin 3 boyutta verdiği detsği görünce emin olun LG nin başarısını bu konuda sizlerde teyit edeceksiniz.

LG ürünlerinde 3 boyutlarda extra bir derinlik veriyor bundan dolayı tercih edilebilir.Ayrıca kullanmış olduğu gözlüklerde herhangi bir şekilde gözü yorma sulanma gibi bir durum söz konusu olmaz .

ayrıca Lg ürünlerinde 3 boyutlu görüntüyü istediğiniz acıdan alabilirsiniz. Ama sony ve samsung ta bu şekilde değil direk Tv nin karşısına oturmanız gerekiyor . Uzandığınız anda bile görüntü netliğini kaybeder ve 3 boyut zevkini yaşamayamazsınız.

Bilginize...

• benden tek yorum samsungun önündeki cam yansıma yapıyor,
    lg mat ekran olduğudan yansıma yapmıyor,renkler ve görüntü daha doğal ve net oluyor.

iki tv'ninde menuleri,kullanımı ve sorun çıkarma olasılıkları da farklı,
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.