Şimdi Ara

50inç panasonic plazma tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar full hd olarak bir plazma almak istiyoruz ama hangi modeli alabileceğimize karar veremedik yardımcı olurmusunuz

• Şu an distribütör garantili olarak 50" boyutunda sadece 50U10 var piyasada.

1080P olarak giriş seviyesi kabul edilebilinecek bir modeldir. Ancak fiyatıda iyi, 2800 TL civarında satılıyor.
  • Nisan ayında gelecek yeni model Panasonic plazmalar için özellikle 50 inch olanlar için fiyat tahmini olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastNomad -- 9 Şubat 2010; 9:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Şu an distribütör garantili olarak 50" boyutunda sadece 50U10 var piyasada.

1080P olarak giriş seviyesi kabul edilebilinecek bir modeldir. Ancak fiyatıda iyi, 2800 TL civarında satılıyor.

mediamarktta bu model yanlış hatırlamıyorsam 2599 TL idi ... Yanlış hatırlıyorsam 2699 MAX :)
  • İB nin sitesinde bir sürü ekstra Panasonic Plazma gözüküyor, bunlar İB ithalatıdır diye düşünüyorum.
    Panasonic TR bunları TR ye ne zaman getirir bilen var mıdır ?
  • panasonic g-v-s 10 serilerini bu sene getirmeyecek diye biliyorum
    bunlar yerine g-v-s 20 modelleri nisan ayında gelicek diye okudum bir kaç yerde

hoş biraz agır gidiyor panasonic hazretleri buradaki satış stratejisi çok agır
    ben 50U10 da beğenmedim açıkçası görüntü olarak
    Gelip bu modeli layık gördüler bize...
  • bu kadar yavas gitmenin ne faydasini goreceklerse,
    getir plazmalari dagit piyasayi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla en azından g10-v-10-s10 bunların 50 lerini daha büyüklerini getirseler bence kesin alıcı bulurlardı

ki piyasada şu an bunlar yok ve aranıyor...
  • p50u10e baktım bugün teknosa vede saturn mağzalarına evet okadar görüntü tamin edici gelmedi 42inç nesilin görüntüsü daha güzeldi
  • bence o 42 inch nesilden öte u serisi ile alakalı bir durum
    ben g ve v serilerinin görüntülerini begeniyorum ama onlarda ibde mevcut (idi)
  • bir tane tv almak istiyoruz onuda alamıyoruz...
  • Merhaba pehlionemusti,
    tabii ki bir panasonic'in yerini tutmaz. full hd'de değil ama LG 50pq2000 1999 TL'lik fiyatıyla belki dikkatini çeker diye düşündüm.
    http://www.beyazdepo.com.tr/pinfo.asp?pid=2421
  • Bu Panasonic' panellerin hangi modellerinde USB , NTFS destekli mKV oynatma özelliği mevcut acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Bu Panasonic' panellerin hangi modellerinde USB , NTFS destekli mKV oynatma özelliği mevcut acep ?

usb destekli değilde sd kart seçenekli modelleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdepo

Merhaba pehlionemusti,
    tabii ki bir panasonic'in yerini tutmaz. full hd'de değil ama LG 50pq2000 1999 TL'lik fiyatıyla belki dikkatini çeker diye düşündüm.
    http://www.beyazdepo.com.tr/pinfo.asp?pid=2421

öncelikle tavsiye için teşekkürler ama o cihaz hd ready bana full hd lazım
  • Selamlar
    Bende 50U10E bütçeme uyduğu için almak istiyorum fakat fakat donanım olarak bir sorun çıkarırmı?Benim için iyi bir TV özelliği olması yeterli.Extra donanımlarla ilgilenmiyorum.Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriussirius

Selamlar
    Bende 50U10E bütçeme uyduğu için almak istiyorum fakat fakat donanım olarak bir sorun çıkarırmı?Benim için iyi bir TV özelliği olması yeterli.Extra donanımlarla ilgilenmiyorum.Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkürler.....

bence al kaçırma süper bir cihaz
  • 2 adet 50 inch panasonic plazma modeli nisan ayinda TR de olacakmış

Biri normal diğeri 3D destekli,
    modellere ilişkin detay bilgilerini ve fiyat bilgilerini henüz öğrenemedim,

bir güncelleme olursa buraya yazarim

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf Panasonicssxscss of

50 inch alternatif onerilere de acigim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.