Şimdi Ara

50bine otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 50bin tl kadar araba bakıyorum üzerine ancak kredi çekebilirim.Yaklaşım 3 haftadır bakıyorum temiz araç bulamadım.
    Modeli yüksek, hatcback,az yakan , sorunsuz ,temiz km mümkün olduğunca düşük olsun istiyorum.
    Yılda 10.000bin km yapıyorum dizel ya da lpg olması mantıklı geliyor..

Etrafımdakiler bu paraya donanımlı bir araç al diyorlar..Hatta kredi çek sıfır al diyenler de var..
    Ama sıfır araba almak kolay değil 70-80 binden başlıyor
    Aklımdaki arabalar toyota Aurıs.. honda jazz ..seat leon..(hyundai i20-i30 donanımlı ama pek güven vermediğini duydum)
    Mitsubishi coltum vardı saatım japon arabalarını seviyorum konforlu olduğunu düşünüyorum tüm eksiklerine rağmen sorunsuz o yüzden japon arabası var aklımda ama farklı bir araçta olabilir..
    Sizlerin deneyimiyle bu fiyata önereceğiniz araç var mı? Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit5706 -- 29 Ağustos 2017; 15:33:28 >

• madem mitsucusunuz, mitsubishi attrage ile devam edin derim.

o fiyata 2015 intense plus cvt bulabilirsiniz.

ayrıntılı bilgiye imzama tıklayarak ulaşabilirsiniz.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Ağustos 2017; 15:29:12 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    sevmediğimden değil ama mitsubishi almayı düşünmüyorum..Colt içi geniş pek sorun çıkarmayan bir arabaydı yalnız motoru 1.3 ve lpg takılıydı arabada yokuşlarda gitmiyordu biraz da bu düşünceyle sattım.Elmadağ yokuşlarında tıkanmayacak bir araba olsun istiyorum..
    sizin önerdiğiniz arabanın motoru da 1.2

Lpg motoru hantallaştırıyor sıkıntılar çıkartıyor ama yılda 10bin km yaptığım için benzinli araba ekonomik olmuyor..Dizel öneriyorlar o tür arabalarda çok pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit5706

sevmediğimden değil ama mitsubishi almayı düşünmüyorum..Colt içi geniş pek sorun çıkarmayan bir arabaydı yalnız motoru 1.3 ve lpg takılıydı arabada yokuşlarda gitmiyordu biraz da bu düşünceyle sattım.Elmadağ yokuşlarında tıkanmayacak bir araba olsun istiyorum..
    sizin önerdiğiniz arabanın motoru da 1.2

Lpg motoru hantallaştırıyor sıkıntılar çıkartıyor ama yılda 10bin km yaptığım için benzinli araba ekonomik olmuyor..Dizel öneriyorlar o tür arabalarda çok pahalı..

ben yılda 18 bin km yapıyorum ve benzinli kullnıyorum;

zira totalde dizel daha masraflı oluyor, bakımlardan bahsetmiyorum; dizelin içerdiği parçaların pahalılığından bahsediyorum.

ayrıca dizel otomatik alacaksanız hemen hemen çift kavramaya mahkumsunuz

hiç bir dizel çift kavrama size sorunsuzluk sunamaz.

ya çift kavrama sorun çıkarır, ya dizel motor sorun çıkarır. zira bu fiyata alacağınız dizel 100 bini devirmiş yada çok yaklaşmış olacak.

ben 9 sene colt kullandım gene benzinli olarak, herhangi bir performans sorunu yaşamadım hata asfalt faresi olarak nitelendirebilirim coltu. sizde lpg baya sorun yaratmışanlaşılan.

aradığınız sorunsuzluksa bunu asla dizel otomatikte bulamazsınız bunun bilincinde olarak araç alın.

hayırlı günler.

• 55 bine temiz 1.4 turbo astra j bulunur, bu paraya daha iyisi yok.
  • Yokuşta tıkanması (motorun 1.3 olması lpg takılı olması) sorundu benim için..Ayrıca arabayı ilk çalıştırdığımda stop ediyordu..Sorunun kaynağını bulamadık..lpgdendir dediler ayar yapıldı kaç kez ama sorun çözülmedi..Motor arıza ışığı yandı ona da lpgdendir dediler.. 4 yılın sonunda lpg böyle sorunlar yaşadım.. benzin de pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit5706

Yokuşta tıkanması (motorun 1.3 olması lpg takılı olması) sorundu benim için..Ayrıca arabayı ilk çalıştırdığımda stop ediyordu..Sorunun kaynağını bulamadık..lpgdendir dediler ayar yapıldı kaç kez ama sorun çözülmedi..Motor arıza ışığı yandı ona da lpgdendir dediler.. 4 yılın sonunda lpg böyle sorunlar yaşadım.. benzin de pahalı

evet hepsi lpg den( daha doğrusu yanlış montajlanmış lpg den)di büyük ihtimal; 9 yıl 156 bin km sıfır sorunla kullandım coltu.

o motorun performans sorunu yaşaması imkansız; 945 kg kasa 95 hp mivec dohc motor. benimkisi yokuşlarda keçi gibi tırmanırdı.siz 4 sene colt kullanmamışsınız malesef; colt kasası altında zayıf bir araç kullanmışsınız.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Ağustos 2017; 16:15:14 >
    Lpgnin düzgün takılmaması ihtimali hiç aklıma gelmedi bakımlarını düzenli olarak yaptırdım bu konuda hiçbir şey söylemediler..Colt elimden çıktı..teşekkür ederim
    size birkaç araç atsam fikir verebilir misiniz?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-jazz-1.4-otomatik-hatasiz-ve-boyasizdir-473039136/detay
    bir yakınım bu fun değil joy boş paket dedi adam da yanlış yazmışım dedi ..almaya niyetlenmiştim vazgeçtim
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-auris-tam-otomatik-vites-hatasiz-ve-boyasiz-acil-satilik-471639882/detay
    bu da auris fiyat olarak sizce nasıl
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-degisen-yok-138500-lpg-li-otomatik-471820655/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit5706 -- 29 Ağustos 2017; 17:4:7 >

• Fiyatlar cok yukselmis birde bu toyotalar tek kavrama otomatik diye biliyorum, jazz da ya cvt ya oda tek kavrama.

Fiyatlar cok yukselmis.

Araclarida sahsen kullanmadigim icin cok bilemiyorum.

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle fiyatlar çok yüksek 50bine araba bulamıyorum bayramdan sonra bak diyorlar çok düşeceğini düşünmüyorum ancak sene sonuna doğru düşüş olur benimde o kadar vaktim yok
    hayırlı günleriniz olsun teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit5706 -- 29 Ağustos 2017; 17:8:34 >
  • halit5706 H kullanıcısına yanıt
    Colta gereksiz giydirmişsiniz çekmiyor filan diye.. Sizin gibiler yüzünden gelen geçen bu araba çekmiyor diyor.

Sen jazz 1.4 otomatik al ben de 1.3 coltumla tokatlarım nokta. LPG'yi merdiven altı yere taktır. AFR ayarı ne alemde belli değil gel burada çekmiyor de.

4yıldır lpg ile kullanıyorum ağlatmadığım 1.6dizel kalmadı. şimdi onu kardeşim kullanıyor kendimde benzinli 1.3 colt. Çekmediğin gidip colt aldım.

Benzinli araba sürmesini bilmiyor olabilir misiniz? 6. viteste 80le rampaya girmeye kalkarsanız değil colt, bütün atmosferik benzinli arabalar çekmez.

neyse yine de öneride bulunayım:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c4-2012-model-1.6-e-hdi-confort-plus-444898057/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Ağustos 2017; 17:50:25 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Beyfendi ben olanı yazdım art niyetli olarak bir şey yazdığımı colta çamur attığımı düşünmüyorum.Kaldı ki colt çok sevdiğim sorunsuz bir araç..Yokuşta çekmiyordu nasıl araba kullandığımı bilmeden de yorum yapmayın kaldı ki koltuğun başına sadece ben geçmedim aynı şeyi söyledi herkes..Ben motoruna veya lpg bağladım sorunu bu benim kullandığım araca özgü bir şey hepsi aynı olur diye bir şey yok.. 4 yılın sonunda lpg sorunlar çıkarmaya başladı bende yazdım her arabada olabilir ..Lpg ben taktırmadım ben aldığımda takılıydı.. Zaten konumuz colt değil ..
    Colt benim ilk arabamdı benzinli araç hiç kullanmadım haftada 400km yol yapıyorum benzin pahalı bir arkadaşım benzinli araba almıştı o da her gün yaklaşık 150km yol yaptığından lpg taktırmak zorunda kaldı.
    Yargılamayıp tavsiye verseniz inanın kötü niyetli değilim benim derdim bir an önce araba almak
    Tavsiyeniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit5706 -- 29 Ağustos 2017; 18:23:26 >

• Nickenick N kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim, incelerim şimdi
  • 2013 model fiesta var kırmızı 2014 teslim. 14binde sıfırdan farksız diyebilirim laf olsun diye demiyorum..1.6 powershift trend otomatik..Benzinli olduğu için satmakla tüp takıp kullanmak arasında gidip geliyorum..Satarsam dizel başka araba almayı düşünüyorum. Düşünen varsa mesaj atabilir.

Aynı otm şanzımana sahip corolla kullandım 2011 yılından 2012 ye kadar. Sorunsuz bir şanzıman ama yakıt konusu sıkıntılı. Lpg taktırmanız şart. Ancak motor lpg'ye çok uyumlu onu belirteyim. Çok fazla performans beklemeyin. Sonuçta 150 nm tork var ama gitmem de demez. Düşük kilometre temiz bir araç bulup lpg dönüşümünü siz yaptırırsanız güzel tercih olur. Yok ben benzinle binecem derseniz şehir içi tüketimi 9-10 litrenin altına pek düşmez haberiniz olsun.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    hangi araç için söylüyorsunuz daha doğrusu hangi ilan için..
    bana da temiz bir benzinli araç bulup lpg kendim taktırmak mantıklı geliyor
    araba fiyatları 50binin üstünde ilandaki araçların fiyatlarına ne diyorsunuz piyasayı sadece 2-3 haftadır takip ediyorum..

ilk iki ilandaki araçlar nasıl alınır mı??

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-jazz-1.4-otomatik-hatasiz-ve-boyasizdir-473039136/detay

bir yakınım bu fun değil joy boş paket dedi adam da yanlış yazmışım dedi ..almaya niyetlenmiştim vazgeçtim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-auris-tam-otomatik-vites-hatasiz-ve-boyasiz-acil-satilik-471639882/detay

• Lightandwithlove kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler fiesta almayı düşünmüyorum hiç bakmadım aklımda auris jazz belki seatın araçları , renaultra megan var
    Auris için yazmıştım. Jazz'a tercih ederim çünkü Jazz daha lüçük B segment bir araç. Auris comdort extra donanım olarak yeterli. En üst paketten eksiği hız sabitleme, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve alaşım jantlardı yanlış hatırlamıyorsam. Hız sabitleme ve alaşım jantı siz ekletebilirsiniz sonradan. Bir de lpg sistemi takılırsa tamamdır. Ben hem Corolla araçlarımda hem de Avensis'te yaklaşık 7 sene brc kullandım. Bir defa bile sorun yaşatmadı. Motor lpg uyumu konusunda üzmez. Konforuda parasına göre yeterli. Piyasa konusunda bir şey söyleyemem. Normalde bu araçları şu anki ilan fiyatlarının 10 bin altına alabilmemiz gerekirdi ama memleketin durumu belli. Her sene kur, ötv derken buralara geldi. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.